UlaFeta Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 3 minuty temu, elik napisał: Masz rację, dlatego tym bardziej polecam korzystanie z usługi Paczka w Ruchu. Bardzo tanie - przesyłka o wadze do 1 kg kosztuje 8,45 zł, a przesyłka do 20 kg (20, nie 2) kosztuje 9,99 zł. Trzeba tylko podać oprócz adresu, nr telefonu, na który przysyłają kod uprawniający do odbioru paczki w wybranym wcześniej kiosku ruchu, i adres e-mail na który przysyłają wiadomość, że paczka już czeka na odebranie. Zachęcam do korzystania z tej możliwości. Szkoda tylko, że nie wszystkie kioski pełnią te usługi i nie we wszystkich miejscowościach są kioski ruchu, ale wtedy można odebrać przesyłkę w miejscowości, w której się np pracuje. Nie mam takiej możliwości:( Quote
elik Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 10 godzin temu, alma591 napisał: Czy mogę prosić o wymiary nr45 i czy kurtka nr96 jest z kapturem? Witam serdecznie Kurtka nr 96 nie posiada kaptura. 45. Dwuczęściowy komplet bez podszewki. Cienki materiał, kostiumik typowo letni. XXL Góra: szer.w ram. - 47 cm szer. p/pach. - 60 cm długość - 66 cm długość rękawa - 26 cm Dół: szer.w psie min/max - 37/60x2 cm długość - 73 cm z tyłu niewielkie rozcięcie C.W. - 8,00 zł Quote
elik Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 49 minut temu, UlaFeta napisał: Nie mam takiej możliwości:( Jak to nie masz? A pytałaś czy jest możliwy odbiór wypiekacza w W-wie, czyli jeśli tam nie mieszkasz, to przynajmniej bywasz. Nie trzeba być zameldowanym w mieście, w którym chce się odebrać paczkę w kiosku Ruchu. Quote
elik Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 3 godziny temu, alma591 napisał: To poproszę komplecik 45 CW. Witam serdecznie i bardzo dziękuję za udział w bazareczku Biegnę zanotować Quote
elik Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 Dzisiaj na konto bazarku wpłynęła kwota 56,00 zł od Gabi79. Bardzo dziękuję. Dzisiaj rano wyruszyła w drogę paczuszka dla Gabi79. Quote
UlaFeta Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 18 godzin temu, elik napisał: Jak to nie masz? A pytałaś czy jest możliwy odbiór wypiekacza w W-wie, czyli jeśli tam nie mieszkasz, to przynajmniej bywasz. Nie trzeba być zameldowanym w mieście, w którym chce się odebrać paczkę w kiosku Ruchu. Dam rade odebrać.Byle bym adresik miała:-D Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Dam rade odebrać.Byle bym adresik miała:-D Do informacji o usłudze paczka w Ruchu dodałam link do strony gdzie można wybrać kiosk najbliższy miejsca zamieszkania lub pracy https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/ Poszukaj :) Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 3 minuty temu, Nesiowata napisał: 61 b za cw poproszę Witam serdecznie i bardzo dziękuję za ponowne odwiedziny Pędzę zanotować Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: zagladam w poludnie A ja po południu :) Quote
UlaFeta Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 7 godzin temu, elik napisał: Do informacji o usłudze paczka w Ruchu dodałam link do strony gdzie można wybrać kiosk najbliższy miejsca zamieszkania lub pracy https://www.paczkawruchu.pl/znajdz-kiosk/ Poszukaj :) dziękuję czy to ustrojstwo jest u Ciebie? Quote
UlaFeta Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Dnia 12.04.2019 o 10:07, elik napisał: Jak to nie masz? A pytałaś czy jest możliwy odbiór wypiekacza w W-wie, czyli jeśli tam nie mieszkasz, to przynajmniej bywasz. Nie trzeba być zameldowanym w mieście, w którym chce się odebrać paczkę w kiosku Ruchu. elik Ja mieszkam w Warszawie:)chodziło mi czy jest możliwy odbiór osobisty.(jak go wylicytuje) Tylko tyle:-D Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: dziękuję czy to ustrojstwo jest u Ciebie? Nie, jest w W-wie. 2 godziny temu, UlaFeta napisał: elik Ja mieszkam w Warszawie:)chodziło mi czy jest możliwy odbiór osobisty.(jak go wylicytuje) Tylko tyle:-D Po mojej informacji, że można odbierać paczki w kioskach Ruchu napisałaś tak, że można było myśleć, że tam gdzie mieszkasz nie ma kiosku Ruchu :) Quote
UlaFeta Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Nie, jest w W-wie. Po mojej informacji, że można odbierać paczki w kioskach Ruchu napisałaś tak, że można było myśleć, że tam gdzie mieszkasz nie ma kiosku Ruchu :) Skrót myślowy:-D Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Skrót myślowy:-D Też tak miewam :) Quote
Radek Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Dziękuję za zaproszenie i poproszę ramki numer 10 za CW:) Quote
elik Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 8 minut temu, Nesiowata napisał: To ja zajrzę sobie wieczorem. Wieczorkiem można zobaczyć więcej niż rano :) Quote
Recommended Posts