MALWA Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Dnia 1.10.2019 o 17:16, Tyś(ka) napisał: Pewnie, że pomogę - czy gdzieś jest kompendium o Fabii? Jeżeli nie to bardzo proszę. Spis Fabisiowego bycia, potrzeb, wad i zalet oraz oczekiwań względem opiekuna bardzo mi pomoże. Do tego poproszę wskazać miasto, w którym mam pokazać kruszynkę. Co prawda jeszcze zalegam z opisem Bartusia, bo jeszcze nie ogarnęłam się do końca po nieobecności wrześniowej, ale druga w kolejności będzie Fabia. Dnia 2.10.2019 o 19:20, Tyś(ka) napisał: W końcu uporałam się z ogłoszeniem Bartusia, więc będę mogła teraz poświęcić czas na ogłoszenie Fabii. Proszę o informacje do ogłoszenia. Dziękuję Kochana za pomoc ! Wieczorem wstawię tu informacje po Fabii niezbędne do ogłoszeń :) Quote
MALWA Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Dnia 2.10.2019 o 09:21, elik napisał: Na koncie Fabii pojawiły się poniższe kwoty: 10,00 zł - guccio deklaracja IX - 25.09. 5,00 zł - Agnieszka103 deklaracja X - 1.10 Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękuję pięknie za wpłaty dla Fabii :) Quote
MALWA Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Dnia 8.09.2019 o 22:21, elik napisał: Faktura za pobyt Fabii w hotelu w m-cu sierpniu 2019 r. Przelew Dziękuję eliczku za pilnowanie finansów Fabii i terminowe przelewy :) Quote
MALWA Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 Dnia 9.10.2019 o 16:29, elik napisał: Na koncie Fabii pojawiły się poniższe kwoty: 30,00 zł - Ewa Marta deklaracja X - 4.10. 50,00 zł - teresaa118 deklaracja X - 6.10. Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękuję ślicznie za wpłaty dla Fabii :) Quote
kikou Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Informacje o Fabiusi Ok.28 cm, drobna ok.6 kg Jest sędziwa, nie wiem ilema lat ale na pewno PONAD 12 . Urocza, delikatna, bardzo łagodna do wszystkich, Z malymi dziecmi by się meczyla bo lubi spokój, nie cierpi zadnych zabiegów pielegnacyjnych, czesania, zagladania do uszu, zębów. Raczej towarzyszka na kanapę dla spokojnej osoby. zgodna z psami, kotki goni ale tak po "staruszkowemu" - nie ma szans dogonic kotka, uwielbia kanape i łóżko blisko czlowieka. To kanapowa księżniczka bez kanapy jest nieszczesliwa. Zawsze mialam Wam to napisac nie do ogloszen tylko w ogóle i zapominalam. Ewidentnie ta urocza kruszynka byla bita, kiedy wyciaga sie do niej rękę zanim zorientuje sie ze to nic złego, w pierwszej chwili kuli sie i mruży oczka. :-( Nie doslyszy, reaguje tylko na bardzo głośne dźwięki np jak cos spadnie, NIE reaguje na wołanie żadne Niechętnie idzie na smyczy, pewnie dalaby radę sie przyzwyczaić ale wymaga to pracy. Dieta chuda i delikatna jak to u seniorów. Przeważnie czyściutka i dzielnie tupta siusiac na dwór ale zdarza sie czasem że zapomni i nasiusia na środku pokoju. 2 Quote
guccio Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 11 minut temu, kikou napisał: Informacje o Fabiusi Ok.28 cm, drobna ok.6 kg Jest sędziwa, nie wiem ilema lat ale na pewno PONAD 12 . Urocza, delikatna, bardzo łagodna do wszystkich, zgodna z psami, kotki goni ale tak po "staruszkowemu" - nie ma szans dogonic kotka, uwielbia kanape i łóżko blisko czlowieka. To kanapowa księżniczka bez kanapy jest nieszczesliwa. Zawsze mialam Wam to napisac nie do ogloszen tylko w ogóle i zapominalam. Ewidentnie ta urocza kruszynka byla bita, kiedy wyciaga sie do niej rękę zanim zorientuje sie ze to nic złego, w pierwszej chwili kuli sie i mruży oczka. :-( Nie doslyszy, reaguje tylko na bardzo głośne dźwięki np jak cos spadnie, NIE reaguje na wołanie żadne Niechętnie idzie na smyczy, pewnie dalaby radę sie przyzwyczaić ale wymaga to pracy. Dieta chuda i delikatna jak to u seniorów. Przeważnie czyściutka i dzielnie tupta siusiac na dwór ale zdarza sie czasem że zapomni i nasiusia na środku pokoju. Pięknie i wzruszająco opisałaś Fabię. Quote
