Jump to content
Dogomania

Atila,Lucky,Timi od O4.05.19 w Hoteliku.Atila-20.05.19;Timi-29.05.19 i Lucky-20.06.19 w DS.

Recommended Posts

Posted

Trudno się nie uśmiechnąć, widząc tak radosne psiaki ! Nie zważają na nowe fryzury i czyste futerka, tylko korzystają z frajdy, jaką daje szaleńcza gonitwa. To dopiero jest szczyt szczęścia !!!

• Upvote 1
Posted

Tak są szczęśliwe,to widać.Są wolne,teraz dopiero widać jak potrzebowały ruchu,wolności.Wszystkie są cudne.

Haniu ja wyjeżdżam w piątek rano na tydzień i  i nie będę miała dostępu do internetu.Czy możesz podać koszt weta?

Posted

Myślę,że to już będzie odpowiedni czas dla psiaków aby ruszyć z ogłoszeniami.Czekamy zatem tylko na wpis Hani odnośnie nowych spostrzeżeń,a także na stosunek każdego z nich do innych psów,kotów i dzieci.Również ważne jest info co do chodzenia na smyczy...

Posted

Atila jest grzeczna, spokojna, w ogóle nie tak jak terier. Muszę ją specjalnie zapraszać na dwór, ale jak już na nim jest, to jest OK. Jej sierść jest dalej w średnim stanie, daję jej olekardin, uszy czyścimy, ale dużo jest zaschniętego brudu i dzisiaj włączyliśmy jeszcze jeden płyn. Dzisiaj byliśmy u weta, który właśnie sprawdził uszy, dał szampon do kąpieli (2 saszetki), zrobił badanie krwi, które wyszły prawidłowo. Atila lubi być głaskana, toleruje koty, lubi dzieci, utrzymuje czystość w domu.

Lucky robi się coraz bardziej szalony, lubi się wygłupiać, biegać. Z psiakami chwilę się pobawi, ale jak Berek skacze na niego, to od razu się denerwuje i odchodzi. Utrzymuje czystość, sygnalizuje szczeknięciem jak ktoś podchodzi do bramki. Lubi dzieci, toleruje koty.

Timi jak to Timi - wesoły, pełny energii, kocha wszystko i wszystkich. Z czystością jeszcze średnio, ale dopracujemy.

Wszystkie psy znają chodzenie na smyczy i dobrze sobie z nią radzą. Timi jedynie jest za bardzo zaciekawiony światem i potrafi pociągnąć to w lewo, to w prawo.

• Upvote 4
Posted

Przed chwilą zrobiłam przelew na konto Anuli; za transport 420 zł + 50 zł ( 40 zł zostało wpłacone od razu na konto Anuli). Razem 470 zł. Jest to dochód z bazarku transportowego.

Anula, jak zawsze proszę o potwierdzenie odbioru na bazarku.

Posted
15 godzin temu, szafirka napisał:

IMG_20190514_180236_800x600.jpg

Cudna jest :D

Jeśli będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach to piszcie na PW proszę choć ja bym najpierw próbowała tylko na Wrocław. Wszystkie psiaki są cudne i powinny szybko znaleźć swoje rodziny:)

Posted
23 godziny temu, Tola napisał:

Wszystkie psiaki cudne, wszystkie mają cudne charaktery  i na pewno każdy z nich szybko znajdzie dom z marzeń:)

Mam też nadzieję,że szybko znajdą wspaniałe domki :)

23 godziny temu, agat21 napisał:

Ale się fajnie zmieniają :) Kolejna wspaniała historia uratowanych psiaków

Ja również bardzo lubię te fajne metamorfozy :)

22 godziny temu, Havanka napisał:

Przed chwilą zrobiłam przelew na konto Anuli; za transport 420 zł + 50 zł ( 40 zł zostało wpłacone od razu na konto Anuli). Razem 470 zł. Jest to dochód z bazarku transportowego.

Anula, jak zawsze proszę o potwierdzenie odbioru na bazarku.

