b-b Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Miłość to teraz to czego jej w nowym domku potrzeba. Niech już zawsze będzie szczęśliwa ze swoimi ludźmi :) 1 Quote
Bogusik Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Przed chwilą otrzymałam od p.Wioletty wiadomość,że szczęśliwie dojechali do domciu :) Atisia odpoczywa po dniu pełnym wrażeń...:) 4 2 Quote
Nesiowata Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 I niech to będzie ostatnia jej podróż do domu. Potem już tylko z własnymi ludziami, gdzie dusza zapragnie. Powodzenia śliczna. 1 2 Quote
Tola Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Ale się cieszę, że Ati tak szybko znalazła wspaniałą rodzinę, bądź malutka już zawsze kochana! Dziękuję Hani za przyjęcie tylu zamojszczaków i i opiekę nad nimi:). Bardzo podoba mi się też pomysł z tymi wyprawkami, super sprawa:) Quote
Tola Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Timi na Poznań (wyróżnione przez Anulę ogłoszenie po Ati) https://www.olx.pl/oferta/niezwyklej-urody-timi-do-adopcji-CID103-IDzVCB8.html Quote
Anula Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 51 minut temu, Tola napisał: Timi na Poznań (wyróżnione przez Anulę ogłoszenie po Ati) https://www.olx.pl/oferta/niezwyklej-urody-timi-do-adopcji-CID103-IDzVCB8.html Martuniu,bardzo dziękuję. Quote
Bogusik Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Ati w nowym domu zachowuje się tak,jak by mieszkała w nim od zawsze.Jest cudowna i reaguje na przywołanie,a Pana gdy wrócił z pracy wycałowała na wszystkie możliwe sposoby :) Pięknie je i suchą, i gotowane a także saszetkę dziczyzny z Doliny Noteci. Pani Wioletta zauważyła,że Ati popuszcza mocz i lekko pokasłuje, więc dzisiaj byli u weta.Miała zrobione usg,które nic niepokojącego nie wykazało.Jutro ma przywieźć mocz do badania i wtedy ewentualnie będzie wdrożone leczenie.Otrzymała witaminy na wzmocnienie i jeszcze czeka doszczepienie na wirusówki. Miska jedzenia to za mało,więc sobie sama znalazłam co chciałam....:) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Przybiegam i ja nacieszyć oko Atisiowym domkiem!!! 1 Quote
Havanka Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Cale szczęście,że Ati nie stresuje sie bardzo w nowym domu. Ma apetyt i jest wyluzowana. Cos mi się wydaje,że to kolejny, DOM Z BAJKI ! 1 Quote
Nesiowata Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 6 godzin temu, Bogusik napisał: Miska jedzenia to za mało,więc sobie sama znalazłam co chciałam....:) Trudno - znów ktoś się nie bał i podprowadził mi lajki. A to cudo musi dbać o siebie - w końcu jeśli coś jest w zasięgu pyska i łap to już moje, prawda? 1 Quote
Bogusik Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Na horyzoncie pojawił się domek w Kiełczowie k/Wrocławia zainteresowany adopcją Tymiego.Ludzie dosyć młodzi,mieszkają w domku z ogródkiem w zabudowie szeregowej.Oboje pracują ale Pan Michał też może wykonywać obowiązki służbowe w domu.Tymi był by ich wspólnym psiakiem ale znają temat ze swoich rodzinnych domów. O wizytę poprosiłam naszą nieocenioną Poker :) 1 Quote
Tola Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 5 godzin temu, Bogusik napisał: Na horyzoncie pojawił się domek w Kiełczowie k/Wrocławia zainteresowany adopcją Tymiego.Ludzie dosyć młodzi,mieszkają w domku z ogródkiem w zabudowie szeregowej.Oboje pracują ale Pan Michał też może wykonywać obowiązki służbowe w domu.Tymi był by ich wspólnym psiakiem ale znają temat ze swoich rodzinnych domów. O wizytę poprosiłam naszą nieocenioną Poker :) To wciąż zaciskam kciuki, ale się dzieje! Quote
