Nadziejka Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 77 zl wyslalam dla Rokunia do anica i juz sa u anica Cegielka Zycia dla Rokunia ciocia Nesiowata 10 zl mam na koncie Cegielka Zycia dla Rokunia ciocia Sisi44 10 zl mam na koncie Cegielka Zycia dla Rokunia wujenek Radek 10 zl mam na koncie Nadziejkowo dla Rokunia sercem calem zapraszamy na watus biedunia .. i jego Pana Roki Rokunio...bardzo chorusiany i bardzo kochany przez pancia swego tez ogromnie biednego ... z nadzieja na lepsze Rokusiowi kramik malenki roznosci do 18 kwietnia godz 24.00 Fantuski wszytkie kupila Ciocia dotta1311 Dziekuje Postokorc Dziekuje! 65 zl mam na koncie dziekuje! Num 1 koraliki charmsy 3 sztuki 5 zl Num 2 torebunia elegancka czerwona 16 zl Num 2 A apaszka delikatna bardzo ladna czarno biala 3 zl Num 2 B szaliczek nowy z metka szary komin 3 zl Num 3 rozowe kule swiecace led nowe 9 zl Num 4 kurtenka damska granatowa b ladna ale ma na rekawie lekkie zarysy 7 zl Num 5 mis duzy pluszak bialy 3 zl Num 6 misio tulisio brazowy 1 zl razem fantusie 47 zl plus koszt paczki 18 zl kurtenka dosc ciezka i duza i wszytkie razem fantusie to ogromna paczunka podaje numer paczki (00) 3 5900773 3 09313999 0 Otrzymana! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 1 Ozdobne cudne koraliki Charmsy ozdobione cyrkoniami 3 sztuki cudenka cena wywol 7 zl za 3 sztuki obnizeczka ! nowa cena 5 zl dotta1311 za wywol dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 2 Torebunia podarowana przez Anie Bebenek cudna czerwona zapisnana podobna do tej ze zdj z google stan idelany kolor wpadajacy w roz cudna jest i dosc duza wymiary cena wywol 16 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Num 2 A Apaszka czarno biala stan idealny piekna cena wywol 4 zl obnizeczka! nowa cena 3 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Num 2 B szalik komin waski stan idealny kolor szary cena wywol 4 zl obnizeczka! nowa cena 3 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 3 Rozowe cudne kule led swiecace na dwa paluszki stan idealny cena wywol 10 zl obnizeczka nowa cena 9 zl ! dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 4 kurtenka damska Firma Gant kolnierzyk zapinana na zameczek i nity Rozmiar eur M szerokosc w okol bioder 2 x 54 i pol cm szerokosc w ramionach 2 x ok 41 cm szerokosc w kl piersiowej 2 x 52 cm dlugosc rekawa od ramienia w dol 63 cm dlugosc od ramienia w dol 68 cm naprawde elegancka ! ale ale z uszkodzonkiem rekawkowem pikowana w poziomie zdj z google podobne stan b dobry minus zarysowanka na rekawie kupilam na baz juz tr temu nie zauwazylam tych uszkodzen nie sa wielkie ale ciut widoczne nic nie chodzilam jest ciutenke uzywana ale stan idealny cena wywol 7 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! jesli jakas dobraduszka bedzie zainteresowana Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 5 Mis pluszak kolor ecru ciutke sponiewierany byl przez moja ukochana ale ale stan bardzo dobry plus dosc spory ok 30 cm cena wywol 5 zl obnizeczka! nowa cena 3 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted April 4, 2019 Author Posted April 4, 2019 Num 6 Miosi tulisio wytzrymaly przez moja ukochna askarbunie dzien i noc tarmoszony ale ale stan bardzo dobry plus cena wywol 4 zl obnizeczka! nowa cena 1 zl dotta1311 za wywol dziekuje cudnie! Quote
nulka07 Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Zaglądam na szybko;) Będę lukać po pracy. Miłego dnia:) 1 Quote
jola&tina Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Zapraszamy na bazarek! Bazarek rozwojowy, bo jeszcze w nocy coś będzie dodane :) Quote
nulka07 Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Hej kochani! Piątek!!! No doczekałam się i co?! Kropi deszczyk! Skandal. Nic ,tylko się bazarkiem pocieszać;) Quote
UlaFeta Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 17 minut temu, nulka07 napisał: Hej kochani! Piątek!!! No doczekałam się i co?! Kropi deszczyk! Skandal. Nic ,tylko się bazarkiem pocieszać;) U mnie słonko i bardzo cieplo.Nareszcie wiosna:) Quote
nulka07 Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 1 minutę temu, UlaFeta napisał: U mnie słonko i bardzo cieplo.Nareszcie wiosna:) Tak.U nas rano była, a teraz...poszła do Ciebie. Odeślij ją szybko proszę do mnie ,bo marzyłam o słonku w weekend;) Quote
Nesiowata Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 A jakiś kamyczek za 10 zł to można poprosić? 1 Quote
Radek Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 5 godzin temu, nulka07 napisał: No doczekałam się i co?! Kropi deszczyk! U nas cały dzień było sucho i ciepło. Quote
Nadziejka Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Witajcie gwiazdeczki iskiereczki ja calun dzien wczoraj w pracy i dzis jade na poludnie jutro tez zapracowana teraz dzien caluni czasem zen nie mam juz sily aby zajrzec w noc na dogo ... pozdrawiam dziekuje pieknie za odwiedzinka dolozyllam misiaki pluszaki fajowe zabaweczkowe Quote
Recommended Posts