Bogusik Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Rozliczyłam bazarek,z którego uzbierało się 696,00zł :) Anulko potwierdź na wątkach. https://www.dogomania.com/forum/topic/349939-rozliczam-ciuszki-od-s-do-xl-oraz-inne-przydaśki-zapraszam-do-240519/ Quote
Anula Posted June 5, 2019 Author Posted June 5, 2019 8 godzin temu, Bogusik napisał: Rozliczyłam bazarek,z którego uzbierało się 696,00zł :) Anulko potwierdź na wątkach. https://www.dogomania.com/forum/topic/349939-rozliczam-ciuszki-od-s-do-xl-oraz-inne-przydaśki-zapraszam-do-240519/ Już potwierdzam.Dziękuję. Quote
Anula Posted June 5, 2019 Author Posted June 5, 2019 Z mojego bazarku uzyskano kwotę.289,00zł. 1 Quote
Anula Posted June 7, 2019 Author Posted June 7, 2019 Jutro wielki dzień dla Lucky.Ma odwiedziny przyszłej rodziny.Ciekawe jaki będzie wynik zapoznania? Quote
b-b Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Jutro wielki dzień dla Lucky.Ma odwiedziny przyszłej rodziny.Ciekawe jaki będzie wynik zapoznania? Trzymam za to mocno kciuki! Oby i on mógł już być w swoim domku:) Quote
Bogusik Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 2 godziny temu, Anula napisał: Haniu,czy Lucky już miał spotkanie? Tak, otrzymałam wiadomość od Hani,że Państwo dzisiaj byli w odwiedzinach u Lucky i podpisali umowę adopcyjną,więc przejmują dalszy obowiązek płacenia za hotelik. Otrzymałam również wiadomość od p.Maćka,że ok 20 Lucky już będzie u nich w domu.Cała wyprawka już na niego czeka :) Kilka zdjęć jakie mi przesłał z dzisiejszego zapoznania...:) 1 Quote
Anula Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 12 minut temu, Bogusik napisał: Tak, otrzymałam wiadomość od Hani,że Państwo dzisiaj byli w odwiedzinach u Lucky i podpisali umowę adopcyjną,więc przejmują dalszy obowiązek płacenia za hotelik. Otrzymałam również wiadomość od p.Maćka,że ok 20 Lucky już będzie u nich w domu.Cała wyprawka już na niego czeka :) Kilka zdjęć jakie mi przesłał z dzisiejszego zapoznania...:) Dzięki Bogusik za informację i za zdjęcia.Martwiłam się dzisiaj bardzo o wizytę.Jak zwykle ja ale widać,że moje martwienie się było nie potrzebne.Jeszcze raz dzięki. 1 Quote
Tola Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Piękne zdjęcia, wzruszające, łezka mi popłynęła... Państwo wyglądają na ciepłych ludzi, a Lucky na zadowolonego z wizyty:) Quote
Poker Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 i ja się cieszę ,że wizyta udana. Byłam spokojna o to. Quote
Alaskan malamutte Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 No i super!!! Bogusiu, ogłoszenie zdjąć?? Ono nie było wyróżnione... Quote
Bogusik Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: No i super!!! Bogusiu, ogłoszenie zdjąć?? Ono nie było wyróżnione... Tak Asieńko,zdejmij ogłoszenie.Bardzo dziękuję :) Quote
b-b Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 No i kolejny psiaczek ma swój dom. Żeby tak zawsze biedy szybko znajdowały swoje domki :) 1 Quote
Jo37 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 6 godzin temu, b-b napisał: No i kolejny psiaczek ma swój dom. Żeby tak zawsze biedy szybko znajdowały swoje domki :) Cała ekipa była wyjątkowo urodziwa to też nie dziwota, że szybko znalazła domy. Quote
Bogusik Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Rozmawiałam z p.Wiolettą i Atila jest na propalinie i hormonach,ale puki co,efektów w poprawie nie ma.Teraz została zwiększona dawka leku i trzeba poczekać.Jeżeli to nie pomoże to pojadą jeszcze do innego weta na konsultację.Boi się nadal obroży i szelek i na ich widok ucieka na legowisko.Państwo nad tym pracują i starają się robić to delikatnie aby jej nie zniechęcać.Jest wspaniałą i bardzo mądrą sunią,zakochaną w swoim Pańciostwie z ogromną wzajemnością :) Quote
helli Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Jest inny lek -hormonalny https://imeds.pl/incurin/charakterystyka http://www.klubrr.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?p=719&sid=42d85a8e112177add37c1e0553268ee7 2 Quote
