Gabi79 Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 2 minuty temu, b-b napisał: Przepraszam ale dopiero dzisiaj zrobiłam przelew. Zaproszę może ktoś jeszcze coś dorzuci?:) Bogduniu, nie masz za co przepraszać!!! Miałam jakieś problemy z Dogo, nie mogłam nic napisać przez parę godzin, oby to było chwilowe Quote
b-b Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 28 minut temu, Gabi79 napisał: Bogduniu, nie masz za co przepraszać!!! Miałam jakieś problemy z Dogo, nie mogłam nic napisać przez parę godzin, oby to było chwilowe Ja nie mogę od rana normalnie z kompa zdjęć wrzucać :/ Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. Please contact us for assistance. Quote
Gabi79 Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Cały czas zapraszamy, życząc miłego dnia!!! 1 Quote
Radek Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Buro za oknem. Może przy takiej pogodzie będzie większy ruch na bazarku? Quote
Gabi79 Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Komu cegiełkę, komu? Nie ma chętnych, ale może to się jeszcze zmieni Wpłynęło 10,- od b-b, Bogduniu, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Recommended Posts