elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 2 godziny temu, zachary napisał: Nr 74 nowe słuchaweczki do telefonu za KT. Witam serdecznie i bardzo dziękuję za skorzystanie z zaproszenia Biegnę zanotować Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie i poproszę ramki numer 10 za CW:) Witaj Radeczku, witaj w moich skromnych progach. Dziękuję, że wpadłeś i że pomagasz psiaczkom Pędzę zakonotować :) 1 Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 57 minut temu, uxmal napisał: poproszę serduszko za 10 zł :) Witam :) Cieszę się, że przyszłaś na zaproszenie Podziwiam Twoją fantazję przy tworzeniu bazarków :) Też bym tak chciała i pewnie nie ja jedna :) dziękuję, że wpadłaś na mój skromny bazarek i pomogłaś psiaczkom bezdomniaczkom Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 3 minuty temu, Aska7 napisał: Idę się rozglądnąć : ) Witam, witam i o zdrowie pytam :) Quote
ona03 Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Dnia 14.04.2019 o 05:38, Nesiowata napisał: NA HANDLOWĄ NIEDZIELĘ ZAPRASZAMY! No to przyszłam :) Nr 91 KT - poproszę, a co :) 1 Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 Hej Bazarkowicze ! Miłej niedzieli życze ! Quote
jaguska Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Proszę w opcji KT nr 15, 31, 37 Chciałam również polecić wypiekacz do chleba, warto zawalczyć. Używam od wielu lat, baaaardzo rzadko jem pieczywo kupowane. Wyeliminowanie choćby części świństw z codziennego żywienia jest warte zachodu. Dla potencjalnych licytujących i nie tylko, w wolnej chwili do obejrzenia 1 Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 1 godzinę temu, jaguska napisał: Proszę w opcji KT nr 15, 31, 37 Chciałam również polecić wypiekacz do chleba, warto zawalczyć. Używam od wielu lat, baaaardzo rzadko jem pieczywo kupowane. Wyeliminowanie choćby części świństw z codziennego żywienia jest warte zachodu. Dla potencjalnych licytujących i nie tylko, w wolnej chwili do obejrzenia Witam jagusko kochana i tulam serdecznie Ciebie i Myszkina. Bardzo, bardzo ciepłe fluidy posyłam. Trzymajcie się Kochani. Dziękuję za zakupy na moim bazarku i za super filmik Spowodowałaś, że zaczęłam się zastanawiać nad spróbowaniem robienia chleba naszego powszedniego w domu :) Pędzę zanotować Quote
Alaskan malamutte Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Eliku, ślicznie dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszka za 15 zł i konto do wpłaty. Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 48 minut temu, Mazowszanka13 napisał: poz.46 w opcji KT poproszę :) Witam serdecznie i bardzo dziękuję za przybycie i zakupy Biegnę zanotować EDIT Zauważyłam malutką plamkę na prawym rękawie. Dopisałam teraz do opisu. Myślę, że zniknie po praniu. Bardzo proszę potwierdź lub ewentualnie zrezygnuj z zakupu. Przepraszam za moje niedopatrzenie. Quote
uxmal Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 11 godzin temu, elik napisał: Witam :) Cieszę się, że przyszłaś na zaproszenie Podziwiam Twoją fantazję przy tworzeniu bazarków :) Też bym tak chciała i pewnie nie ja jedna :) dziękuję, że wpadłaś na mój skromny bazarek i pomogłaś psiaczkom bezdomniaczkom Dziękuje Elu :)))) Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 17 minut temu, ewu napisał: Dziękuję za zaproszenie:) Witam Basiu i bardzo dziękuję za przybycie. Proszę zaglądaj do nas :) Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 14 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, ślicznie dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszka za 15 zł i konto do wpłaty. Witaj Joasiu, Bardzo dziękuję za pomoc dla psiaczków bezdomniaczków Odwiedzaj nas często :) Quote
jaguska Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 20 minut temu, elik napisał: Witam jagusko kochana i tulam serdecznie Ciebie i Myszkina. Bardzo, bardzo ciepłe fluidy posyłam. Trzymajcie się Kochani. Dziękuję za zakupy na moim bazarku i za super filmik Spowodowałaś, że zaczęłam się zastanawiać nad spróbowaniem robienia chleba naszego powszedniego w domu :) Pędzę zanotować :) Ja piekę duży chlebek co drugi dzień, dodawać można wszystko, od ziaren, po zioła i warzywa. Rzecz najważniejsza - wypiekacz musi stać na szfce/blacie, w żadnym wypadku w szafce, bo nie będzie nam się go chciało za każdym razem wyciągać, a z biegiem czasu nastawianie chleba wchodzi nam w nawyk i nawet tego nie zauważamy. Za to możemy zauważyć, albo poczuć rankiem zapach pieczonego chleba, jeśli nastawimy pieczenie z opóźnieniem ;), można też piec słodkie chleby, chałki i ciasta ;) 1 Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 1 minutę temu, jaguska napisał: :) Ja piekę duży chlebek co drugi dzień, dodawać można wszystko, od ziaren, po zioła i warzywa. Rzecz najważniejsza - wypiekacz musi stać na szfce/blacie, w żadnym wypadku w szafce, bo nie będzie nam się go chciało za każdym razem wyciągać, a z biegiem czasu nastawianie chleba wchodzi nam w nawyk i nawet tego nie zauważamy. Za to możemy zauważyć, albo poczuć rankiem zapach pieczonego chleba, jeśli nastawimy pieczenie z opóźnieniem ;), można też piec słodkie chleby, chałki i ciasta ;) Kusisz coraz bardziej :) Po oglądnięciu filmiku, który załączyłaś do swojego postu mam ochotę już od jutra zacząć wypiekać chlebek sama. Problem w tym, że nie mam wypiekacza i pewnie tak prędko go nie kupię, ale kupię na pewno :) Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 8 minut temu, uxmal napisał: Dziękuje Elu :)))) To ja dziękuję Martusiu za pomoc dla psiaczków bezdomniaczków i nie myślę tu tylko o moich :) Quote
jaguska Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 ...żeby upiec chlebuś nie trzeba wypiekacza ;))), on tylko zaoszczędza nam czas i oszczędza siłę potrzebną do wyrabiania ciasta chlebowego... Proszę bardzo, to chlebuś z czasów przed kupieniem wypiekacza, do kompletu dżem z zielonych pomidorów :) Quote
Radek Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Fajnie, że są tu fanki samodzielnego pieczenia chleba:) 1 Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 24 minuty temu, jaguska napisał: ...żeby upiec chlebuś nie trzeba wypiekacza ;))), on tylko zaoszczędza nam czas i oszczędza siłę potrzebną do wyrabiania ciasta chlebowego... Proszę bardzo, to chlebuś z czasów przed kupieniem wypiekacza, do kompletu dżem z zielonych pomidorów :) Mogłabyś robić zdjęcia do reklamówek żywności :) Podobno od jakiegoś czasu jest to bardzo modne :) Cytat ...żeby upiec chlebuś nie trzeba wypiekacza ;))), on tylko zaoszczędza nam czas i oszczędza siłę potrzebną do wyrabiania ciasta chlebowego... No właśnie :) A poza tym nie mam piekarnika. Dżem z zielonych pomidorów. Hmmmm co za wykwintne frykasy :) Quote
elik Posted April 14, 2019 Author Posted April 14, 2019 9 minut temu, Radek napisał: Fajnie, że są tu fanki samodzielnego pieczenia chleba:) Ty też lubisz? Jeść, czy wypiekać :) Quote
Recommended Posts