Bogusik Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 52 minuty temu, helli napisał: Jest inny lek -hormonalny https://imeds.pl/incurin/charakterystyka http://www.klubrr.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?p=719&sid=42d85a8e112177add37c1e0553268ee7 helli,bardzo dziękuję za linki,które zaraz podeślę p.Wiolecie :) Sama chętnie poczytałam bo zbyt mało mam wiedzy w tym temacie... Quote
Bogusik Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Linki podesłałam i otrzymałam takie info: Witam.Atilka dostaje estrofem mite .Dzisiaj dostała trzecią dawkę 2mg bo tak miała 1 mg .Incurinu udało mi się tylko kupić 4 tabletki, bo nie ma go w hurtowniach.Zobaczymy czy te 2mg poskutkują.... :) Quote
Bogusik Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Piękny Timi, wraz ze swoją nową rodziną pozdrawiają :) 1 Quote
Bogusik Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Wczoraj Atila odwiedziła inny,polecony gabinet wet i została gruntownie zbadana.. Miała zrobione jeszcze raz USG oraz badanie moczu.Okazało się,że ma nadal zapalenie cewki moczowej i otrzymała antybiotyk w zastrzyku.Usg wykazało,że ma powiększony trzon macicy,który może uciskać na pęcherz.Wet wyklucza po sterylkowe nietrzymanie moczu i kazał odstawić hormony,które mają wpływ na powiększenie trzonu,a jedynie kazał nadal podawać Propalin.Został pobrany wycinek na cytologię oraz posiew z moczu.Atila miała także badane serduszko i wszystko jest w porządku,nie ma żadnych nieprawidłowości. Jak będą wyniki z badań,to p.Wioletta się ze mną skontaktuje. 1 Quote
Poker Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Atila była sterylizowana i ma zostawiony trzon macicy??? Kto ją sterylizował ? To koszmar. Skandal. Sunia nadal jest zagrożona ropomaciczem. Quote
Anula Posted June 12, 2019 Author Posted June 12, 2019 9 godzin temu, Poker napisał: Atila była sterylizowana i ma zostawiony trzon macicy??? Kto ją sterylizował ? To koszmar. Skandal. Sunia nadal jest zagrożona ropomaciczem. Poker,Atila przyjechała ze schronu po sterylizacji.Prawdopodobnie wszystkie psy sterylizuje wet z ZOO w Zamościu(tam są psy dowożone). Pomagać tamtym psiakom to naprawdę jest sztuką.Cziko z innego wątku przyjechał nie wykastrowany a niby miał być wykastrowany.Jednym słowem wielka niewiadoma z jakim choróbstwem psiak przyjedzie. I jeszcze coś nikt nie dowie się nigdy ile psiaków umarło po zabiegu przetrzymywanych w niewłaściwych warunkach.Tam nie ma izolatki.Wet widzi je w czasie zabiegu i po (ściągnięcie szwów i wypisanie książeczki i to jest wszystko).A przecież kilku psom rana się źle goiła,szafirka musiała jeździć do weta.To tylko cząstkowa odpowiedź co tam się dzieje. Quote
b-b Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 13 godzin temu, Bogusik napisał: Wczoraj Atila odwiedziła inny,polecony gabinet wet i została gruntownie zbadana.. Miała zrobione jeszcze raz USG oraz badanie moczu.Okazało się,że ma nadal zapalenie cewki moczowej i otrzymała antybiotyk w zastrzyku.Usg wykazało,że ma powiększony trzon macicy,który może uciskać na pęcherz.Wet wyklucza po sterylkowe nietrzymanie moczu i kazał odstawić hormony,które mają wpływ na powiększenie trzonu,a jedynie kazał nadal podawać Propalin.Został pobrany wycinek na cytologię oraz posiew z moczu.Atila miała także badane serduszko i wszystko jest w porządku,nie ma żadnych nieprawidłowości. Jak będą wyniki z badań,to p.Wioletta się ze mną skontaktuje. Wspaniale,że Państwo nie poprzestali na jednym wecie tylko konsultują to z innym. Oby udało się ustalić powód i szybko go wyeliminować. 1 Quote
szafirka Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 Lucky powoli szykuje się do wyjazdu do domku. Państwo przyjadą po niego w czwartek około południa, już mają wszystko przygotowane łącznie z karmą. Quote
Recommended Posts