Jump to content
Dogomania

Atila,Lucky,Timi od O4.05.19 w Hoteliku.Atila-20.05.19;Timi-29.05.19 i Lucky-20.06.19 w DS.

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Bogusik napisał:

Była Pani z Legnicy zainteresowana Luckym ale chyba nie do kończ bo zadzwoniła do Hani,że rezygnuje....

Czekamy dalej i trzymamy kciuki!

Lepiej teraz niż potem. Ja też miałam już zapytanie o Lakiego. Miejmy nadzieję, ze szybko odnajdzie go ten, kto go szuka.

Posted
18 godzin temu, Onaa napisał:

Jeśli potrzeba to chciałam wyróżnić na miesiąc ogłoszenie czarnego Lakusia.

Atilka urocza, faktycznie jak nie terierek skoro lubi kotki :).

Renatko to bardzo proszę wyróżnij.

http:// https://www.olx.pl/oferta/laki-czarna-perla-do-adopcji-CID103-IDzWEuM.html

20 godzin temu, Tola napisał:

Ja też zrobię jutro OLX chociaż jednemu psiakowi.

Bardzo dziękuję.Została jeszcze nasza cudna teriereczka o cudnym charakterze Atila.

21 godzin temu, Havanka napisał:

Napisałam tekst i od razu zrobiłam OLX na Wrocław, żeby nie marnować czasu. Jeżeli będą jakieś uwagi, to uzupełnię treść lub zmienię województwo : https://www.olx.pl/oferta/laki-czarna-perla-do-adopcji-CID103-IDzWEuM.html

Bardzo dziękuję.

1 godzinę temu, Havanka napisał:

Przyszła dziś kolej na Timiego. Zrobiłam Olx na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/mister-timi-szuka-domu-CID103-IDzVtbm.html

Ślicznie dziękuję.Zaraz wyróżnię na tydzień do 23.05.19

Posted
6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Anulko, Bogusik potrzebne jeszcze ogłoszenia dla psiaków? Jeśli tak, to na jakie miasto? Jutro zrobię.

Asiu,zawsze robimy jeszcze na Poznań i Katowice,Opole ale może poczekać z tydzień,zobaczymy jakie będzie zainteresowanie ogłoszeń na Wrocław.Bardzo dziękuję za pomoc.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Asiu,zawsze robimy jeszcze na Poznań i Katowice,Opole ale może poczekać z tydzień,zobaczymy jakie będzie zainteresowanie ogłoszeń na Wrocław.Bardzo dziękuję za pomoc.

To czekam na sygnał. Kciuki za odzew z ogłoszeń, które już są!

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

Przed chwilą wyróżniłam na miesiąc, powodzenia czarna perełko :).

Oneczko, pieknie dziekuje ! Teraz szanse na dom są zdecydowanie wieksze !

Posted

Zdjęcia z dzisiejszych szaleństw. Większość z zabawy, ale są i takie, które można użyć do ogłoszeń. Za olekardin zapłaciłam 10 zł. Kupiłam 1 pudełko w najmniejszej aptece w Nowej Soli, nikt inny nie ma i w hurtowni też nie ma. Najważniejsze, aby jadła Atila, reszta ma ładną skórę i zdrową sierść.

Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Zdjęcia z dzisiejszych szaleństw. Większość z zabawy, ale są i takie, które można użyć do ogłoszeń. Za olekardin zapłaciłam 10 zł. Kupiłam 1 pudełko w najmniejszej aptece w Nowej Soli, nikt inny nie ma i w hurtowni też nie ma. Najważniejsze, aby jadła Atila, reszta ma ładną skórę i zdrową sierść.

Dziękuję.Przelałam pieniążki.

Posted

Zgłosiła się rodzina zainteresowana adopcją Atili.Państwo mieszkają w domu jednorodzinnym z porządnie ogrodzonym ogrodem.Pani prowadzi niewielką działalność gospodarczą,więc jest w domu.Syn i córka są już na swoim i mieszkają niedaleko.1,5 miesiąca temu w wieku 17 lat odszedł im za TM ukochany piesek.Rodzina o wielkiej empatii do zwierząt i jak wywnioskowałam, też wielkim sercu.Wydaje mi się,że to może być bardzo dobry dom dla Ati,więc szukamy kogoś do wizyty p/a w Pakość 50 km od Torunia i 58 km od Gniezna

• Upvote 1
Posted
8 minut temu, Bogusik napisał:

Zgłosiła się rodzina zainteresowana adopcją Atili.Państwo mieszkają w domu jednorodzinnym z porządnie ogrodzonym ogrodem.Pani prowadzi niewielką działalność gospodarczą,więc jest w domu.Syn i córka są już na swoim i mieszkają niedaleko.1,5 miesiąca temu w wieku 17 lat odszedł im za TM ukochany piesek.Rodzina o wielkiej empatii do zwierząt i jak wywnioskowałam, też wielkim sercu.Wydaje mi się,że to może być bardzo dobry dom dla Ati,więc szukamy kogoś do wizyty p/a w Pakość 50 km od Torunia i 58 km od Gniezna

To mocno trzymam kciuki!

W moim ogłoszeniu na Wrocław sporo wejść i parę odkryć tel, może też ktoś jeszcze zadzwoni

• Upvote 1
Posted

Wspaniale psiaki wyglądają. Taka radość z nich emituje na tych zdjęciach :)

Trzymam za zainteresowany sunią domek!:D