TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 22. SPRZEDANE Dezodorant w kulce Garnier Mineral Effect of Purity Roller 50ml Garnier Mineral Эффект чистоты роликовый 50 10zł/szt kupiła Olena84 Bakterie są przyczyną zapachu. Olejek z drzewa herbacianego, który jest częścią dezodorantu antyperspiracyjnego "Efekt czystości" skutecznie je zwalcza i niszczy, co pozwala uratować skórę przed nieprzyjemnym zapachem. Formuła dezodorantu przeciwpotowego Garnier jest wzbogacona minerałem Perlit - absorbentem pochodzenia wulkanicznego, który chroni przed wilgocią. Pozwala skórze oddychać. - Olejek z drzewa herbacianego skutecznie zwalcza bakterie, źródło nieprzyjemnego zapachu potu - Absorbent Mineralny Perlit - chroni przed wilgocią - Wynik: 48 godzin wydajności 3600541991934 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 24. SPRZEDANE Odżywka do włosów Garnier Garnier Loving Blends Argan & Camelia Oil Sublime Conditioner - 200 ml 10ZŁ/SZT kupiła Jaaga Wysublimowana dieta, która karmi włosy kropelkami. Twoje włosy stają się gładkie i dają intensywne uczucie miękkości. Twoje włosy stają się bardziej błyszczące i stają się łatwiejsze do modelowania, w wyniku czego promieniuje naturalne piękno.Idealne jako uzupełnienie produktu z poprzedniego numeru (23). 3600541852433 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 25. SPRZEDANE Garnier Roślinna Terapia dla włosów (szampon) Olej rycynowy i migdały, 400 ml Garnier Botanic Therapy Касторовое масло и миндаль, 400 мл 10zł/szt kupiła Olena84 Olej rycynowy, znany ze swoich właściwości ujędrniających, chroni włosy przed wypadaniem i wspomaga ich wzrost. Olej migdałowy odżywia i przywraca blask włosom, dzięki czemu są bardziej jedwabiste, błyszczące i elastyczne. Do codziennej pielęgnacji kobiecych włosów. Szczególnie do przywrócenia właściwości wygładzające przy włosach osłabionych i uszkodzonych. Zawiera ekstrakty ziołowe, oleje migdałowe / olej rycynowy 3600541989429 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Dla Mężczyzn: 26.SPRZEDANE Żel do mycia włosów brody i twarzy firmy ĽORÉAL PARIS ĽORÉAL PARIS Men Expert Barber Club gel 3v1 200 ml 10zł/szt kupiła Aldrumka Generalnie przeznaczony dla mężczyzn..... Czyści, pielęgnuje i zmiękcza. Zawiera olej z cydrowego drzewa. 3600523526130 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Pozycje bez związku z tematem bazarku: 27. Telefon komórkowy Samsung GT-S5611 srebrny 256 MB cena 50zł KT Telefonu używany, delikatne ryski na tylnej klapce baterii.Przód naprawdę w dobrym stanie. Porządny telefon. Kolorowy wyświetlacz, NIEDOTYKOWY. Bateria wytrzymuje tydzień na jednym ładowaniu (a nawet więcej) Waga:91 g Waga (z opakowaniem):0.184 kg Kolor:srebrny Materiał:tworzywo sztuczne Przekątna ekranu:2.4" Wbudowana pamięć:256 MB Pamięć RAM:32 MB Wersja systemu operacyjnego:producenta Rozdzielczość aparatu tylnego:5 Mpx Funkcje aparatu:autofocus, lampa błyskowa Złącza:microUSB typ B, mini jack 3,5 (audio) Typ akumulatora:litowo-jonowy Ekran dotykowy:nie Rozdzielczość ekranu (px):320 x 240 Slot karty pamięci:tak Maksymalna pojemność karty pamięci:16 GB Komunikacja:Bluetooth Transmisja danych:3G Opcje SIM:Single SIM Blokada simlock:brak blokady Maksymalny czas czuwania:310 h Te aparaty się normalnie nie psują. Poza upuszczaniem na podłogę, bądź rzucaniem - ale to wszystkim aparatom szkodzi :-) W "zestawie" jest ładowarka (nieoryginalna ale działająca) i zestaw słuchawkowy przewodowy z mikrofonem. Telefon wysyłam z ustawieniami fabrycznymi, w pełni naładowany prądowo. Działał w każdej sieci jakiej kartę Sim włożyłem. 28. Czekolady 100g - dla wszystkich a)SPRZEDANE Wawel gorzka 70% cacao 3szt, 2zł/szt wszystkie kupiła Aldrumka b) Wawel mleczna bez oleju palmowego, bez E476, bez aromatów 3szt, 2zł/szt 1szt kupiła Olena84 c)SPRZEDANE Wawel bakaliowa bez oleju palmowego, bez E476, bez aromatów 1szt, 2zł/szt kupiła Olena84 d) SPRZEDANE terravita z orzechami laskowymi 1szt, 2zł/szt kupiła Aldrumka Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Bazarek uznaję za otwarty! ZAPRASZAM Quote
