Tyśka) Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Niby nieuniknione KIEDYŚ TAM, ale jednak szok i ogromny smutek :( Żegnaj, Fabiusiu! Byłaś ogromną szczęściarą, że trafiłaś pod skrzydła kikou <3 kikou, ściskam mocno i podziwam za to, co robisz... 1 Quote
Jolanta08 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 53 minuty temu, MALWA napisał: Dzisiaj nad ranem Fabia odeszla za TM 😞 Ojej ,Fabusiu [*] nie jestem w stanie nic więcej napisać 😞 Quote
Figunia Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Strasznie przykro. Właśnie wysłałam kasę na 3 miesiące. Oczywiście skorzysta inny psiaczek, jednak szkoda, ze juz nie Ona. Quote
limonka80 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Bardzo smutno.... jestem na wątku Fabusi od niedawna, ale bardzo lubiłam malutką odwiedzać.... Żegnaj Słoneczko. Quote
elik Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Kasiu, Agnieszko bardzo Wam współczuję Dzięki Wam przez ostatnie 2 lata Fabiunia miała godne życie. Tulę, trzymajcie się. Żegnaj kochana sunieczko Quote
MALWA Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Dziekuje Wszystkim, ktorzy tu byli przez ostatnie dwa i pol roku ze mna i Fabia ! Dziekuje Wam za zagladanie na watek, za pomoc finansowa w utrzymaniu malutkiej. Podziekowalam kikou za zaopiekowanie sie Fabia, za ogromne serce i oodarowanie jej swojego domu, w ktorym byla szczesliwa. 1 Quote
MALWA Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Na koncie Fabii znajduje sie obecnie nieco ponad 320 zl. Kwota ta pozwola zaplacic za utrzymanie za czerwiec. Prosze, by wypowiedziala sie tu teresaa118, ktora zaplacila do wrzesnia wlacznie, czy nadplata 100 zl moze zostac u Fabii czy mam ja zwrocic. ? Quote
elik Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 8 minut temu, MALWA napisał: Na koncie Fabii znajduje sie obecnie nieco ponad 320 zl. Kwota ta pozwola zaplacic za utrzymanie za czerwiec. Prosze, by wypowiedziala sie tu teresaa118, ktora zaplacila do wrzesnia wlacznie, czy nadplata 100 zl moze zostac u Fabii czy mam ja zwrocic. ? Agnieszko 321,62 zł to kwota, jaka była na koncie Fabiuni w sobotę, ale nie są uwzględnione wpłaty, które były zrobione np w piątek, bo nie zdążyły wpłynąć na konto suni do piątku do godz. 18:15 - ostatnia sesja przychodząca w mBanku. W środę będę robiła następna aktualizację i wtedy z pewnością będą już wszystkie wpłaty. Quote
MALWA Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 1 minutę temu, elik napisał: Agnieszko 321,62 zł to kwota, jaka była na koncie Fabiuni w sobotę, ale nie są uwzględnione wpłaty, które były zrobione np w piątek, bo nie zdążyły wpłynąć na konto suni do piątku do godz. 18:15 - ostatnia sesja przychodząca w mBanku. W środę będę robiła następna aktualizację i wtedy z pewnością będą już wszystkie wpłaty. Rozumiem, czyli teoretycznie, o ile jakies wplaty byly poczynione w piatek, to powinno byc wiecej na koncie Fabii. Quote
MALWA Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Prosze, o ile to mozliwe, o przeniesienie stalych deklaracji na rzecz Ajki. To tez starsza suczka, schorowana i przebywa u Kikou. Quote
elik Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 3 minuty temu, MALWA napisał: Rozumiem, czyli teoretycznie, o ile jakies wplaty byly poczynione w piatek, to powinno byc wiecej na koncie Fabii. Mogły być zrobione wpłaty w piątek i nie zdążyły wpłynąć na konto Fabiunii. Kochana Figunia pisze, że wpłaciła deklaracje za 3 miesiące. Też jeszcze nie wpłynęły. Quote
elik Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 4 minuty temu, MALWA napisał: Prosze, o ile to mozliwe, o przeniesienie stalych deklaracji na rzecz Ajki. To tez starsza suczka, schorowana i przebywa u Kikou. Napisz może do wszystkich wpłacających prośbę o przeniesienie deklaracji na Ajunię. Nie wszyscy wpłacający zaglądają na wątek Fabiuni. Quote
MALWA Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 10 godzin temu, elik napisał: Napisz może do wszystkich wpłacających prośbę o przeniesienie deklaracji na Ajunię. Nie wszyscy wpłacający zaglądają na wątek Fabiuni. Tak zrobie Quote
teresaa118 Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Smutno, ale bylo to do przewidzenia. Fabunia miala wspaniala i troskliwa opieke do samego konca. Moja nadplata niech zostanie do waszej dyspozycji. Ja mam juz na oku innego potrzebujacego kudlaczka. Zegnam sie z wami, opiekunami Fabi. 1 Quote
MALWA Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 9 godzin temu, teresaa118 napisał: Smutno, ale bylo to do przewidzenia. Fabunia miala wspaniala i troskliwa opieke do samego konca. Moja nadplata niech zostanie do waszej dyspozycji. Ja mam juz na oku innego potrzebujacego kudlaczka. Zegnam sie z wami, opiekunami Fabi. Dziekuje za pomoc dla Fabii i zagladanie tu na watek. Dziekuje za wszystko ! Quote
Radek Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Bardzo mi przykro. Pocieszające, że była pod dobrą opieką, zaznała dobrego psiego życia. Quote
elik Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Płacimy za pobyt Fabiuni w hotelu w czerwcu. Faktura Przelew Quote
Jolanta08 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Trudno się pogodzić z myślą, że Fabia odeszła choć to była kwestia czasu. Ajka dostaje ode mnie 10 zł ,taka była początkowa deklaracja dla Fabii [*]. Niech malutka wspomoże koleżankę w potrzebie. 3 Quote
Recommended Posts