Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Nesiowata napisał:

Jak tak można? On jest po prostu myślącym psem, przygotowuje się do nadchodzącej zimy.

Myślę, że w tym coś jest  :)

Posted
3 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Znalazłam zdjęcie Cebulka na wątku Ajeczki:) Jak cudownie wygrzewa się na słonku:) 

20190921_133937-1.jpg

Widzę, że i mój Oruś też się załapał u Ajuni :)

• Like 1
Posted
Dnia 23.09.2019 o 16:12, Ewa Marta napisał:

Cebulek najchętniej wtula sie w podusię jak widzę:)

Najchetniej to w czlowieka :-)

a jak czlowiek zalatany to wtedy w podusię albo i dwie ;-)

20190922_121421-1-1.jpg

• Like 2
Posted

Na koncie Sebulka pojawiły się poniższe kwoty:

•   50,00 zł  -  Ewa Marta  deklaracja  X  -  8.10.
  •   20,00 zł  -  Poker  deklaracja  X  -  8.10.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1711154244_dlaWaslove.jpg.abc7c04fbf80cc6aff046ec0f909f1b2.jpg

Posted

Na koncie słodziaka pojawiły się poniższe kwoty:

•  30,00 zł   Agnieszka znajoma  elik deklaracja X  -  16.10.
  •  10,00 zł   Jolanta08 deklaracja X  -  17.10.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1781949815_kwiatki15.jpeg.ca96ec9a645adc4b623dc0c7b026e8a0.jpeg

Posted

Informacje o Cebulku

Ok 30 cm i +/- 9 kg (jak akurat nie robi zapasu na zimę ;-) ) wiek ok.9lat. Reaguje na swoje imię ale oczywiscie tez na Sebula ;-)

Cebulek jest wyjatkowym bystrzakiem, wszystko pojmuje "w lot", chodzi na smyczy, po schodach jeździ chetnie autem. Charakter troche zadziorny wszystko rozumie, niekoniecznie chce słuchać, jak kotek. ;-)

Kotki troche goni, nasze domowe kotki troche pogoni potem razem z nimi śpi. Czysty, nie widzialam żeby nasiusial w domu, oprócz lekkiego znaczenia na poczatku. Z psami przeważnie zgodny.

NIE polecam do małych dzieci ponieważ, jak juz Wam kiedyś pisałam, nie preferuje żadnych zabiegow, obcinanie pazurków tylko w kagańcu i tak "walczy" że mógłby poważnie zranić. Warczy kiedy chce sie go przesunąć. Dlatego jakaś przypadkowa próba zajrzenia mu do ucha, czy coś, przez dziecko moglaby się źle skończyć. 

Absolutnie oddany, po prostu "przylepiony" do mnie. Nadal śpi niemal kurczowo trzymajac sie jak najbliżej, żebym nie zniknęła. W dzień, obojętnie gdzie "przycupnę" czy na kanapie czy na trawie w ogrodzie zawsze jest obok. Niebywały psiak :-))

Zdrowy, jak pamietacie, ma tam lekką niedomykalność zastawki we wczesnej fazie, jeszcze nie wymaga podawania leków. Jakiś czas bral leki na ten swoj kaszelek ale już dobre kilka tygodni nie bierze i na razie kaszel nie wrócił.

Posted
1 godzinę temu, kikou napisał:

Informacje o Cebulku

Ok 30 cm i +/- 9 kg (jak akurat nie robi zapasu na zimę ;-) ) wiek ok.9lat. Reaguje na swoje imię ale oczywiscie tez na Sebula ;-)

Cebulek jest wyjatkowym bystrzakiem, wszystko pojmuje "w lot", chodzi na smyczy, po schodach jeździ chetnie autem. Charakter troche zadziorny wszystko rozumie, niekoniecznie chce słuchać, jak kotek. ;-)

Kotki troche goni, nasze domowe kotki troche pogoni potem razem z nimi śpi. Czysty, nie widzialam żeby nasiusial w domu, oprócz lekkiego znaczenia na poczatku. Z psami przeważnie zgodny.

NIE polecam do małych dzieci ponieważ, jak juz Wam kiedyś pisałam, nie preferuje żadnych zabiegow, obcinanie pazurków tylko w kagańcu i tak "walczy" że mógłby poważnie zranić. Warczy kiedy chce sie go przesunąć. Dlatego jakaś przypadkowa próba zajrzenia mu do ucha, czy coś, przez dziecko moglaby się źle skończyć. 

Absolutnie oddany, po prostu "przylepiony" do mnie. Nadal śpi niemal kurczowo trzymajac sie jak najbliżej, żebym nie zniknęła. W dzień, obojętnie gdzie "przycupnę" czy na kanapie czy na trawie w ogrodzie zawsze jest obok. Niebywały psiak :-))

Zdrowy, jak pamietacie, ma tam lekką niedomykalność zastawki we wczesnej fazie, jeszcze nie wymaga podawania leków. Jakiś czas bral leki na ten swoj kaszelek ale już dobre kilka tygodni nie bierze i na razie kaszel nie wrócił.

Bardzo dziękujemy za wyczerpujące wiadomości. Gdybyś mogła pstryknąć mu jeszcze kilka zdjęć, takich ogłoszeniowych, mogłybyśmy zrobić ogłoszenie. Trudno powiedzieć, czy ktoś dostrzeże Sebulka, ale warto spróbować:) Pytanie tylko, czy będziesz umiala się z nim rozstać:)