Poker Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Troszkę zarośnięty przystojniak. Przydałoby się go wyczesać , a może i wytrymować. 1 Quote
Anula Posted August 26, 2019 Author Posted August 26, 2019 3 godziny temu, Poker napisał: Troszkę zarośnięty przystojniak. Przydałoby się go wyczesać , a może i wytrymować. Też tak myślę ale nie będziemy się wtrącać.Państwo zdawali sobie sprawę,że to jest pies długowłosy i wymaga jak nie obcinania to na pewno czesania. Quote
Tola Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Oby jak najwięcej radosnych informacji z nowych domów, bo to one dodają sił do dalszego pomagania bezdomniakom, bez nich byłoby bardzo ciężko. Rodzina Atilki naprawdę wspaniała, dzięki udanej operacji suczka może w pełni cieszyć się ich miłością i szczęśliwym psim życiem:) 1 Quote
Tyśka) Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Mnie się Timi pooba taki zarośnięty :) Podziwiam ludzi, którzy nie idą na łatwiznę, a dbają o długi włos - ja bym nie umiała chyba. Na pysku Attilki maluje się prawdziwe szczęście. Quote
Bogusik Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Wiadomość i 2 filmiki z domku Lucky :) Lucky całkiem nieźle się zaadaptowal :) po traumach z samochodami już nie ma śladu, już swobodnie dokazuje na spacerach gdziekolwiek by nie był :) Pozdrawiamy. Quote
Poker Posted August 29, 2019 Posted August 29, 2019 Ja też lubię zarośnięte psiaki . Lucky jest wyczesany ,a Timi niestety nie , chyba że tak szybko się kołtuni jak nasza Loczka. Najważniejsze ,że obaj szczęśliwi. Quote
Tola Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 13 godzin temu, Poker napisał: Ja też lubię zarośnięte psiaki . Lucky jest wyczesany ,a Timi niestety nie , chyba że tak szybko się kołtuni jak nasza Loczka. Najważniejsze ,że obaj szczęśliwi. Wszystkie te ostatnie adopcje z hoteliku szafirków są bardzo udane:). Quote
Bogusik Posted September 8, 2019 Posted September 8, 2019 Atilka w akrobatycznej pozycji do spania....:) 2 Quote
Bogusik Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 Dnia 9.09.2019 o 21:33, b-b napisał: Chyba akurat się przeciągała ? :)) Nie Bogduniu,ona tak właśnie spała z tą wyciągniętą niczym maczuga łapką :):) Quote
b-b Posted September 11, 2019 Posted September 11, 2019 3 minuty temu, Bogusik napisał: Nie Bogduniu,ona tak właśnie spała z tą wyciągniętą niczym maczuga łapką :):) No to faktycznie akrobatka z niej :))) 1 Quote
Bogusik Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Jeżeli chodzi o Atilkę to nie mam zbyt dobrych wiadomości bo zaczęła znowu minimalnie kropelkować...W związku z tym będzie raczej konsultacja w Warszawie.Po za tym jest jak zawsze cudowną i bardzo kochaną sunią :) Zabawy z psiakiem mamy p.Wioletty :) Takie mam fajne ubranka abym nie zmarzła :) Quote
Anula Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Aż popłakałam się.Ogrom miłości dostaje nasza Atila. Niesamowicie się cieszę.Każdy psiak powinien mieć taki dom.Jeżeli chodzi o kropelkowanie to jeszcze trzeba zasięgnąć rady weta.Nie ma wyjścia. Cudne filmiki i cudne zdjęcia. 1 Quote
Bogusik Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Wiadomość od p.Maćka o Lakusiu :) Lucky świnki toleruje ale jakoś specjalnie się nie przyjaźnią, lubi czasem obwąchać ale najczęsciej ignoruje i nie ingeruje w ich przestrzeń. Ale jak się je przytula to oczywiście jest zazdrosny i tez się podtyka :) 1 Quote
Anula Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Lucky ma wspaniały dom.Widać,że sierść jest piękna,zadbana.Cudne zdjęcia i wiadomości. Quote
b-b Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Trzymam kciuki za Atilkę. Miałam nadzieję, że to już koniec jej kłopotów. Wspaniale,że Państwo dają jej tyle miłości i dalej zamierzają leczyć aby polepszyć jej i swoje życie. Lacky - kochany chłopak. Innym krzywdy nie zrobi ale wie jak walczyć o ludzia :)) 1 Quote
Bogusik Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Wesołych Swiąt i wszystkiego co dobre w Nowym Roku życzą Maciek, Kinga i Lucky :) 1 Quote
Bogusik Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Przyszły również życzenia od Rodziny Timiego wraz z filmikiem 1 2 Quote
b-b Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Dnia 26.12.2019 o 13:42, Bogusik napisał: Przyszły również życzenia od Rodziny Timiego wraz z filmikiem Kochany mopik :)) Quote
Bogusik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 22 minuty temu, b-b napisał: Kochany mopik :)) Kochany na pewno :) Mopikiem nie koniecznie powinien być....To piękny pies ale Państwo jakoś chyba nie za bardzo przykładają się do pielęgnacji Timiego futerka.Zwróciłam uwagę p.Michałowi ale chyba ludzie wiedzą lepiej.... Poprosiłam Poker o zrobienie wizyty po/a i zgodziła się ją przeprowadzić,więc zobaczymy jak to w rzeczywistości wygląda.... Quote
Recommended Posts