Jump to content
Dogomania

FABIA ZA TM :( Maleńki rudy drobiazg - FABIA, sunia z guzem i chorym oczkiem w schronisku.....POMÓŻCIE JEJ PROSZĘ !

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, MALWA napisał:

Basiu, Anecik przyjechala do domu kilka godzin temu, a niedawno wrocila z Fabia od weta - swojego weta.

To dobrze, bo tamtych nie ma co słuchać.

Posted
5 minut temu, Jolanta08 napisał:

Daję małej 10 zł i dodatkowo przeleję jakiś grosik, na razie tylko tyle mogę. Oby wszystko było dobrze

Dziekuje pieknie za deklaracje !

Czy mam to zanotowac jako stala deklaracje ?

Posted
8 minut temu, Ewa Marta napisał:

Jutrzejsze wyniki badania krwi coś może rozjaśnia. Teraz trzeba mocno trzymać kciuki... 

Tak, do jutra do 18.00........

Posted

Biedna suńka, brak słów na określenie potwora lub potworów, którzy porzucili ją w takim stanie :( Życzę im podobnej starości. 

Oby sunia spokojnie przespała noc, niech nic już jej nie dokucza. Podrażnione oczko niefajne, ale jak ten guzek operować przy słabym serduszku :(

Posted
14 minut temu, agat21 napisał:

Biedna suńka, brak słów na określenie potwora lub potworów, którzy porzucili ją w takim stanie :( Życzę im podobnej starości. 

Oby sunia spokojnie przespała noc, niech nic już jej nie dokucza. Podrażnione oczko niefajne, ale jak ten guzek operować przy słabym serduszku :(

Guzek, zeby, strup na powiece, ktory podraznia oko....sporo tego.

Posted
15 minut temu, nulka07 napisał:

Na razie deklaruję 10 złotych stałej wpłaty na Fabię począwszy od marca. Pozdrawiam wszystkich zaglądających.

Pięknie dziękuję za pomoc dla Fabii !

Posted
1 minutę temu, MALWA napisał:

Zaglądaj do nas !

Zaglądałam już wcześniej. Niestety moje możliwości finansowe są zerowe (emerytka) ale zawsze trzymam kciuki za bidule i ich wybawicielki śląc dobre fluidy!

• Upvote 1
Posted

Dostałam  od Anecik  sms z informacją, ze sunia jak jest zamknięta, to szczeka i popiskuje....

Nie wiadomo czy z samotności i strachu czy z bólu.Bo to, ze ona jest obolała, to jest pewne. W oczku, pyszczku i odbycie stan zapalny.....

Posted
6 minut temu, pyra napisał:

Zaglądałam już wcześniej. Niestety moje możliwości finansowe są zerowe (emerytka) ale zawsze trzymam kciuki za bidule i ich wybawicielki śląc dobre fluidy!

Tym bardziej mi miło, ze do nas zajrzałaś !

Posted
1 minutę temu, MALWA napisał:

Tym bardziej mi miło, ze do nas zajrzałaś !

Sama mam sunię po tragicznych przejściach , aby jej pomóc wzięłam drugą sunię też po przejściach aby się nawzajem wspierały (dobra decyzja, bo się wspaniale rozumieją ) dlatego na dogo bywam codziennie i cichutko w kąciku trzymając kciuki podziwiam waszą determinację żałując, że tylko dobrym słowem mogę wesprzeć no i z rzadka radą. Pozdrawiam

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
11 minut temu, pyra napisał:

Sama mam sunię po tragicznych przejściach , aby jej pomóc wzięłam drugą sunię też po przejściach aby się nawzajem wspierały (dobra decyzja, bo się wspaniale rozumieją ) dlatego na dogo bywam codziennie i cichutko w kąciku trzymając kciuki podziwiam waszą determinację żałując, że tylko dobrym słowem mogę wesprzeć no i z rzadka radą. Pozdrawiam

Dobre słowo i rada, często są na wagę złota !