Gabi79 Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Ja też się bardzo cieszę, koci braciszek super. Uwielbiam ludzi, którzy mają psa i kota. Serdeczne pozdrowienia dla Szantusiowej Rodziny. Agatko przekaz proszę przy najbliższej okazji i podziękuj jeszcze raz za to, że Szantunia zagościła w Ich domu i sercach. 1 Quote
agat21 Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 Halo halo, jak się macie? Pozdrawia Was śliczna i subtelna Czajeczka :) Tu w domku na działce, gdzie się skryła przed odgłosami burzy. Nie lubi jej jednak zdecydowanie! Tu spacer działkowo -"wiejski" :) Relaks z panią na plaży :) Ale... wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!!! (przynajmniej na razie tak jest ;) Kitek też tak uważa :D 6 3 Quote
agat21 Posted August 13, 2020 Author Posted August 13, 2020 17 godzin temu, kiyoshi napisał: eh....ale happy end, fantastyczny <3 Oj tak, ale co było przedtem i ile nerwów po drodze, to lepiej nie wspominać :D Mam nadzieję, że Szanta wyczerpała już swój limit pecha :)) Wczoraj wieczorem jeszcze zapytałam jak jej apetyt, i wygląda na to, że suńka czuje się w domu coraz lepiej, bo zjada całe porcje spokojnie przy misce, a wcześniej biegała z pojedynczymi chrupkami na swoje posłanie i tam dopiero jadła. 2 Quote
agat21 Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 No to chyba nie mam co czekać dłużej i kasę pozostałą po Szancie przeznaczyłam na zakup puszek dla skrzywdzonej młodziutkiej Oneczki odłowionej na wsi po tym, jak z głodu polowała na kury. Przygarnęła ją do siebie niezawodna Malagos. Tu wątek: Psie dziecko Oneczka Mam nadzieję, że nikt nie weźmie mi tego za złe. 5 Quote
Gabi79 Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Szantunia cudowna, kotek też. Po prostu rewelacja Quote
Nadziejka Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: No to chyba nie mam co czekać dłużej i kasę pozostałą po Szancie przeznaczyłam na zakup puszek dla skrzywdzonej młodziutkiej Oneczki odłowionej na wsi po tym, jak z głodu polowała na kury. Przygarnęła ją do siebie niezawodna Malagos. Tu wątek: Psie dziecko Oneczka Mam nadzieję, że nikt nie weźmie mi tego za złe. Quote
agat21 Posted August 14, 2020 Author Posted August 14, 2020 Pańciuś uciera ciasto na kruche z owocami, a przed nim.... asystentka każdego ruchu i gestu :DD 4 Quote
Nesiowata Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Miejsce jak najbardziej odpowiednie, warto poczekać, a nuż? 1 Quote
agat21 Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Miejsce jak najbardziej odpowiednie, warto poczekać, a nuż? Jak najbardziej i ja ją rozumiem ;) Quote
Poker Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Kontynuuję odszczekiwanie Hau, hau , hauuuuuuuuu 1 Quote
agat21 Posted August 15, 2020 Author Posted August 15, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Kontynuuję odszczekiwanie Hau, hau , hauuuuuuuuu Cudnie szczekasz Pokerku! :D Quote
agat21 Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 Wracam z niebytu, czyli z miejsca bez zasięgi i bez internetu (są wciąż takie na szczęście ;)) i już Wam przekazuję najnowsze wieści do Szantusi vel Czajki :) Po pierwsze odważyła się dołączyć do państwa siedzących wieczorami na balkonie :) Chyba nawet jej się spodobało :) 1 Quote
agat21 Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 A teraz gwóźdź miesiąca czyli zdjęcie zatytułowane przez panią "absolutnie hostryczny moment!" :DDD 4 1 Quote
Gabi79 Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Kochana, cudowna, mądra sunieczka. Fotka z kicią REWELACJA!!! 1 Quote
agat21 Posted September 1, 2020 Author Posted September 1, 2020 "Ładny mam portrecik z panią, co? ;))" 3 Quote
agat21 Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 Czajeczka wciąż woli siedzieć w domu niż wychodzić na spacery, nawet w najfajniejsze miejsca. Tu się czuje dobrze. 1 Quote
Recommended Posts