Nadziejka Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Cegielenki Zycia Ciocia iwna5702 10 zl Pani Agusia 10 zl i Pani Gosia 4 zl = 14 zl Olena84 10 zl razem 34 zl fantuski UlaFeta 8 zl iwna5702 2 zl Monika z Katowic 35 zl! razem 45 zl Razem pieniazkow 79 zl! Ogronie Dziekuje Serca wysylam do cioci elik Fado Fadunio wyrwany juz ku lepszemu zyciu,u Jaaga w dt,prosimy o pomoc Nadziejkowy kolejny dla Fadunia serce peka jak bardzo bardzo pragne odebrac wyrwac to cierpienie od Fadunia i caluni bol i strach modlimy o wszytko zle niechaj odejdzie od Fadunia niechaj juz tylko dobroc bedzie przy Nim Cegielenki Zycia podarowaly mi wczoraj wreczyly Moje Panie Cudne z pracunki dla Fadunia Calem Sercem Dziekuje Cegielenka Zycia 10 zl od Olena84 dla Fadunia mam na koncie Cegielenka Zycia 10 zl od Pani Agusi z pracy i od Pani Gosi z pracy 4 zl razem 14 zl dla Fadunia Cegielenka Zycia 10 zl od Cioci iwna 5702 mam na koncie dla Fadunia Num 8 kupila UlaFeta zestaw kredeczki plus pisaki kup teraz 8 zl wysyleczka razem z fantuskami Anusi christo fair Otrzymane wszytko u Anusi ,Anusia przekaze Uli.Otrzymane! Num 7 kupila iwan5702 album ratanowy kup teraz 2 zl mam na koncie i tzrymam nie poslylam teraz! Num 3 kup teraz 7 zl ksiazka ,,Zycie mimo wszystko..,, Num 4 kup teraz 11 zl ksiazka ,,Bajki pisane krwia,, Num 6 kup teraz 17 zl zaslony wielkie ciezkie zielone kupila Monika z Katowic razem fantuski 35 zl polecony ekonomiczny 15 zl poniewaz przesylki wszytkie zdrozaly od 1 szego kwietnia (00) 3 5900773 3 04855955 2 Otrzymane! krami maluni dla dudunia potrwa do 28 marca godz 24.00 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Num 1 Serce Nadziejkowe filcowe a samiucka wycinalam czarowalam wielkie z ozdoba cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl Nowa cena kup teraz 7 zl Num 1 A Wielki bialy lampion ogromny ratanowy wyplatany w srodku szkalny pojemniczek na swieczunki stan idelany cena wywol 12 zl kup teraz 15 zl Nowa cena kup teraz 10 zl koszt wysyleczki moze byc wiekszy boc paczka z powodu wielkosci lampionku Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Num 2 zestaw 2 swieczniczkow czerwony kolor piekny ladnjieszy niz tu na zdj z google cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 3 ..ksiazka ,,Christiane F Zycie mimo wszystko,, stan idealny str 300 cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl Nowa cena kup teraz 4 zl Monika z Katowic kup teraz po starej wyzszej cenie 7 zl dziekuje pieknie! Christiane F 35 lat po ukazaniu sie ksiazki ,,My dzieci z dworca Zoo i jej ekranizacji pohaterka przedstawia ciag dalszy swojej historii Opowiada o nieudanych zwiazkach pobytach w areszcie o szczesliwym czasie w Grecjii o macierzynstwie ktore odienilo jej zycie .. Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 4 ksiazka ,,Bajki pisane Krwia,, stan idealny polecam polecam thiller swietny cena wywol 8 zl kup teraz 11 zl Nowa cena kup teraz 8 zl Monika z Katowic kup teraz po starej wyzszej cebie dziekuje cudnie! 11 zl Rok 1774, czasy panowania Ludwika XV. W wersalskiej Galerii Zwierciadlanej odkryte zostają zwłoki brutalnie zamordowanej młodziutkiej Rosette oraz liścik adresowany do przyjaciela Casanovy Viravolty, awanturnika pracującego niegdyś dla Republiki Weneckiej. Dlaczego morderca zostawił przy zwłokach jedną z bajek La Fontaine’a oraz różę? Skąd pomysł nawiązania do Bajkarza, którego sam Viravolta zabił niegdyś w pojedynku? Morderca zapowiada dziesięć zabójstw, ale wkrótce okazuje się, że dziewczyna z Galerii Zwierciadlanej nie była jego pierwszą ofiarą – pod nóż poszło już kilku agentów i informatorów z tajnej służby króla. Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 5 kurtenka damska Firma Gant kolnierzyk zapinana na zameczek i nity Rozmiar eur M szerokosc w okol bioder 2 x 54 i pol cm szerokosc w ramionach 2 x ok 41 cm szerokosc w kl piersiowej 2 x 52 cm dlugosc rekawa od ramienia w dol 63 cm dlugosc od ramienia w dol 68 cm naprawde elegancka ! ale ale z uszkodzonkiem rekawkowem pikowana w poziomie zdj z google podobne stan b dobry minus zarysowanka na rekawie kupilam na baz juz tr temu nie zauwazylam tych uszkodzen nie sa wielkie ale ciut widoczne nic nie chodzilam jest ciutenke uzywana ale stan idealny cena wywol 7 zl jesli jakas dobraduszka bedzie zainteresowana Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 6 Zaslony zielone cudeczko! Gwarantuje sa