Jump to content
Dogomania

Bazarek dla trzech biednych biedaków :( Niewidomego Fado na utrzymanie, Miłki na dług i Rokyego na leczenie. Pomóżmy psiaczkom biedaczkom. Do 21.04. godz. 21:00.

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Masz rację, dlatego tym bardziej polecam korzystanie z usługi Paczka w Ruchu. Bardzo tanie - przesyłka o wadze do 1 kg kosztuje 8,45 zł, a przesyłka do 20 kg (20, nie 2) kosztuje 9,99 zł.

Trzeba tylko podać oprócz adresu,  nr telefonu, na który przysyłają kod uprawniający do odbioru paczki w wybranym wcześniej kiosku ruchu, i adres e-mail na który przysyłają wiadomość, że paczka już czeka na odebranie.

Zachęcam do korzystania z tej możliwości. Szkoda tylko, że nie wszystkie kioski pełnią te usługi i nie we wszystkich miejscowościach są kioski ruchu, ale wtedy można odebrać przesyłkę w miejscowości, w której się np pracuje.

Nie mam takiej możliwości:(

Posted
10 godzin temu, alma591 napisał:

Czy mogę prosić o wymiary nr45 i czy kurtka nr96 jest z kapturem?

Witam serdecznie  796583009_kwiatki2.gif.917227d2ed1f5ec782aa9c6f39d819c7.gif

Kurtka nr 96 nie posiada kaptura.

45. Dwuczęściowy komplet bez podszewki. Cienki materiał, kostiumik typowo letni.  XXL

Góra:     szer.w ram. - 47  cm        szer. p/pach.  -  60 cm

długość  -  66  cm            długość rękawa  -  26 cm

Dół:        szer.w psie  min/max  - 37/60x2  cm     długość  -  73  cm 

z tyłu niewielkie rozcięcie

C.W.  -  8,00 zł

Posted
49 minut temu, UlaFeta napisał:

Nie mam takiej możliwości:(

Jak to nie masz? A pytałaś czy jest możliwy odbiór  wypiekacza w W-wie, czyli jeśli tam nie mieszkasz, to przynajmniej bywasz. Nie trzeba być zameldowanym w mieście, w którym chce się odebrać paczkę w kiosku Ruchu.

Posted
3 godziny temu, alma591 napisał:

To poproszę komplecik 45 CW.

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za udział w bazareczku    1498097882_kwiatki2.gif.689f6bd79746df5333b0edb006ed73b9.gif

Biegnę zanotować      biegnie.jpg.4a3002b9e1f750f933266403ead60ff4.jpg

Posted

Dzisiaj na konto bazarku wpłynęła kwota 56,00 zł od Gabi79.

Bardzo dziękuję.

Dzisiaj rano wyruszyła w drogę paczuszka dla Gabi79.

Posted
18 godzin temu, elik napisał:

Jak to nie masz? A pytałaś czy jest możliwy odbiór  wypiekacza w W-wie, czyli jeśli tam nie mieszkasz, to przynajmniej bywasz. Nie trzeba być zameldowanym w mieście, w którym chce się odebrać paczkę w kiosku Ruchu.

Dam rade odebrać.Byle bym adresik miała:-D

Posted
3 minuty temu, Nesiowata napisał:

61 b  za  cw  poproszę

Witam serdecznie i bardzo dziękuję za ponowne odwiedziny   575710385_kwiatki6.gif.094c461890f61ac5f59093c42acbc851.gif

Pędzę zanotować    biegnie.jpg.e207c8ce4f8cb834bcb1d3a611f2ba1c.jpg

Posted
Dnia 12.04.2019 o 10:07, elik napisał:

elik

Ja mieszkam w Warszawie:)chodziło mi czy jest możliwy odbiór osobisty.(jak go wylicytuje)

Tylko tyle:-D

Posted
2 godziny temu, UlaFeta napisał:

dziękuję 

czy to ustrojstwo jest u Ciebie?

Nie, jest w W-wie.

2 godziny temu, UlaFeta napisał:

elik

Ja mieszkam w Warszawie:)chodziło mi czy jest możliwy odbiór osobisty.(jak go wylicytuje)

Tylko tyle:-D

Po mojej informacji, że można odbierać paczki w kioskach Ruchu napisałaś tak, że można było myśleć, że tam gdzie mieszkasz nie ma kiosku Ruchu :)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Nie, jest w W-wie.

Po mojej informacji, że można odbierać paczki w kioskach Ruchu napisałaś tak, że można było myśleć, że tam gdzie mieszkasz nie ma kiosku Ruchu :)

Skrót myślowy:-D