agat21 Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 6 minut temu, kiyoshi napisał: oglądam...jestem w szoku... Jak możliwy jest tak straszny brak szacunku dla żywych stworzeń? :(( Kiyoshi, dzięki, że jesteś.. Łatwiej żyć. Quote
agat21 Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 2 minuty temu, elficzkowa napisał: Przelew poleciał. To będzie pierwsza kasa dla Szantusi! Ogromniaste dzięki!! Quote
kiyoshi Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 3 minuty temu, agat21 napisał: Jak możliwy jest tak straszny brak szacunku dla żywych stworzeń? :(( Kiyoshi, dzięki, że jesteś.. Łatwiej żyć. ...i z wzajemnością agat <3 <3 Dobrze, że pokazuja takie rzeczy. Może choc jedna osoba się własnie przebudziła. 1 Quote
Nesiowata Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Ja również zaglądam. Powodzenia w drodze i dalszym życiu. Quote
agat21 Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 1 minutę temu, Nesiowata napisał: Ja również zaglądam. Powodzenia w drodze i dalszym życiu. Dzięki kochana! :) Na Ciebie zawsze można liczyć :) Quote
Havanka Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Przypadkowo trafilam na watek Szanty i.... wpadlam jak sliwka w kompot. Suczka jest cudna i pomimo, ze tak dlugo za kratami,to wciąż jest pelna radości. Dobrze,ze dostala szansę na odmiane życia,bo w takim miejscu psy szybko sie starzeja i tracą nadzieję. Proszę,podeslijcie numerek. Postaram się cos wpłacić i w przyszłości mogę pomoc w ogłoszeniach suni. 1 1 Quote
beataczl Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 zagladam do Szanty , bede kibicowac suni 1 Quote
kiyoshi Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Ja tez zagladam. Ciekawe jak sie czuje widzac dzisiaj swiat bez krat :))) 1 Quote
kiyoshi Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Napisalam do Hani;) Sunia dojechala cala i zdrowa. Jest troche zdezorientowana ale trudno sie dziwic. Ale wszystko ok :) Hania wieczorem zajrzy i napisze wiecej 3 Quote
Havanka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Tak nagła i ogromna zmiana w życiu Szanty była dla niej samej dużym przeżyciem. Poza tym długa podróż też ją dodatkowo wymęczyła. Za kilka dni sunia ochłonie, pozna nowy teren, ludzi i inne psy. Dopiero pokaże swój urok osobisty ! Cieszę się bardzo, ze jest juz w hoteliku ! 1 Quote
beataczl Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 wydaje sie byc drobniejsza, szczuplejsza niz na tych pierwszych fotkach ze schronu Quote
auraa Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Śliczna sunia :) Mi też wydawała się większa. Quote
szafirka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Szanta jest zdezorientowana, przestraszona, ale ma przebłyski ciekawości świata i chęci bliskości z człowiekiem. Niestety podsikuje podczas głaskania, ma problemy z przechodzeniem przez próg w jedną i drugą stronę, na dworze głównie wącha, trudno jej było zrobić zdjęcie z podniesioną głową. Podczas wchodzenia do domu zapiera się łapami. Jest szczuplejsza, niż wydaje się na zdjęciach, ale mimo wszystko dość masywna. Cudny ma pycholek, mam nadzieję, że za kilka dni rozluźni się i będę mogła ją całą wytarmosić i wycałować.Póki co jest cichutka, chciałaby się zapaść pod ziemię. Jutro wizyta u weta. Wg schronu ma szczepienie na wściekliznę, wiek 4 lata, nie była sterylizowana, ani czipowana. Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 22 godziny temu, Havanka napisał: Przypadkowo trafilam na watek Szanty i.... wpadlam jak sliwka w kompot. Suczka jest cudna i pomimo, ze tak dlugo za kratami,to wciąż jest pelna radości. Dobrze,ze dostala szansę na odmiane życia,bo w takim miejscu psy szybko sie starzeja i tracą nadzieję. Proszę,podeslijcie numerek. Postaram się cos wpłacić i w przyszłości mogę pomoc w ogłoszeniach suni. Dziękuję kochana! Zaraz prześlę konto. I chętnie skorzystam z pomocy przy ogłaszaniu :) Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 2 godziny temu, szafirka napisał: Szanta jest zdezorientowana, przestraszona, ale ma przebłyski ciekawości świata i chęci bliskości z człowiekiem. Niestety podsikuje podczas głaskania, ma problemy z przechodzeniem przez próg w jedną i drugą stronę, na dworze głównie wącha, trudno jej było zrobić zdjęcie z podniesioną głową. Podczas wchodzenia do domu zapiera się łapami. Jest szczuplejsza, niż wydaje się na zdjęciach, ale mimo wszystko dość masywna. Cudny ma pycholek, mam nadzieję, że za kilka dni rozluźni się i będę mogła ją całą wytarmosić i wycałować.Póki co jest cichutka, chciałaby się zapaść pod ziemię. Jutro wizyta u weta. Wg schronu ma szczepienie na wściekliznę, wiek 4 lata, nie była sterylizowana, ani czipowana. Bardzo bardzo Ci dziękuję za wieści, przepraszam, że dziś byłam trudno dostępna, ale cały dzień praktycznie za kierownicą, niedawno wróciłam.. Biedna sunieczka, widać, że lata w schronie dają znać o sobie, dobrze, że została u niej ciekawość i chęć bliskości z człowiekiem. Wiem, że zdziałasz cuda jak zwykle :) Podeślij mi koszt transportu od Patrycji do Was, proszę. Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Wpłynęło 10 zł od elficzkowej, dzięki piękne! Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 12 godzin temu, Olena84 napisał: Wpraszam się do suni! Jak najczęściej proszę :))) Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 14 godzin temu, beataczl napisał: zagladam do Szanty , bede kibicowac suni Dzięki wielkie :)) Quote
agat21 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 4 godziny temu, auraa napisał: Śliczna sunia :) Mi też wydawała się większa. Dzięki za odwiedziny u Szanty :)) Quote
dwbem Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Też zajrzałamdo cudnej suni, dobrze że już poza kratami. Postaramsię coś przelać dla niej ale po pierwszym bo na razie jestem pod kreską. Jak mi wpłynie emerytura to poprosze o numer konta na PW. 1 Quote
Onaa Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Jestem u Szanty, kochana biedulka, cudownie że dostała szansę na lepsze życie. Ona ma w sobie coś takiego ujmującego :). 1 Quote
kiyoshi Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Hania a jaka Szanta jest na wielkosc? Bardzo mnie to ciekawi bo tez po zdjeciach z R myslalam ze jest wieksza A tak poza tym to jest kochana:)) Quote
Recommended Posts