Radek Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Dnia 31.01.2021 o 20:33, MALWA napisał: Fabia ładnie je. Jak jest apetyt to nie jest źle. Quote
elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Na konto Fabiusi wpłynęły poniższe kwoty: 100,00 zł od MALWA deklaracja I-III + dodatek – 1.02. 30,00 zł od Ewa Marta deklaracja II – 2.02. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Fabiusia niby wiecznie młoda (w wyglądzie), a już się starzeje :( Dobrze, że kikou ma złote serce do staruszków. Czy wiadomo już ile wyniesie podwyżka? Quote
elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Czy wiadomo już ile wyniesie podwyżka? Podwyżka? Nic nie wiem o takowej. Myślę, że gdyby miała być, to Kasia już by o niej mówiła. Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 9 minut temu, elik napisał: Podwyżka? Nic nie wiem o takowej. Myślę, że gdyby miała być, to Kasia już by o niej mówiła. MALWA o niej pisze na obu wątkach, zarówno Fabii, jak i Ajki: Dnia 31.01.2021 o 20:33, MALWA napisał: Kikou zapowiedziała podwyżkę opłaty miesięcznej za utrzymanie psinki. W 2020 r. płaciliśmy po 275 zł miesięcznie. Quote
MALWA Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Dnia 31.01.2021 o 23:07, b-b napisał: Zdrówko maleńka. Dobrze,że jesteś u Kasi :) Fakt, ma malenstwo szczescie. Quote
MALWA Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 23 godziny temu, Radek napisał: Jak jest apetyt to nie jest źle. Szczesliwy pies, gdy ma pelne brzusio. A Fabia lubi jesc :) 1 Quote
MALWA Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 5 godzin temu, elik napisał: Na konto Fabiusi wpłynęły poniższe kwoty: 100,00 zł od MALWA deklaracja I-III + dodatek – 1.02. 30,00 zł od Ewa Marta deklaracja II – 2.02. Bardzo serdecznie dziękujemy Dziekuje za wplaty dla Fabii :) Quote
MALWA Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 5 godzin temu, Tyśka) napisał: Fabiusia niby wiecznie młoda (w wyglądzie), a już się starzeje :( Dobrze, że kikou ma złote serce do staruszków. Czy wiadomo już ile wyniesie podwyżka? To prawda, psinka trafila do osoby o zlotym sercu. Co do podwyzki, to jeszcze nie wiem. Kasia da znac. 2 godziny temu, elik napisał: Podwyżka? Nic nie wiem o takowej. Myślę, że gdyby miała być, to Kasia już by o niej mówiła. 2 godziny temu, Tyśka) napisał: MALWA o niej pisze na obu wątkach, zarówno Fabii, jak i Ajki: Kasia o podwyzce wspomniala mi podczas rozmowy telefonicznej. Nie ma sie co dziwic, wszystko drozeje..... Quote
Tyśka) Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 1 godzinę temu, MALWA napisał: Nie ma sie co dziwic, wszystko drozeje..... Nie dziwię się absolutnie. Niestety... faktycznie dosłownie wszystko podrożało. :( Quote
elik Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 6 godzin temu, Tyśka) napisał: MALWA o niej pisze na obu wątkach, zarówno Fabii, jak i Ajki: Musiałam przeoczyć :) Ale faktycznie wszystko drożeje więc trudno się dziwić. Quote
Ewa Marta Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 podwyżka nieduża. Z 275 zł u Fido na 290 zł. Quote
elik Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 18 minut temu, Ewa Marta napisał: podwyżka nieduża. Z 275 zł u Fido na 290 zł. Czy dla wszystkich jednakowo? Może w zależności od wielkości? Quote
MALWA Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: podwyżka nieduża. Z 275 zł u Fido na 290 zł. O, to faktycznie nieduza. Quote
MALWA Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 11 godzin temu, elik napisał: Czy dla wszystkich jednakowo? Może w zależności od wielkości? Elu, trzeba dopytac u zrodla czyli kikou. Ja z nia rozmawialam o moich sunieczkach. Quote
Ewa Marta Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 18 godzin temu, elik napisał: Czy dla wszystkich jednakowo? Może w zależności od wielkości? Nie wiem Elu, na pewno Kikou lada moment poda. Ja prosiłam o numer rachunku, żeby zrobić przelew i dlatego już wiem. Quote
elik Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Nie wiem Elu, na pewno Kikou lada moment poda. Ja prosiłam o numer rachunku, żeby zrobić przelew i dlatego już wiem. Na pewno tak :) Quote
kikou Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Fabiusia nam troszkę "słabuje". Dopiero pod koniec stycznia opowiadałam Malwie, że maleńka ładnie je ale w ubiegły czwartek odmówiła jedzonka. Byłyśmy na badaniach, wątroba nereczki niemal w normie ale wskaźniki trzustkowe podwyższone. Na usg dodatkowo wyszły jakby kamyki w pęcherzu. Ale nie było dokładnie widać bo były gazy w brzuszku. Ewidentnie bolał ją brzusio. Ale po lekach odrazu poczuła się lepiej i już podziubała trochę jedzonka wieczorem i niemal normalnie zaczęła jeść następnego dnia. Teraz bierze antybiotyk i gdzieś za tydzień trzeba powtórzyć usg porządnie bo coś tam w tym maleńkim brzuszku zaczęło się dziać. To oznacza że musiałam Fabiusię na całkowicie dietetyczne jedzonko przestawić. Oraz ma brać enzymy trzustkowe do jedzenia. Mamy akurat trochę pustki w spiżarni, trzeba będzie odpowiednie jedzonko zamówić. Rachunki wyślę do Elsi. 1 Quote
Poker Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 A co Fabiusia dostaje do jedzenia? Mam karmę po Dolarku, może się przyda. Quote
elik Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 1 godzinę temu, kikou napisał: trzeba będzie odpowiednie jedzonko zamówić. Rachunki wyślę do Elsi. Może ja zamówię, żeby faktura była na mnie, tylko proszę o link do tej karmy. Quote
elik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Dostałam fakturę zbiorczą za opiekę weterynaryjną piesków hotelowanych u Kasi, których jestem skarbnikiem. Całość zapłaciłam z konta Sarci i Arusia i dokonam zwrotów odpowiednich kwot z właściwych kont psiaczków. Faktura 1 - kroplówki Arusia - 50,00 zł, 2, 3 i 4 - insulina, insulinówki oraz paski do badania cukru w moczu Saruni - 95,00 zł, 5, 6, 7 i 8 - badania Fabii z 4.02. morfologia i biochemia krwi, leki, badanie USG i badanie kału - 170,00 zł, 9 - ostatnie badanie krwi Orunia z 26-go stycznia - 110,00 zł. Przelew Quote
elik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Zwroty pożyczonej kwoty za usługi weterynaryjne. Quote
elik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Na prośbę Kasi zamówiłam dla Fabiusi karmę. Zamówienie Przelew Faktura Quote
kikou Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 17 godzin temu, Poker napisał: A co Fabiusia dostaje do jedzenia? Mam karmę po Dolarku, może się przyda. Chude, delikatne jedzonko, wyniki wskazują na pocz. niewydolności trzustki Quote
Recommended Posts