Eluniu,jak Anula wróci do domu to zaraz potwierdzi na wątkach :) Pięknie kolejny raz dziękujemy za pomoc w postaci bazarku :) Mam ogromną prośbę czy byś nie stworzyła choć jednego tekstu do ogłoszeń? Anula wpadnie 'na chwilę do domu" i w sobotę wyrusza na tydzień do mnie i ciężko jej będzie wszystko ogarnąć.Tym bardziej,że obie będziemy robić bazarki aby zebrać fundusze i to też zajmie dużo czasu.Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

8 godzin temu, b-b napisał:

Cudna jest :D

Jeśli będzie potrzebna pomoc w ogłoszeniach to piszcie na PW proszę choć ja bym najpierw próbowała tylko na Wrocław. Wszystkie psiaki są cudne i powinny szybko znaleźć swoje rodziny:)

Bogduniu przyda się na pewno!:) Tylko nie ma jeszcze tekstu do ogłoszeń....

Posted
3 minuty temu, Bogusik napisał:

Eluniu,jak Anula wróci do domu to zaraz potwierdzi na wątkach :) Pięknie kolejny raz dziękujemy za pomoc w postaci bazarku :) Mam ogromną prośbę czy byś nie stworzyła choć jednego tekstu do ogłoszeń? Anula wpadnie 'na chwilę do domu" i w sobotę wyrusza na tydzień do mnie i ciężko jej będzie wszystko ogarnąć.Tym bardziej,że obie będziemy robić bazarki aby zebrać fundusze i to też zajmie dużo czasu.Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Boguniu, oczywiście, ze pomogę. Właśnie przed chwilą napisałam Florkowi i ma już OLX na Kraków. Tylko potrzebuję trochę czasu, by zapoznać sie z opisem psiaczka i wybrać odpowiednie zdjecia.

• Upvote 1
Posted
2 minuty temu, Havanka napisał:

Boguniu, oczywiście, ze pomogę. Właśnie przed chwilą napisałam Florkowi i ma już OLX na Kraków. Tylko potrzebuję trochę czasu, by zapoznać sie z opisem psiaczka i wybrać odpowiednie zdjecia.

Super! Jesteś kochana :) Trochę info jest w poście informacyjnym i teraz tu,to co Hania napisała o psiakach.

Posted
2 minuty temu, Bogusik napisał:

Super! Jesteś kochana :) Trochę info jest w poście informacyjnym i teraz tu,to co Hania napisała o psiakach.

To duża pomoc ! Nie muszę szukać. Dzięki !

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Ja też zrobię jutro OLX chociaż jednemu psiakowi.

Posted

Jeśli potrzeba to chciałam wyróżnić na miesiąc ogłoszenie czarnego Lakusia.

Atilka urocza, faktycznie jak nie terierek skoro lubi kotki :).

Posted
10 godzin temu, Havanka napisał:

Napisałam tekst i od razu zrobiłam OLX na Wrocław, żeby nie marnować czasu. Jeżeli będą jakieś uwagi, to uzupełnię treść lub zmienię województwo : https://www.olx.pl/oferta/laki-czarna-perla-do-adopcji-CID103-IDzWEuM.html

Jutro postaram się napisać drugie ogłoszenie.

Eluniu bardzo kochana dziękuję :) Super tekst, tylko dopisz przed nr tel. w godzinach od 10 do 18.Hania bardzo o to prosiła :)

8 godzin temu, Tola napisał:

Ja też zrobię jutro OLX chociaż jednemu psiakowi.

Bardzo Martuniu dziękuję :)

Posted
3 minuty temu, Bogusik napisał:

Eluniu bardzo kochana dziękuję :) Super tekst, tylko dopisz przed nr tel. w godzinach od 10 do 18.Hania bardzo o to prosiła :)

Zrobione. Trzymam kciuki !

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Zrobione. Trzymam kciuki !

Była Pani z Legnicy zainteresowana Luckym ale chyba nie do kończ bo zadzwoniła do Hani,że rezygnuje....

Czekamy dalej i trzymamy kciuki!