Aga76 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Przykicałam sobie :) Francja elegancja, jeee Zwichrowany dzień dziś mam :) Dzień dobry :) Quote
UlaFeta Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 nr.20 poproszę ( nie ma ceny) to jest opcja KT czy podane ceny sa za wyw. Quote
Jo37 Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 43 minuty temu, UlaFeta napisał: nr.20 poproszę ( nie ma ceny) to jest opcja KT czy podane ceny sa za wyw. W regulaminie bazarku jest info, że KT. 1 Quote
Aldrumka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 51 minut temu, UlaFeta napisał: nr.20 poproszę ( nie ma ceny) chyba wszystko po dyszce, ale niech gospodarz potwierdzi poproszę nr 13 i 18 z odbiorem , dla UliFety też odbiorę Quote
UlaFeta Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 18 minut temu, Aldrumka napisał: chyba wszystko po dyszce, ale niech gospodarz potwierdzi poproszę nr 13 i 18 z odbiorem , dla UliFety też odbiorę Poczekaj,jeszcze lukne:),z tel.pisalam a zasieg w metrze kiepściutki:(((( Teraz to Ola ma z nami przerąbane:-D 1 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Ripley:-D chyba triplej :-D 1 Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: nr.20 poproszę ( nie ma ceny) to jest opcja KT czy podane ceny sa za wyw. za 10zł. Skoro tylko tam nie ma ceny a już kupione to nie poprawiam. Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: W regulaminie bazarku jest info, że KT. Tak właśnie :-D Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 3 godziny temu, Aga76 napisał: Przykicałam sobie :) Francja elegancja, jeee Zwichrowany dzień dziś mam :) Dzień dobry :) dzień dobry :-) Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: chyba wszystko po dyszce, ale niech gospodarz potwierdzi poproszę nr 13 i 18 z odbiorem , dla UliFety też odbiorę Zapisałem, zaklepałem. Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 ŁOŁ (wow?) !!! Włosy, dzięki szamponom kupionym u Ciebie, odzyskują szacunek, mamy możliwość przetransportowania w najczystszej tradycji brazylijskiego piękna , a czas prysznica jest całkowicie zrelaksowany !!!!!!!!!!!!!!!! :D Jestem pod wrażeniem - zrobiłeś SZOŁ!, że mała głowa! Popłakałam się ze śmiechu! i mam nadzieję, że nie zabraknie kupujących z poczuciem humoru. Powodzenia :) Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: ŁOŁ (wow?) !!! Włosy, dzięki szamponom kupionym u Ciebie, odzyskują szacunek, mamy możliwość przetransportowania w najczystszej tradycji brazylijskiego piękna , a czas prysznica jest całkowicie zrelaksowany !!!!!!!!!!!!!!!! :D Jestem pod wrażeniem - zrobiłeś SZOŁ!, że mała głowa! Popłakałam się ze śmiechu! i mam nadzieję, że nie zabraknie kupujących z poczuciem humoru. Powodzenia :) i podniosła extaza prysła. Cicho! A tak przy okazji - nic się nie spodobało???? Nic???? Nawet sam dowiozę i namydlę :-D Quote
TZmestudio Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 51 minut temu, UlaFeta napisał: Jeszcze 16 poprosze:) Zapisałem :-) Quote
Aldrumka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 extaza extazą a ten dezodorant nr 22 straszy wielkościa, i inne trochę też Quote
Recommended Posts