elik Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 5 godzin temu, Jolanta08 napisał: Ajka dostaje ode mnie 10 zł ,taka była początkowa deklaracja dla Fabii [*]. Niech malutka wspomoże koleżankę w potrzebie. Bardzo dziękuję w imieniu Ajeczki i już zapisuje w jej deklaracjach. Quote
MALWA Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 6 godzin temu, Jolanta08 napisał: Trudno się pogodzić z myślą, że Fabia odeszła choć to była kwestia czasu. Ajka dostaje ode mnie 10 zł ,taka była początkowa deklaracja dla Fabii [*]. Niech malutka wspomoże koleżankę w potrzebie. Dziekuje za pomoc ! Quote
MALWA Posted July 7, 2021 Author Posted July 7, 2021 17 godzin temu, elik napisał: Płacimy za pobyt Fabiuni w hotelu w czerwcu. Faktura Przelew Dziekuje Elu za przelew. Widze, ze Kikou uwzglednila pobyt Fabii w czerwcu, a zatem jeszcze przyjdzie faktura za lipiec. Jesli po rozliczeniu calkowitym cos pozostanie na koncie Fabii, to zisranie to przekazane do Ajki, bo u niej tez straszna bida.... Quote
Onaa Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Bardzo mi przykro 😞, zaglądałam po cichu na wątek kruszynki. Quote
mari23 Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Dnia 5.07.2021 o 16:22, Tyśka) napisał: Niby nieuniknione KIEDYŚ TAM, ale jednak szok i ogromny smutek :( Żegnaj, Fabiusiu! Byłaś ogromną szczęściarą, że trafiłaś pod skrzydła kikou <3 kikou, ściskam mocno i podziwam za to, co robisz... Do końca szczęśliwa staruszeńka w opiekuńczych ramionach kikou.... niby wiemy, a odsuwamy od siebie tą myśl..... jednak "nieuniknione" staje się faktem... zaglądałam nic nie pisząc, nie myślałam, że przyjdzie mi napisać pożegnanie :( :( Żegnaj, Fabieńko [*] 3 Quote
ewu Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Do końca szczęśliwa staruszeńka w opiekuńczych ramionach kikou.... niby wiemy, a odsuwamy od siebie tą myśl..... jednak "nieuniknione" staje się faktem... zaglądałam nic nie pisząc, nie myślałam, że przyjdzie mi napisać pożegnanie 😞 😞 Żegnaj, Fabieńko [*] Pięknie napisałaś. 1 Quote
Ewa Marta Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Bardzo smutna wiadomość, ale taka niestety jest kolej rzeczy:( Biegaj skarbie za TM [*] 1 Quote
elik Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 20.07. na konto Fabiuni [*] wpłynęła kwota 20,00 zł od Jolanta08 - deklaracja VII. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Radek Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Jakoś smutno mi się zrobiło po przeczytaniu o deklaracji, która wpłynęła dla Fabii. Quote
Monika z Katowic Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Z ogromnym żalem pragnę zawiadomić, że wczoraj zmarła droga Jolanta08. Ufam, że Jola dostanie najpiękniejsze miejsce w Raju za dobroć serca, skromność, szczerą miłość do zwierząt. Była szlachetną Dogomaniaczką! Quote
Poker Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Co??? Kolejna dogomaniaczka, osoba kochająca zwierzęta odchodzi. Bardzo mi przykro. Quote
Jo37 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 2 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Z ogromnym żalem pragnę zawiadomić, że wczoraj zmarła droga Jolanta08. Ufam, że Jola dostanie najpiękniejsze miejsce w Raju za dobroć serca, skromność, szczerą miłość do zwierząt. Była szlachetną Dogomaniaczką! 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Bardzo smutna wiadomość:( 1 godzinę temu, Poker napisał: Co??? Kolejna dogomaniaczka, osoba kochająca zwierzęta odchodzi. Bardzo mi przykro. 23 minuty temu, Nesiowata napisał: Boże! Rozmawiałam z Moniką z Katowic. Sunia Joli jest u niej i o ile rodzina wyrazi zgodę to zostanie. Kwiaty kupi Monika i założy pieniądze a my później pozbieramy i zwrócimy. Data pogrzebu nie jest jeszcze ustalona. Quote
elik Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 2 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Ufam, że Jola dostanie najpiękniejsze miejsce w Raju za dobroć serca, skromność, szczerą miłość do zwierząt. Sunia Joli - Sisi jest od tygodnia u mnie. Była szlachetną Dogomaniaczką! Żegnaj Droga Jolu. Nie znałam Cię osobiście lecz poprzez Twoje czyny czułam do Ciebie wielką sympatię. Bardzo mi smutno z powodu Twojej nagłej śmierci. Bardzo proszę o uwzględnienie mnie przy zbiórce na kwiaty. Quote
Radek Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Bardzo mi przykro. Boli, gdy odchodzą takie osoby. Proszę o informację, gdzie mogę wpłacić na kwiaty. Quote
Jo37 Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 8 godzin temu, Radek napisał: Bardzo mi przykro. Boli, gdy odchodzą takie osoby. Proszę o informację, gdzie mogę wpłacić na kwiaty. Radku - ustaliłam z Moniką z Katowic, że ona kupi wiązankę a ja będę zbierać pieniądze jak będzie znany koszt. Quote
Poker Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Informacje są również na wątku skarpety im. Talcott. Ja też proszę o nr konta. Quote
Radek Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 28 minut temu, Jo37 napisał: Radku - ustaliłam z Moniką z Katowic, że ona kupi wiązankę a ja będę zbierać pieniądze jak będzie znany koszt. Dziękuję za informację. Quote
kiyoshi Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Bardzo mi przykro :(( Również dołożę do kwiatów... Quote
Nesiowata Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 2 godziny temu, Jo37 napisał: Radku - ustaliłam z Moniką z Katowic, że ona kupi wiązankę a ja będę zbierać pieniądze jak będzie znany koszt. Pamiętajcie o mnie. Quote
Recommended Posts