Jump to content
Dogomania

Dla dwóch chorych staruszek ! Odsłona II: Podaruj sobie trochę luksusu, bazarek do 04 maja 2019 r. godz. 21.00

Recommended Posts

Posted

Kochani, przepraszam, ale nie zrobiłam rozliczenia tego bazarku, głównie z uwagi na ostatnie problemy zdrowotne.

Obiecuje, ze po powrocie od rodziny, a jadę dzisiaj na komunię, zrobie rozliczenie.

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Kochani, przepraszam, ale nie zrobiłam rozliczenia tego bazarku, głównie z uwagi na ostatnie problemy zdrowotne.

Obiecuje, ze po powrocie od rodziny, a jadę dzisiaj na komunię, zrobie rozliczenie.

Będziesz miała chwilę to proszę o kwotę za bransoletkę+ przesyłka i nr konta.

Posted

Dnia 11.05.2019 o 09:18, Jo37 napisał:

Ja też nie dostałam numeru konta. Poproszę wysyłkę zwykłym listem- nierejestrowanym. 

10 godzin temu, BORYSboxer napisał:

Ja również proszę o wysyłkę zwykłą,nierejestrowaną... ;)

Zgodnie z życzeniem :  )

Posted

Przedstawiam rozliczenie bazarku, z uwzględnieniem prośby Jo37 i BORYSbokser o wysyłkę listem zwykłym nierejestrowanym.

ROZLICZENIE:

Koki-99 - nr 1 i 2 (40 + 40 ) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + koperta bąbelkowa  2,50 zł , razem  95,50 / 96,50 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

guccio  - nr 4  (45 ) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + koperta bąbelkowa  2,50 zł , razem  60,50 / 61,50 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

Radek - nr 6 (50 ) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + kartonik (bezpłatnie) , razem 63 / 64  zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

Onaa  - nr 10  (25 ) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + koperta bąbelkowa  2,50 zł , razem  40,50 / 41,50 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

BORYSboxer   - nr 13 i 14  (5+5 ) + koszt PP  4 zł (list zwykły nierejestrowany)  + koperta bąbelkowa  1,90 zł , razem  15,90 / 16,90 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

Markofix  - nr 15  (10) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + koperta bąbelkowa  1,90 zł , razem  24,90 / 25,90 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

Magdarynka  - nr 17   (15 ) + koszt PP  13/14 zł (paczka pocztowa ekonomiczna/priorytetowa)  + kartonik (bezpłatnie) , razem  28 / 29 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),

Jo37  - nr 21  (15 ) + koszt PP  4 zł (list zwykły nierejestrowany)   + kartonik (bezpłatnie) , razem  28 / 29 zł, wpłynęło........, dla psiaków........, wysłano:              (nr R...........),  przy czym wysyłka jako list L może być niemożliwa z uwagi na szerokość koperty (do 9 cm - do wyjaśnienia.

mdk8  - nr 22 - cegiełka za 20 zł, wpłynęło........,

http://cennik.poczta-polska.pl/plik,1/cennik_uslug_powszechnych_w_obrocie_krajowym_i_zagranicznym_01042019.pdf

Posted

Mam wpłaty od następujacych osób:

Radek - 65 zł (14.05.),

Koki - 99 - 95,50 zł (14.05.),

Markofix1 - 30 zł (14.05.),

Magdarynka - 30 zł (14.05.),

mdk8 - 20 zł  (14.05.),

Jo37 - 19 zł (15.05.),

BORYSboxer - 17 zł  (17.05.).

Za wpłaty pięknie dziękuję !

Sprawdzę pw i napisze na wątku bazarkowym do kogo polecą paczki, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj.

Posted
35 minut temu, MALWA napisał:

Mam wpłaty od następujacych osób:

Radek - 65 zł (14.05.),

Koki - 99 - 95,50 zł (14.05.),

Markofix1 - 30 zł (14.05.),

Magdarynka - 30 zł (14.05.),

mdk8 - 20 zł  (14.05.),

Jo37 - 19 zł (15.05.),

BORYSboxer - 17 zł  (17.05.).

Za wpłaty pięknie dziękuję !

Sprawdzę pw i napisze na wątku bazarkowym do kogo polecą paczki, mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj.

Ja za swoją bransoletkę,której nie mogłam się oprzeć wysłałam w piątek.

Posted
1 godzinę temu, guccio napisał:

Ja za swoją bransoletkę,której nie mogłam się oprzeć wysłałam w piątek.

Dziękuję pięknie, wpłata pewnie dotrze w poniedziałek !

Posted

Sprawdziłam pw, i mam adresy od:

Koki - 99, Guccio, Radka, BORYSboxer, Jo37, Markofix1, Magdarynka i Onaa.

Wprawdzie nie mam jeszcze wpłaty od Onna i guccio, ale i tak do wszystkich wymienionych wyżej osób przesyłki polecą w poniedziałek rano.