Jump to content
Dogomania

Atila,Lucky,Timi od O4.05.19 w Hoteliku.Atila-20.05.19;Timi-29.05.19 i Lucky-20.06.19 w DS.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Poker napisał:

Troszkę zarośnięty przystojniak. Przydałoby się go wyczesać , a może i wytrymować.

Też tak myślę ale nie będziemy się wtrącać.Państwo zdawali sobie sprawę,że to jest pies długowłosy i wymaga jak nie obcinania to na pewno czesania.

Posted

Oby jak najwięcej radosnych informacji z nowych domów, bo to one dodają sił do dalszego pomagania bezdomniakom, bez nich byłoby bardzo ciężko.

Rodzina Atilki naprawdę wspaniała, dzięki udanej operacji suczka może w pełni cieszyć się ich miłością i szczęśliwym psim życiem:)

• Upvote 1
Posted

Mnie się Timi pooba taki zarośnięty :) Podziwiam ludzi, którzy nie idą na łatwiznę, a dbają o długi włos - ja bym nie umiała chyba.

Na pysku Attilki maluje się prawdziwe szczęście.

Posted

Wiadomość i 2 filmiki z domku Lucky :)

Lucky całkiem nieźle się zaadaptowal :) po traumach z samochodami już nie ma śladu, już swobodnie dokazuje na spacerach gdziekolwiek by nie był :) Pozdrawiamy.

Posted

Ja też lubię zarośnięte psiaki . Lucky jest wyczesany ,a Timi niestety nie , chyba że tak szybko się kołtuni jak nasza Loczka.

Najważniejsze ,że obaj szczęśliwi.

Posted
13 godzin temu, Poker napisał:

Ja też lubię zarośnięte psiaki . Lucky jest wyczesany ,a Timi niestety nie , chyba że tak szybko się kołtuni jak nasza Loczka.

Najważniejsze ,że obaj szczęśliwi.

Wszystkie te ostatnie adopcje z hoteliku szafirków są bardzo udane:).

• 2 weeks later...
Posted
3 minuty temu, Bogusik napisał:

Nie Bogduniu,ona tak właśnie spała z tą wyciągniętą niczym maczuga łapką :):)

No to faktycznie akrobatka z niej :)))

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Jeżeli chodzi o Atilkę to nie mam zbyt dobrych wiadomości bo zaczęła znowu minimalnie kropelkować...W związku z tym będzie raczej konsultacja w Warszawie.Po za tym jest jak zawsze cudowną i bardzo kochaną sunią :)

Zabawy z psiakiem mamy p.Wioletty :)

Takie mam fajne ubranka abym nie zmarzła :)

Whats-App-Image-2019-10-30-at-21-41-26.j

Whats-App-Image-2019-10-30-at-21-41-26-1

•  
Posted

Aż popłakałam się.Ogrom miłości dostaje nasza Atila. Niesamowicie się cieszę.Każdy psiak powinien mieć taki dom.Jeżeli chodzi o kropelkowanie to jeszcze trzeba zasięgnąć rady weta.Nie ma wyjścia.

Cudne filmiki i cudne zdjęcia.

• Upvote 1
Posted

Wiadomość od p.Maćka o Lakusiu :)

Lucky świnki toleruje ale jakoś specjalnie się nie przyjaźnią, lubi czasem obwąchać ale najczęsciej ignoruje i nie ingeruje w ich przestrzeń. Ale jak się je przytula to oczywiście jest zazdrosny i tez się podtyka :)

Whats-App-Image-2019-11-05-at-22-19-58.j

Whats-App-Image-2019-11-05-at-22-19-58-1

Whats-App-Image-2019-11-05-at-22-19-59.j

• Upvote 1
Posted

Trzymam kciuki za Atilkę. Miałam nadzieję, że to już koniec jej kłopotów. 

Wspaniale,że Państwo dają jej tyle miłości i dalej zamierzają leczyć aby polepszyć jej i swoje życie.

Lacky - kochany chłopak. Innym krzywdy nie zrobi ale wie jak walczyć o ludzia :))

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted
Dnia 26.12.2019 o 13:42, Bogusik napisał:

Przyszły również życzenia od Rodziny Timiego wraz z filmikiem

Kochany mopik :))

Posted
22 minuty temu, b-b napisał:

Kochany mopik :))

Kochany na pewno :) Mopikiem nie koniecznie powinien być....To piękny pies ale Państwo jakoś chyba nie za bardzo przykładają się do pielęgnacji Timiego futerka.Zwróciłam uwagę p.Michałowi ale chyba ludzie wiedzą lepiej....

Poprosiłam Poker o zrobienie wizyty po/a i zgodziła się ją przeprowadzić,więc zobaczymy  jak to w rzeczywistości wygląda....