Malgoska Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 4 godziny temu, Besia11 napisał: Śliczny psiaczek u mnie dziękuję :) :) Quote
Malgoska Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 przesyłka do uxmal wyjdzie w poniedziałek mama_Alfika odbierze osobiście jak sie skontaktuje pieniążki na Stowarzyszenie przelane Quote
Bogusik Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Dnia 27.04.2019 o 18:34, Malgoska napisał: przesyłka do uxmal wyjdzie w poniedziałek mama_Alfika odbierze osobiście jak sie skontaktuje pieniążki na Stowarzyszenie przelane Czy to znaczy,że już wszystkie wpłaty dotarły i całość z wpływów została przelana na Stowarzyszenie? Zaglądnęłam tutaj bo trochę czyszczę moja zawartość z nieaktualnych wątków i zauważyłam,że w poście rozliczeniowym nie ma potwierdzeń wszystkich wpłat i tytuł wątku wskazuje,że nadal nie rozliczony....? Quote
Malgoska Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 12 godzin temu, Bogusik napisał: Czy to znaczy,że już wszystkie wpłaty dotarły i całość z wpływów została przelana na Stowarzyszenie? Zaglądnęłam tutaj bo trochę czyszczę moja zawartość z nieaktualnych wątków i zauważyłam,że w poście rozliczeniowym nie ma potwierdzeń wszystkich wpłat i tytuł wątku wskazuje,że nadal nie rozliczony....? wszystko wpłacone i wysłane i odebrane; dziś Mama_Alfika odebrała ostatnią przesyłkę; pieniązki na stowarzyszenie przelane; czekam na potwierdzenie Quote
Bogusik Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 42 minuty temu, Malgoska napisał: wszystko wpłacone i wysłane i odebrane; dziś Mama_Alfika odebrała ostatnią przesyłkę; pieniązki na stowarzyszenie przelane; czekam na potwierdzenie Ok,dzięki za info :) Quote
togaa Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 9 godzin temu, Malgoska napisał: wszystko wpłacone i wysłane i odebrane; dziś Mama_Alfika odebrała ostatnią przesyłkę; pieniązki na stowarzyszenie przelane; czekam na potwierdzenie Potwierdzam i bardzo, bardzo dziękuję za ten wyjątkowy bazarek ;-). 208,00 zł już 28 kwietnia br. wpłynęło na Stowarzyszeniowe konto. 1 Quote
mama_Alfika Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Wczoraj odebrałam fanty, owieczka przecudna :) Dziękuję :) Quote
Malgoska Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 4 godziny temu, mama_Alfika napisał: Wczoraj odebrałam fanty, owieczka przecudna :) Dziękuję :) cieszę się, że się podoba Quote
Recommended Posts