ewu Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 minuty temu, MALWA napisał: Basiu, Anecik przyjechala do domu kilka godzin temu, a niedawno wrocila z Fabia od weta - swojego weta. To dobrze, bo tamtych nie ma co słuchać. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 5 minut temu, Jolanta08 napisał: Daję małej 10 zł i dodatkowo przeleję jakiś grosik, na razie tylko tyle mogę. Oby wszystko było dobrze Dziekuje pieknie za deklaracje ! Czy mam to zanotowac jako stala deklaracje ? Quote
Jolanta08 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Przed chwilą, MALWA napisał: Dziekuje pieknie za deklaracje ! Czy mam to zanotowac jako stala deklaracje ? Tak , 10 zł jako stałą Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 37 minut temu, Jolanta08 napisał: Tak , 10 zł jako stałą Dziękuję :) Quote
Ewa Marta Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Jutrzejsze wyniki badania krwi coś może rozjaśnia. Teraz trzeba mocno trzymać kciuki... Quote
nulka07 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Dzięki za zaproszenie do okruszka. Śliczna jest. Taka malunia. Będę zaglądać;) Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 8 minut temu, Ewa Marta napisał: Jutrzejsze wyniki badania krwi coś może rozjaśnia. Teraz trzeba mocno trzymać kciuki... Tak, do jutra do 18.00........ Quote
mdk8 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Jestem u małej biedy. Postaram się troszkę pomóc na początku kwietnia. Quote
agat21 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Biedna suńka, brak słów na określenie potwora lub potworów, którzy porzucili ją w takim stanie :( Życzę im podobnej starości. Oby sunia spokojnie przespała noc, niech nic już jej nie dokucza. Podrażnione oczko niefajne, ale jak ten guzek operować przy słabym serduszku :( Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 23 minuty temu, nulka07 napisał: Dzięki za zaproszenie do okruszka. Śliczna jest. Taka malunia. Będę zaglądać;) Zagladaj do suni ...... Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 18 minut temu, mdk8 napisał: Jestem u małej biedy. Postaram się troszkę pomóc na początku kwietnia. Witaj u Fabii ! Dziekuje :) Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 14 minut temu, agat21 napisał: Biedna suńka, brak słów na określenie potwora lub potworów, którzy porzucili ją w takim stanie :( Życzę im podobnej starości. Oby sunia spokojnie przespała noc, niech nic już jej nie dokucza. Podrażnione oczko niefajne, ale jak ten guzek operować przy słabym serduszku :( Guzek, zeby, strup na powiece, ktory podraznia oko....sporo tego. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Dostalam od Anecik zdjecia malutkiej. Postaram sie zaraz wstawic..... Quote
nulka07 Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Na razie deklaruję 10 złotych stałej wpłaty na Fabię począwszy od marca. Pozdrawiam wszystkich zaglądających. Quote
pyra Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Przywitam się u Fabii, straszne biedaczysko! Pozdrawiam. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 15 minut temu, nulka07 napisał: Na razie deklaruję 10 złotych stałej wpłaty na Fabię począwszy od marca. Pozdrawiam wszystkich zaglądających. Pięknie dziękuję za pomoc dla Fabii ! Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 4 minuty temu, pyra napisał: Przywitam się u Fabii, straszne biedaczysko! Pozdrawiam. Zaglądaj do nas ! Quote
pyra Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 minutę temu, MALWA napisał: Zaglądaj do nas ! Zaglądałam już wcześniej. Niestety moje możliwości finansowe są zerowe (emerytka) ale zawsze trzymam kciuki za bidule i ich wybawicielki śląc dobre fluidy! 1 Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Dostałam od Anecik sms z informacją, ze sunia jak jest zamknięta, to szczeka i popiskuje.... Nie wiadomo czy z samotności i strachu czy z bólu.Bo to, ze ona jest obolała, to jest pewne. W oczku, pyszczku i odbycie stan zapalny..... Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 6 minut temu, pyra napisał: Zaglądałam już wcześniej. Niestety moje możliwości finansowe są zerowe (emerytka) ale zawsze trzymam kciuki za bidule i ich wybawicielki śląc dobre fluidy! Tym bardziej mi miło, ze do nas zajrzałaś ! Quote
pyra Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 1 minutę temu, MALWA napisał: Tym bardziej mi miło, ze do nas zajrzałaś ! Sama mam sunię po tragicznych przejściach , aby jej pomóc wzięłam drugą sunię też po przejściach aby się nawzajem wspierały (dobra decyzja, bo się wspaniale rozumieją ) dlatego na dogo bywam codziennie i cichutko w kąciku trzymając kciuki podziwiam waszą determinację żałując, że tylko dobrym słowem mogę wesprzeć no i z rzadka radą. Pozdrawiam 1 1 Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 11 minut temu, pyra napisał: Sama mam sunię po tragicznych przejściach , aby jej pomóc wzięłam drugą sunię też po przejściach aby się nawzajem wspierały (dobra decyzja, bo się wspaniale rozumieją ) dlatego na dogo bywam codziennie i cichutko w kąciku trzymając kciuki podziwiam waszą determinację żałując, że tylko dobrym słowem mogę wesprzeć no i z rzadka radą. Pozdrawiam Dobre słowo i rada, często są na wagę złota ! Quote
Recommended Posts