MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 13 minut temu, helli napisał: Dam coś jednorazowo, proszę o konto Dziekuje pieknie za pomoc ! Konto zaraz podsylam. Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Witam z rana ! Kochani wspierajcie prosze myslami malenstwo - dzisiaj wieczorem beda wyniki krwi. Jeszcze nie wiadomo co nas czeka........ Quote
Nesiowata Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Trzymamy z całych sił kciuki im łapki - oby była przyjemna niespodzianka, a przynajmniej nie było tragedii. Quote
Jolanta08 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Jestem u Fabusi ,ciepłe myśli i przytulanko przesyłam Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 11 minut temu, Nesiowata napisał: Trzymamy z całych sił kciuki im łapki - oby była przyjemna niespodzianka, a przynajmniej nie było tragedii. Dziekuje Nesiowata ! Tak bardzo bym chciala, zeby juz niczego zlego w niej nie bylo.....to malenstwo ma juz dosc bolu w sobie.... Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Jestem u Fabusi ,ciepłe myśli i przytulanko przesyłam Dziekuje Jolu ! Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Przeraza mnie jej stan oraz jak za to wszystko zaplace ? Z pieniedzy po Gwiazdce, deklaracji stalych i tego co ma na pewno zadeklarowane w jednorazowych, to na razie jest dla niej 700 zl. Tyle moze wyjsc juz za same dojazdy i wczorajsza wuzyte i leki. ....... Quote
guccio Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 25 minut temu, MALWA napisał: Witam z rana ! Kochani wspierajcie prosze myslami malenstwo - dzisiaj wieczorem beda wyniki krwi. Jeszcze nie wiadomo co nas czeka........ Bądż dobrej myśli.Też trzymam kciuki.Dołączę do wspomagających sunieczkę od kwietnia.Na początek wpłacę po pierwszym 20 zł. Quote
Tyśka) Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Jaka bidulinka na tych zdjęciach. Niestety, nie mam jak sypnąć groszem, za dużo bied sobie wzięłyśmy z dziewczynami na głowę i teraz szukamy same jakiegoś wsparcia :( Quote
rozi Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 10 godzin temu, MALWA napisał: Dostałam od Anecik sms z informacją, ze sunia jak jest zamknięta, to szczeka i popiskuje.... Czemu jest zamknięta? Coś robi nie tak? Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 46 minut temu, guccio napisał: Bądż dobrej myśli.Też trzymam kciuki.Dołączę do wspomagających sunieczkę od kwietnia.Na początek wpłacę po pierwszym 20 zł. Dziękuję guccio ! Czy mam rozumieć, że jest to deklaracja stała ? Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 39 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jaka bidulinka na tych zdjęciach. Niestety, nie mam jak sypnąć groszem, za dużo bied sobie wzięłyśmy z dziewczynami na głowę i teraz szukamy same jakiegoś wsparcia :( Tysiu, mnie te biedne staruszki po prostu rozwalają.... Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 40 minut temu, rozi napisał: Czemu jest zamknięta? Coś robi nie tak? NIe, to psi anioł. Ona jest grzeczniutka i spokojna. Anecik prowadzi hotel, i w ramach miejsca w hotelu ma dom z kojcami dla psów. Zamknięta jest w domku w kojcu. Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Dostałam od Anecik dwa zdjęcia podkładów, które miała położone Fabia. Nie wiem czy takie zdjęcia można tu wklejać, ale na nich widać, ze z suni wypływa krew. Anecik podejrzewa, że to cieczka, może koniec ? Quote
rozi Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 4 minuty temu, MALWA napisał: NIe, to psi anioł. Ona jest grzeczniutka i spokojna. Anecik prowadzi hotel, i w ramach miejsca w hotelu ma dom z kojcami dla psów. Zamknięta jest w domku w kojcu. Tak, ja wiem, że tam teraz są kojce, ale myślałam, że taka ciupina chora będzie jednak w domu, pod okiem. Quote
malagos Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 3 minuty temu, rozi napisał: Tak, ja wiem, że tam teraz są kojce, ale myślałam, że taka ciupina chora będzie jednak w domu, pod okiem. rozumiem, że jest w domu - tyle że w kenelu Quote
Jolanta08 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Nie wiem co napisać ,oby Anecik miała rację. Z tego można wnioskować ,że Fabia nie jest wysterylizowana ? Quote
rozi Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 1 minutę temu, malagos napisał: rozumiem, że jest w domu - tyle że w kenelu Nie. W boksie, w pawilonie z kojcami, tzw.domku. 12 minut temu, MALWA napisał: Zamknięta jest w domku w kojcu. Quote
guccio Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 18 minut temu, MALWA napisał: Dziękuję guccio ! Czy mam rozumieć, że jest to deklaracja stała ? Dyszkę stałej wyskrobię.Jakoś trzeba dzielić.Tyle psich bidulinek.Mogę też podesłać fanty na bazarek np filmy na dvd,książki.ciuchy.Wyślę na swój koszt. Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 13 minut temu, Jolanta08 napisał: Nie wiem co napisać ,oby Anecik miała rację. Z tego można wnioskować ,że Fabia nie jest wysterylizowana ? Jeśli to cieczka, to wychodzi na to, ze nie jest wysterylizowana. Miała robione wczoraj wieczorem usg i weterynarz wykluczył ropomacicze. Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Bądż dobrej myśli.Też trzymam kciuki.Dołączę do wspomagających sunieczkę od kwietnia.Na początek wpłacę po pierwszym 20 zł. 32 minuty temu, MALWA napisał: Dziękuję guccio ! Czy mam rozumieć, że jest to deklaracja stała ? 4 minuty temu, guccio napisał: Dyszkę stałej wyskrobię.Jakoś trzeba dzielić.Tyle psich bidulinek.Mogę też podesłać fanty na bazarek np filmy na dvd,książki.ciuchy.Wyślę na swój koszt. Dziękuję guccio. Zapiszę 20 zł jednorazowej po 1 kwietnia, 10 zł stałej od kwietnia. Fanty chętnie przyjmę, ale może lepiej byłoby przesłać zdjęcia. Bo jeśli wystawie Twoje fanty na bazarek, a one się nie sprzedadzą, to co będziemy sobie odsyłać ? Podaje mój e-mail: [email protected] Quote
rozi Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Na USG lekarz chyba powinien widzieć, czy była sterylka. Quote
guccio Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 1 minutę temu, MALWA napisał: Dziękuję guccio. Zapiszę 20 zł jednorazowej po 1 kwietnia, 10 zł stałej od kwietnia. Fanty chętnie przyjmę, ale może lepiej byłoby przesłać zdjęcia. Bo jeśli wystawie Twoje fanty na bazarek, a one się nie sprzedadzą, to co będziemy sobie odsyłać ? Podaje mój e-mail: [email protected] Nie ma mowy o odsyłaniu.Inne bazarki będą a u mnie przez lata nazbierało się tego.Może jakaś dobra dusza kupi za parę groszy i wesprze psiaki. Quote
Poker Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 8 minut temu, rozi napisał: Na USG lekarz chyba powinien widzieć, czy była sterylka. Jak powiedział ,że nie ma ropomacicza , to jest nadzieja ,że widział macicę. Tyle ,że w cieczce powinna być powiększona i rozpulchniona. Dziwny , właściwie mało wiarygodny jest opis USG. 1 Quote
Recommended Posts