Ewa Marta Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 To takie niesprawiedliwe. Wreszcie był szczęśliwy, spał na poduszce z Kasią, zawsze wtulony w nią. Tak bardzo docenial to, co dostał od losu. 8 lata schronisku zrobilo swoje... Kasiu, bardzo dziękujemy za opiekę nad nim. Zareagowałas od razu, kiedy poczul sie gorzej. Musi Ci być ciężko, bardzo się do niego przywiazalas. Proza życia jest niestety taka, że musimy spłacić długi. Trzymajcie Bardzo prosze swoje wczorajsze deklaracje. Ja wpłatę na pewno obiecane 100 zł. 1 Quote
guccio Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Biegaj szcęśliwy za tęczowym mostem.Tam już nic nie boli. Quote
Jolanta08 Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Także pomogę . Wciąż nie mogę uwierzyć ,że nasz Sebulek [*] jest już aniołkiem :(( Quote
Poker Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Rzadko mi się to zdarza , ale poryczałam się. Biedny maluszek i kikou. On już nie czuje , a ona i my przeżywamy. Jeżeli jest dług, to wpłacę te 100 zł , które obiecałam. MALWA, przepraszam ,że tu , ale przeczytaj moje PW sprzed kilku dni. Quote
Ewa Marta Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Rzadko mi się to zdarza , ale poryczałam się. Biedny maluszek i kikou. On już nie czuje , a ona i my przeżywamy. Jeżeli jest dług, to wpłacę te 100 zł , które obiecałam. MALWA, przepraszam ,że tu , ale przeczytaj moje PW sprzed kilku dni. Kasia płacze, jest zdruzgotana. Nie spodziewała się tego. Sebus jeszcze tydzien temu skakał jak piłeczka na kanapę. Był jej cieniem, zawsze obok, a najchętniej na kolanach. Spędził z nią prawie rok, nie miał pojęcia, że nie ma domu. Miał go i bardzo kochal Kasie. Przed śmiercią obudził się, zobaczyl obok Kasie, zobaczył, że jest w swoim domu. Umarł spokojnie, u siebie... Za to Kasiu jestem Ci wdzięczna bardzo. Elik kochana, tak dzielnie prowadziłas i wspierałas jego finanse, dziękuję Tobie i wszystkim darczyńcom dzięki którym Sebulek żył sobie spokojnie. 3 1 Quote
Gabi79 Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Żegnaj Cebulku, cudowny piesku, tak bardzo mi przykro Quote
elik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: To takie niesprawiedliwe. Wreszcie był szczęśliwy, spał na poduszce z Kasią, zawsze wtulony w nią. Tak bardzo docenial to, co dostał od losu. 8 lata schronisku zrobilo swoje... Proza życia jest niestety taka, że musimy spłacić długi. Trzymajcie Bardzo prosze swoje wczorajsze deklaracje. Ja wpłatę na pewno obiecane 100 zł. Sebulku kochany, odszedłeś trak nagle, a przecież wydawało się, że byłeś najzdrowszy z seniorów u Kasi. Płaczą nasze serca, i oczy :( Żegnaj słodki Psiaczku. Pociechą niech będzie myśl, że już nie cierpisz. Ewuniu, Kasiu bardzo serdecznie współczuję :( Moja deklaracja z dodatkiem już są na koncie Sebulka. Quote
elik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 10 minut temu, guccio napisał: We wtorek przeleję obiecaną kwotę. Dzięki guccio dzięki. To co możemy teraz dla niego zrobić, to zadbać, żeby nie pozostał dług. Quote
ewu Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 To straszne ,że kiedy już ma być tylko lepiej przychodzi choroba i śmierć. Kochany , malutki :( Śpij spokojnie okruszku. Quote
MALWA Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Ciezki czas dla wszystkich, koronawirus panuje, ludzie boja sie ludzi jak nigdy wczesniej, tu na watku znowu przegral pies... Ale mimo wszystko, chcialam zyczyc Zdrowych, spokojnych Swiat Wielkanocnych, pelnych miseczek dla psich pociech i dobrych domkow dla naszych podopiecznych ! 1 Quote
ewu Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Sebuś.... kiedyś schroniskowy Cebula...kochany , malutki:( Quote
elik Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 19 godzin temu, jankamałpa napisał: Poprosze nr konta wpłacę 30 zl. Serdecznie dziękujemy Nr konta już wysłałam na PW Quote
jankamałpa Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Serdecznie dziękujemy Nr konta już wysłałam na PW Tak widziałam, wpłacę dopiero ok środy z braku czasu. Dziś w pracy, jutro w pracy :(. Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Z bólem usunęłam ogłoszenie Cebulka :( Nadal nie mogę wyjść z szoku... Quote
elik Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Tak widziałam, wpłacę dopiero ok środy z braku czasu. Dziś w pracy, jutro w pracy :(. A to Cię dopadło :( A kiedy odpoczywasz po pracujących świętach :) Quote
Recommended Posts