b-b Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Zaciskam kciuki! Oby wizyta Poker była dla chcącej rodzinki pozytywna i chłopak miał już swój domek :) Quote
Bogusik Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 2 godziny temu, Poker napisał: Jestem umówiona na sobotę ok.12. Ż Bardzo dziękuję Poker :) a na sobotę będą przygotowane mocno zaciśnięte kciuki! Quote
Havanka Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Bardzo podoba mi się domek Ati.Atisi najwyraźniej też. Bardzo mocno trzymam kciuki za sobotnia wizytę dla Timiego. Niech i jemu sie tak poszcześci ! 2 Quote
Anula Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 14 godzin temu, Havanka napisał: Bardzo podoba mi się domek Ati.Atisi najwyraźniej też. Bardzo mocno trzymam kciuki za sobotnia wizytę dla Timiego. Niech i jemu sie tak poszcześci ! Domek Atili jest super,ludzie są bardzo,bardzo ciepli.W każdym słowie wyczuwa się ciepło.Mówią o Atili w samych superlatywach.Cieszę się,że Atila do takiego domku trafiła bo ona właśnie takich ludzi potrzebowała a oni takiego psiaka. Bardzo bym chciała aby Timi też trafił do podobnego domku,do ciepłych ludzi ale to się okaże po wizycie i jeszcze w dalszej rozmowie,wysondowaniu a w końcowym etapie podjęciu decyzji czy to jest właściwy dom dla Timi. 1 2 Quote
Tola Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Ati trafił się pełen ciepła domek, widać i słychać, że dziewczynka będzie tam miała jak w raju. Trzymam kciuki za wizytę Poker, oby i rodzina Timiego zyskała jak najwyższą ocenę. 2 Quote
Poker Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Już jestem. Wizyta wypada bardzo dobrze. Timi może pakować walizeczkę. Będzie mieszkał z państwem w nowej szeregówce, za którą są już tylko pola i łąki. Chętni już dawno nosili się z zamiarem adopcji psa ,ale czekali na polepszenie warunków mieszkaniowych. Jak zobaczyli Timi , to od razu zaiskrzyło. Państwo pracują również w domu i zaplanowali sobie ,że na początku będą się wymieniać ,żeby powoli przyzwyczaić piesia do zostawania samemu. Na urlop będą go ze sobą zabierać albo będzie miał przystanek u mamy lub brata pana. Imię zostawiają. Adopcja jest bardzo przemyślana pod każdym względem. Dużo rozmawialiśmy, pytali i udzieliłam sporo wskazówek z czego byli zadowoleni. Jestem zaproszona na wizytę poA. 4 Quote
Bogusik Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Już jestem. Wizyta wypada bardzo dobrze. Timi może pakować walizeczkę. Będzie mieszkał z państwem w nowej szeregówce, za którą są już tylko pola i łąki. Chętni już dawno nosili się z zamiarem adopcji psa ,ale czekali na polepszenie warunków mieszkaniowych. Jak zobaczyli Timi , to od razu zaiskrzyło. Państwo pracują również w domu i zaplanowali sobie ,że na początku będą się wymieniać ,żeby powoli przyzwyczaić piesia do zostawania samemu. Na urlop będą go ze sobą zabierać albo będzie miał przystanek u mamy lub brata pana. Imię zostawiają. Adopcja jest bardzo przemyślana pod każdym względem. Dużo rozmawialiśmy, pytali i udzieliłam sporo wskazówek z czego byli zadowoleni. Jestem zaproszona na wizytę poA. Jeszcze raz Poker bardzo dziękujemy za wizytę :) O decyzji na tak powiadomiłam Hanię i nową rodzinę Ttimiego. Quote
Recommended Posts