Radek Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Mozna, mozna. To naprawde piekna rzecz. Eee tam, nie warto. Licytuję tylko dlatego, że nikt by się nie zainteresował;) 1 Quote
Kamila Proc Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 1 minutę temu, Radek napisał: Eee tam, nie warto. Licytuję tylko dlatego, że nikt by się nie zainteresował;) slusznie, wyjatkowe szkaradzienstwo 1 Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 1 godzinę temu, paulina83 napisał: Podnosimy bazarek. Wysoko hop ! Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 19 minut temu, Radek napisał: Eee tam, nie warto. Licytuję tylko dlatego, że nikt by się nie zainteresował;) Ach tak ? Czekaj, czekaj, zaraz sie zorientuje co tam jeszcze nie licytowano i zaraz Ci dopisze, bo czemu ma zostac cos bez licytacji.....hihihihihi Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 A powaznie, to potrzeba kasy..... Fabia ma wyznaczony termin kolejnej operacji na 2 maja. To ryzykowne, ale nie ma wyjscia i mam nadzieje, ze to przezyje. Wiecej na jej watku. ... Quote
Radek Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 3 godziny temu, MALWA napisał: Ach tak ? Czekaj, czekaj, zaraz sie zorientuje co tam jeszcze nie licytowano i zaraz Ci dopisze, bo czemu ma zostac cos bez licytacji.....hihihihihi Chyba muszę uważać na to, co piszę. 3 godziny temu, MALWA napisał: A powaznie, to potrzeba kasy..... Poczytałem na wątku, mam nadzieję, że psinka wytrzyma operację. Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 36 minut temu, Radek napisał: Chyba muszę uważać na to, co piszę. Poczytałem na wątku, mam nadzieję, że psinka wytrzyma operację. Sytuacja Fabii niebawem sie wyjasni. 2 maja jedzie na badania i od razu bedzie operowana....... Quote
arim Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 U mnie pustki w portfelu,ale przynajmniej podrzucę i trzymam kciuki za udaną operację.Powodzenia psinko. 1 Quote
MALWA Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 4 godziny temu, arim napisał: U mnie pustki w portfelu,ale przynajmniej podrzucę i trzymam kciuki za udaną operację.Powodzenia psinko. Dziekuje pieknie, bo wsparcie duchowe i kciukasy sa jak najbardziej potrzebne ! Quote
guccio Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Zaproszona od początku oglądam i oglądam.Tyle pokus,super fanty.Jak nic nie kupię to będzie cegiełka.Trochę czasu jeszcze mam. A na ten moment-BAZARKU ROZKRĘCAJ SIĘ-psinki w potrzebie! 1 Quote
MALWA Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Na razie przybywam z zaproszenia Dziekuje, ze przyszlas ! Quote
MALWA Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 32 minuty temu, guccio napisał: Zaproszona od początku oglądam i oglądam.Tyle pokus,super fanty.Jak nic nie kupię to będzie cegiełka.Trochę czasu jeszcze mam. A na ten moment-BAZARKU ROZKRĘCAJ SIĘ-psinki w potrzebie! Witaj u nas ! Quote
Recommended Posts