przecudne ale ale uwaga nie sa na koleczkach stan idealny z jednej str blyszczace druga strona matowa dwie sztuki ciezkie wymiary jednej dlugosci wysokosci 2 m 86 cm szerokosci 142 cm zdj z google ozdobia kazdenkie pomieszczenie uroczo kupilam ok 9 lat temu naprawde piekne cena wywol za komplet 14 zl kup teraz 17 zl Nowa cena kup teraz 13 zl Monika z Katowic po starej wyzszej cenie dziekuje ogromnie kup teraz 17 zl Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 7 Album na zdjecia stan idealny ma kilkanascie lat mam takich kilka wiec sie podziele zrobiony z lisci bamusowych cena wywol 3 zl kup teraz 5 zl Nowa cena kup teraz 2 zl ciocia iwna5702 kup teraz dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 8 Zestaw Nowe kredeczki 12 kolorow pisaki 12 kolorow cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl kupila UlaFeta dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Numer 9 Pileczka dla pupileczka ukofaniuckiego stan b dobry mieciutka swietna do zabaw a w domku i na dworku troszke uzywanan przez moja ukochana ale pniewaz ma pileczek ok 20 wiec sie podzielimy duza kolorek ciut czerwieni zamaist pomaranczku cena wywol 1 zl 50 gr kup teraz 2 zl Numer 10 Pileczka dla pupulineczka pupileczka stan idealny wielkosc pilka tenisowa ale ta jest twarda cena wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr 1 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Dziekuje Pieknie P Aguniu P Gosienko Zapraszam Dobreduszenki Jedno tylko ...jedno zycie mamy Quote
nulka07 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Zaglądam w locie. No masz , Nadziejka już czaruje;) Kobieto zwolnijjj!!! Ale Ty tak już masz, na szczęście dla naszych futerek;) Sciskam i zapraszam wszystkich do pomocy. Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 14 minut temu, nulka07 napisał: Zaglądam w locie. No masz , Nadziejka już czaruje;) Kobieto zwolnijjj!!! Ale Ty tak już masz, na szczęście dla naszych futerek;) Sciskam i zapraszam wszystkich do pomocy. Witaj Aneczko iskiereczko stokroteczko Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Witaj iskierko Beatko dziekuje za odwiedzinka dolozylam moje serdunko duze wlasne wykonanie Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 12 minut temu, UlaFeta napisał: nr. 8 KT poproszę:) Stokrotnie Dziekuje Ciociu Ulu Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 14 minut temu, UlaFeta napisał: nr. 8 KT poproszę:) Ciociu czy przygotowac juz ku wysyleczce czy jeszcze czekamy? bede slala wiecej paczuszek w poniedzialek i wtorek boc mam opoznienia ogromne z wysyleczka z kramikow Quote
UlaFeta Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 9 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu czy przygotowac juz ku wysyleczce czy jeszcze czekamy? bede slala wiecej paczuszek w poniedzialek i wtorek boc mam opoznienia ogromne z wysyleczka z kramikow Ewciu do Warszawy? Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Do Ani christo do Warszawy to razem posle ku Wam Ulenko dla Anusi christo i do Babcia Ania do Warszawy jeszcze insze ale to juz inne miasta Quote
UlaFeta Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Do Ani christo do Warszawy to razem posle ku Wam Ulenko dla Anusi christo i do Babcia Ania do Warszawy jeszcze insze ale to juz inne miasta Dzieki.Poslij do Ani christo.Dziekuje. Quote
elik Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Ciotuniu Nadziejkowa kokana bardzo serduszkowo dziękuje za ten Twój serduszkowy dar. Sama jestem bez kasiorki więc tylko podrzucacf mogę. Wybyłam się kasiorki już na początku w tym marcu :( Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 26 minut temu, UlaFeta napisał: Dzieki.Poslij do Ani christo.Dziekuje. Dobrze Ulenko Bedzie wiec wspolna wysyleczka Anunia juz dawno zaplacila za swoje fantucki przesyleczki wiec doloze tylko twoje zakupki i tylko 8 zlociszkow bedzie do zaplaty Bardzo Dziekuje Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 44 minuty temu, elik napisał: Ciotuniu Nadziejkowa kokana bardzo serduszkowo dziękuje za ten Twój serduszkowy dar. Sama jestem bez kasiorki więc tylko podrzucacf mogę. Wybyłam się kasiorki już na początku w tym marcu :( Witaj Ciociu Bardzo dziekuje za Twoja ogromna pomoc u Fadunia ja bym nie zdolala jednak bo nogi przestaja chodzic wiec nawet bym nie miala jak dojechac i pojsc z Wami serdunka samo zycie .. Dziekuje Cudnie Quote
Recommended Posts