Tyśka) Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Dziękuję, opis faktycznie rozczulający, mała jest słodka :). Obecnie jestem z doskoku, postaram się w czwartek-piątek przysiąść do ogłoszenia. Quote
elik Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Na koncie Fabii pojawiły się poniższe kwoty: 30,00 zł - MALWA deklaracja X - 15.10. 10,00 zł - Jolanta08 deklaracja X - 17.10. 10,00 zł - nulka07 deklaracja X - 18.10. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
teresaa118 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Poszla stala na listopad i grudzien, mam nadzieje, ze tym razem nie pogmatwalam wszystkiego Quote
elik Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 37 minut temu, teresaa118 napisał: Poszla stala na listopad i grudzien, mam nadzieje, ze tym razem nie pogmatwalam wszystkiego Pięknie dziękujemy :) Dam znać, gdy pojawi się na koncie Fabiusi. Quote
b-b Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 Dnia 13.03.2019 o 14:37, MALWA napisał: DEKLARACJE POMOCY DLA SUNI : Deklaracje stałe: Ewa Marta - 30 zł, Jolanta 08 - 10 zł, nulka07 - 10 zł, guccio - 10 zł (od kwietnia 2019 r. ), Deklaracje jednorazowe: Elficzkowa - 20 zł, Nesiowata - ....... auraa - ...... Anula - 50 zł, b b - ....................... jaguska - 50 zł (przelana do ewu), helli - ........ guccio - 20 zł (po 01.04.), terra - .......... b-d - 50 zl . Inna forma pomocy: MALWA - bazarek dla suni, elik i jaguska - chec oplacenia fryzjera dla suni, b-b - banerek - zrobiony , Wpadam czasami na obserwowane wątki i ostatnio zaczęłam sprawdzać czy wpłacam obiecane stałe ...bo skleroza nie boli. A tu proszę! Widzę ,że coś obiecałam i nic nie dałam :((( Proszę wiec jeśli to będzie możliwe o dane do wpłaty ale dopiero po 7.11 - będę miała 10 wypłatę - to coś podeślę bo to wstyd obiecać i nie dać. Dlaczego dopiero po 7.11? Bo PW wysłane teraz zgubi mi się i zapomnę później przy płaceniu stałych zrobić przelew na Fabusię. 1 Quote
elik Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Dnia 30.10.2019 o 09:45, b-b napisał: Wpadam czasami na obserwowane wątki i ostatnio zaczęłam sprawdzać czy wpłacam obiecane stałe ...bo skleroza nie boli. A tu proszę! Widzę ,że coś obiecałam i nic nie dałam :((( Proszę wiec jeśli to będzie możliwe o dane do wpłaty ale dopiero po 7.11 - będę miała 10 wypłatę - to coś podeślę bo to wstyd obiecać i nie dać. Dlaczego dopiero po 7.11? Bo PW wysłane teraz zgubi mi się i zapomnę później przy płaceniu stałych zrobić przelew na Fabusię. Wiem jak to jest, mi też czasem tak się zdarzy. Pamięć już nie ta :( 23 godziny temu, helli napisał: I ja tez zapomnialam, poproszę o konto Dziękuję Wam kochane Dziewczynki :) Quote
elik Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Na konto Fabii wpłynęły poniższe kwoty: 10,00 zł - od guccio deklaracja X - 25.10. 100,00 zł - od teresaa118 deklaracja XI-XII - 29.10 . Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
helli Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Poproszę o nr konta, to coś podeślę, w końcu Quote
Jolanta08 Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 24 minuty temu, kikou napisał: Fabiusia w formie, przesyła buziaki. Jaka słodzizna :))) Quote
