Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Tianku napisał:

Poproszę konto przeleje jednorazowo grosik dla Duszka

22 minuty temu, werenn napisał:

20 zł stałej

Super, każdy grosik na wagę złota , a właściwie losów Duszka.

Posted

27 minut temu, werenn napisał:

20 zł stałej

Właśnie wpadłam po całodziennym niebycie i widzę nowe deklaracje. Bardzo serdecznie dziękujemy.

Nr konta podam na PW.

Lajki, jak zwykle, wyszli :(

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Serce rośnie na widok takie współpracy :) Wielkie dzięki Poker :)

Posted
2 godziny temu, Jolanta08 napisał:

Ode mnie 10 zł dla Duszka

Super!

Pięnie dziękujemy!

44 minuty temu, werenn napisał:

20 zł stałej

Bardzo dzięuuemy, stala jest bardzo ważna!

21 minut temu, Poker napisał:

No własnie, grosik do grosika i mamy uratowanego psiaczka!

18 minut temu, elik napisał:

Właśnie wpadłam po całodziennym niebycie i widzę nowe deklaracje. Bardzo serdecznie dziękujemy.

Nr konta podam na PW.

Lajki, jak zwykle, wyszli :(

Super Elu, w takim razie poproszę o przesłanie numeru konta do Jolanty08, Tianku i werren. Pozostałe osoby już mają Twoje konto:)

Mamy już 150 zł stałych deklaracji. Potrzeba jeszcze 100 zł na ten moment, żeby opłacić hotelik. Dostaliśmy jeszcze starą cenę za pobyt Duszka. W pewnym momencie koszt wzrośnie, ale póki co najważniejsze, że lada dzień dziadulek trafi w dobre miejsce i będzie bezpieczny. Zbieramy dalej, bo spodziewamy sie sporych kosztów dodatkowych (badanie, leki, dobra karma). 

Posted
3 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Super Elu, w takim razie poproszę o przesłanie numeru konta do Jolanty08, Tianku i werren. Pozostałe osoby już mają Twoje konto:)

Już to zrobiłam :) Dodałam Je do naszej rozmowy, gdzie podałam Ci na konta Duszka :)

• Like 1
Posted

Witam w pochmurny niedzielny poranek. Nie dziwie się, że nikomu się nie chce wstawać w taką pogodę. Mnie niezmiennie budzą psiaki  i to dobrze, jeśli dopiero o 7-mej. Często znacznie wcześniej sygnalizują chęć wyjścia na spacer.

7-8.jpg.c502ec909f1fea388959f4cdc84081ae.jpg

Posted

Witamy w niedzielę. Wprawdzie wstałam wcześnie, ale jedynie przeczytałam wpisy, nawet nie chciało mi się nic pisać.

Wczoraj przez cały dzień chłodno i pochmurno, dziś od rana to samo. Ale ani kropli deszczu. Najlepiej przespać taka pogodę. Psy radzą sobie z tym znakomicie, lala nawet nie chce jeść. Koty tez trzymają się domu, jakoś nie wyrywają się za drzwi.

Posted
Przed chwilą, Nesiowata napisał:

Wczoraj przez cały dzień chłodno i pochmurno, dziś od rana to samo. Ale ani kropli deszczu.

A u nas i wczoraj i dzisiaj siąpi deszcz. No cóż, pogoda nie fajna, ale deszcz potrzebny

• Like 1
Posted
9 minut temu, Isiak napisał:

Trochę z opóźnieniem, ale melduję się na wątku. Wieczorem zrobię przelew, jutro powinien być na koncie.

Dzisiejsza pogoda nie zachęca do wczesnego wstawania.

Posted

Ewo Marto - dziekuje pieknie za zalozenie watku psiakowi !

Poker - ladne imie wybralas dla biedusia. Duszek do niego pasuje.

Elik - dziekuje za objecie finansow Duszka.

Dziekuje wszystkim, ktorzy zagladaja na watek Duszka, wspieraja dobrym slowem oraz groszem.

• Like 2
Posted

Zgodnie z deklaracja na watku Malenstw.....moja kolezanka obiecala wspomagac finansowo Duszka poprzez zakup karmy i ponoszenie kosztow leczenia.

Poprosze o dane do wplaty.

Posted

Rozmawialam z kikou i po przyjezdzie Duszek bedzie mial zrobione badania krwi. Po badaniach bedzie wiadomo co Dusiowi dolega, na co trzeba go leczyc i jaka trzeba dla niego zamowic karme.

Kasia posiada rozne karmy, bo u niej sa rozne chore psiaki, ktore jedza rozne karmy. A zatem na to, ze Duszek moze czegos nie jesc lub cos jest wskazane jest przygotowana.

Posted
2 godziny temu, MALWA napisał:

Zgodnie z deklaracja na watku Malenstw.....moja kolezanka obiecala wspomagac finansowo Duszka poprzez zakup karmy i ponoszenie kosztow leczenia.

Poprosze o dane do wplaty.

Zaraz wysyłam numer konta:)

2 godziny temu, Figunia napisał:

Też poproszę o dane do wpłaty.

Mam dla Duszka 40 zl od p. Jurka :)

Bardzo dzięujemy, wysyłam zaraz numer konta

2 godziny temu, MALWA napisał:

Rozmawialam z kikou i po przyjezdzie Duszek bedzie mial zrobione badania krwi. Po badaniach bedzie wiadomo co Dusiowi dolega, na co trzeba go leczyc i jaka trzeba dla niego zamowic karme.

Kasia posiada rozne karmy, bo u niej sa rozne chore psiaki, ktore jedza rozne karmy. A zatem na to, ze Duszek moze czegos nie jesc lub cos jest wskazane jest przygotowana.

No to już wiemy, na czym stoimy.

• Like 1
Posted
6 minut temu, Ewa Marta napisał:

Podejrzałam na watku bazarkowycm, że Teresa118 od czerwca deklaruje 50 stałej dla staruszka:) Zaczekamy, aż teresa zadeklaruje tu i pod razu ślę numer konta:)

Super :) 

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Dzisiejsza pogoda nie zachęca do wczesnego wstawania.

Środę, czwartek, piątek i sobotę chodziłam spać o godz. 2.00, a o 6.00 wstaję do pracy, więc musiałam odespać maraton :) Miałam pilne zamówienie od szefa "na wczoraj" , czyli na piątek, a od piątku mordowałam się z albumem komunijnym, przed chwilą skończyłam :) Przelew dla Duszka poleciał :)

Posted
1 godzinę temu, Isiak napisał:

Środę, czwartek, piątek i sobotę chodziłam spać o godz. 2.00, a o 6.00 wstaję

Na wątku Beni doszłyśmy do wniosku, że obie działamy po nocach zamiast spać :)