Adzieeek Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Witam. Kupiłam z hodowli psa rasy Pitbull red nose, na początku wszystko było okej, na spacerach pies był ufny do ludzi dawał się głaskać, przytulać. Niestety po około 2-3 tygodniach bycia z nami pies zaczął strasznie bać się ludzi mijanych na spacerach, przerażaja go jeżdżąc rowery deskorolki. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Quote
bou Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 7 godzin temu, Adzieeek napisał: Witam. Kupiłam z hodowli psa rasy Pitbull red nose, na początku wszystko było okej, na spacerach pies był ufny do ludzi dawał się głaskać, przytulać. Niestety po około 2-3 tygodniach bycia z nami pies zaczął strasznie bać się ludzi mijanych na spacerach, przerażaja go jeżdżąc rowery deskorolki. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Wychowywać,szkolić,skontaktować się z hodowcą - zapytać o radę. 1 Quote
Sjette Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 One maja dziedziczny niedobor neurotransmiterow -utrwalony przez chodofcuf, Polecam srodki zwiekszajace wychwyt zwrotny serotoniny. 1 Quote
Sjette Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Widze ze komus sie nie podobaja wyniki badan naukowych. Polecam zwlaszcza te amerykanskie -ale fachowe sa platne Quote
extra Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Czesc, zlozylam konto no i wlasdnie witam się z wami Quote
Recommended Posts