Bogusik Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 1 godzinę temu, Olena84 napisał: prosze za cw 7, 10, 63, 72-1 szt Witam serdecznie i pięknie dziękuję za licytację:) Nr 72 to jest cały komplet 6 koszyczków w koszyku.W opcji Kt kupiła WiosnaA 48 minut temu, WiosnaA napisał: I pozamiatane....wypatrzyłam co nieco,ale nie mogłam wczoraj zajrzeć. poproszę chociaż nr 72 KT Podsumujcie mnie dziewczyny i Anulko gorąco proszę o jak najszybszą wysyłkę ,bo za tydzień wyjeżdżam na dłużej. Witam serdecznie Aniu i pięknie dziękuję :) Koszyczek jest u Anuli,więc zapakuje fanty z poprzedniego bazarku + ten i wyśle 35 minut temu, gosia7 napisał: Dziękuję Jo37 - od dzisiaj o nowej indiańskiej ksywie SZYBKA STRZAŁA;) za pomoc w zakupach i licytacji w moim imieniu. Jeszcze nigdy nie byłam pierwsza na zakupach. Do wszystkiego się przyznaję i proszę o nr konta. Witam serdecznie i jeszcze raz pięknie dziękuję :) Wysyłka i rozliczenie dopiero będzie możliwe jak fanty dojdą do Anuli /napisałam w poście informacyjnym/ 9 minut temu, Aldrumka napisał: gosiu a może poprosimy o wspólną przesyłkę ? BARDZO PROSZĘ O ZGŁASZANIE ŁĄCZONYCH WYSYŁEK! Quote
Bogusik Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 4 godziny temu, beataczl napisał: zagladam i podnosze sliczny bazarek 45 minut temu, sharka napisał: zaglądam :) Witam dziewczyny serdecznie i dziękuję za zaglądnięcie :) Quote
Anula Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Podnoszę bazarek wieczorową porą.Pliss! Tofik potrzebuje pieniążków.Zakup to podwójna korzyść dla Toficzka i dla licytujących.Zapraszamy. Quote
gosia7 Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 12 godzin temu, Aldrumka napisał: gosiu a może poprosimy o wspólną przesyłkę ? Bardzo proszę:) Quote
Jo37 Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 13 godzin temu, Aldrumka napisał: gosiu a może poprosimy o wspólną przesyłkę ? Jeszcze Olena84 robiła zakupy. W razie potrzeby pomogę w dostarczeniu fantów. Quote
Aldrumka Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 24 minuty temu, Jo37 napisał: Jeszcze Olena84 robiła zakupy. W razie potrzeby pomogę w dostarczeniu fantów. świetnie - Jo wielkie dzięki No to prosimy o wspólną przesyłkę Olena84, gosia7 i Aldrumka. Jeszcze ustalimy na czyj adres, (Gosi czy Oleny, bo mnie nie zależy, żebym miała przed Świętami :) Quote
gosia7 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 8 godzin temu, Aldrumka napisał: świetnie - Jo wielkie dzięki No to prosimy o wspólną przesyłkę Olena84, gosia7 i Aldrumka. Jeszcze ustalimy na czyj adres, (Gosi czy Oleny, bo mnie nie zależy, żebym miała przed Świętami :) A ja bym prosiła przed świętami,bo obrusiki na prezenty:) Quote
Anula Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 8 godzin temu, Aldrumka napisał: świetnie - Jo wielkie dzięki No to prosimy o wspólną przesyłkę Olena84, gosia7 i Aldrumka. Jeszcze ustalimy na czyj adres, (Gosi czy Oleny, bo mnie nie zależy, żebym miała przed Świętami :) 8 minut temu, gosia7 napisał: A ja bym prosiła przed świętami,bo obrusiki na prezenty:) Kochani,paczka jest w drodze,czekam na nią.W każdym razie jak tylko dotrze to fanty będą zapakowane i wysłane.Wszystkie przesyłki będą wysłane priorytetem tak aby jak najszybciej dotarły.Koszt priorytetu pokryje Bogusik.Tak ustaliłyśmy.Najprawdopodobniej paczki będą wysłane w poniedziałek.Proszę o wiadomość do kogo ma dotrzeć paczka. Quote
Anula Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 minutę temu, gosia7 napisał: Poproszę do mnie. Okey. Quote
Olena84 Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Dnia 9.04.2019 o 08:30, Olena84 napisał: prosze za cw 7, 10, 63, Proszę mnie zmienić na kt by paczka szybciej poszła ;) Quote
Bogusik Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 41 minut temu, Olena84 napisał: Proszę mnie zmienić na kt by paczka szybciej poszła ;) Pięknie dziękuję i zaraz zmienię :) 4 minuty temu, Jolanta08 napisał: Proszę o nr 29, 58 i 77 KT Witam serdecznie i pięknie kochana dziękuję :) Quote
Bogusik Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 Zapraszam,jeszcze tyle fajnych fantów zostało....:) Quote
Anula Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Zapraszam wieczorową porą na zakupy. Nadeszły pieniążki od WiosnaA - 22,00zł Quote
Bogusik Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 55 minut temu, ala123 napisał: Podniosę piękny bazarek :) Witam i bardzo dziękuję:) Quote
Aldrumka Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dnia 10.04.2019 o 08:00, Anula napisał: Kochani,paczka jest w drodze,czekam na nią.W każdym razie jak tylko dotrze to fanty będą zapakowane i wysłane.Wszystkie przesyłki będą wysłane priorytetem tak aby jak najszybciej dotarły.Koszt priorytetu pokryje Bogusik.Tak ustaliłyśmy.Najprawdopodobniej paczki będą wysłane w poniedziałek.Proszę o wiadomość do kogo ma dotrzeć paczka. dla nas gosia7, Olena84 i Aldrumka na adres Gosi prosimy Quote
Jolanta08 Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dnia 2019-04-10 o 08:00, Anula napisał: Kochani,paczka jest w drodze,czekam na nią.W każdym razie jak tylko dotrze to fanty będą zapakowane i wysłane.Wszystkie przesyłki będą wysłane priorytetem tak aby jak najszybciej dotarły.Koszt priorytetu pokryje Bogusik.Tak ustaliłyśmy.Najprawdopodobniej paczki będą wysłane w poniedziałek.Proszę o wiadomość do kogo ma dotrzeć paczka. Ja też poproszę Quote
Recommended Posts