elik Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 39 minut temu, kikou napisał: Fabiusia w formie, przesyła buziaki. Ślicznie wygląda mała królewna :) 1 Quote
elik Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 17 minut temu, helli napisał: Poproszę o nr konta, to coś podeślę, w końcu Podeśle na PW :) Quote
MALWA Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Dnia 15.10.2019 o 16:55, kikou napisał: Informacje o Fabiusi Ok.28 cm, drobna ok.6 kg Jest sędziwa, nie wiem ilema lat ale na pewno PONAD 12 . Urocza, delikatna, bardzo łagodna do wszystkich, Z malymi dziecmi by się meczyla bo lubi spokój, nie cierpi zadnych zabiegów pielegnacyjnych, czesania, zagladania do uszu, zębów. Raczej towarzyszka na kanapę dla spokojnej osoby. zgodna z psami, kotki goni ale tak po "staruszkowemu" - nie ma szans dogonic kotka, uwielbia kanape i łóżko blisko czlowieka. To kanapowa księżniczka bez kanapy jest nieszczesliwa. Zawsze mialam Wam to napisac nie do ogloszen tylko w ogóle i zapominalam. Ewidentnie ta urocza kruszynka byla bita, kiedy wyciaga sie do niej rękę zanim zorientuje sie ze to nic złego, w pierwszej chwili kuli sie i mruży oczka. :-( Nie doslyszy, reaguje tylko na bardzo głośne dźwięki np jak cos spadnie, NIE reaguje na wołanie żadne Niechętnie idzie na smyczy, pewnie dalaby radę sie przyzwyczaić ale wymaga to pracy. Dieta chuda i delikatna jak to u seniorów. Przeważnie czyściutka i dzielnie tupta siusiac na dwór ale zdarza sie czasem że zapomni i nasiusia na środku pokoju. Dziękuję Kasiu za wstawienie opisu o Fabii :) Od Anecik wiem, że kiedy była z nią u weterynarza, to ten ocenił ją na co najmniej 12. Ale u takich staruszków, wyciągniętych ze schronu, to ciężko dokładnie powiedzieć w jakim są wieku. Miałam kiedyś staruszka, i problemy ze słuchem miał po skończeniu 11 roku życia. Quote
MALWA Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Dnia 15.10.2019 o 17:09, guccio napisał: Pięknie i wzruszająco opisałaś Fabię. Dnia 15.10.2019 o 19:05, Poker napisał: Rozczulający opis babuni. Dnia 15.10.2019 o 19:10, Tyś(ka) napisał: Dziękuję, opis faktycznie rozczulający, mała jest słodka :). Obecnie jestem z doskoku, postaram się w czwartek-piątek przysiąść do ogłoszenia. Dnia 16.10.2019 o 09:25, Jolanta08 napisał: Odwiedzam kruszynkę Babunia prześliczna, to i opis rozczulajacy..... Najważniejsze, by trafiła do czyjegoś serducha :) Quote
MALWA Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Dnia 18.10.2019 o 03:39, elik napisał: Na koncie Fabii pojawiły się poniższe kwoty: 30,00 zł - MALWA deklaracja X - 15.10. 10,00 zł - Jolanta08 deklaracja X - 17.10. 10,00 zł - nulka07 deklaracja X - 18.10. Bardzo serdecznie dziękujemy Dziękuję pięknie za wpłaty dla Fabii :) Quote
MALWA Posted November 5, 2019 Author Posted November 5, 2019 Dnia 30.10.2019 o 09:45, b-b napisał: Wpadam czasami na obserwowane wątki i ostatnio zaczęłam sprawdzać czy wpłacam obiecane stałe ...bo skleroza nie boli. A tu proszę! Widzę ,że coś obiecałam i nic nie dałam :((( Proszę wiec jeśli to będzie możliwe o dane do wpłaty ale dopiero po 7.11 - będę miała 10 wypłatę - to coś podeślę bo to wstyd obiecać i nie dać. Dlaczego dopiero po 7.11? Bo PW wysłane teraz zgubi mi się i zapomnę później przy płaceniu stałych zrobić przelew na Fabusię. Dnia 30.10.2019 o 10:44, helli napisał: I ja tez zapomnialam, poproszę o konto Dziękuję Kochane za pamięć o Fabii : ) Quote
Recommended Posts