Jump to content
Dogomania

FABIA ZA TM :( Maleńki rudy drobiazg - FABIA, sunia z guzem i chorym oczkiem w schronisku.....POMÓŻCIE JEJ PROSZĘ !

Recommended Posts

Posted

Dostalam informacje od Kasi:

"Je tak pol na pol, jest niby ciut lepiej ale fartuszek musialam jej zmienic bo byl troche wilgotny, a najgorsze jest to ze juz nawet nie szczeka zeby ja wypuscic, moze sie przyzwyczaila a moze sie poddaje. Staram sie z nia jak najdluzej siedziec. Ciagle jeszcze nie mam wrazenia ze mozna odetchnac z ulga ...."

Posted
21 minut temu, MALWA napisał:

Dostalam informacje od Kasi:

"Je tak pol na pol, jest niby ciut lepiej ale fartuszek musialam jej zmienic bo byl troche wilgotny, a najgorsze jest to ze juz nawet nie szczeka zeby ja wypuscic, moze sie przyzwyczaila a moze sie poddaje. Staram sie z nia jak najdluzej siedziec. Ciagle jeszcze nie mam wrazenia ze mozna odetchnac z ulga ...."

Przesyłam moc ciepłych myśli ,niech ten koszmar wreszcie dobiegnie końca a Fabcia poczuje się lepiej. Mocno przytulam sunieczkę, Kasiu ukłony za wszystko co robisz by małej pomóc jej i ulżyć

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Trzeba ją wziąć na kolana, przytulać, żeby czuła się potrzebna...

kikou na pewno okazuje jej dużo miłości. Biedna maleńka. Oby się nie poddała.

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

kikou na pewno okazuje jej dużo miłości. Biedna maleńka. Oby się nie poddała.

...też się tego boję .

• Like 1
Posted
5 godzin temu, rozi napisał:

A nie mogłyby być bezpośrednie?

jakoś mi się zdaje, że marudzisz .... ważne by były informacje a nie czy są pośrednie czy bezpośrednie. Myślę, że Kikou ma co robić 

• Like 2
Posted

Kasia mi napisała, ze rana podcieka, choć dotykajac brzusio ma wrażenie, ze jest on w całości. Na 10.30 jedzie z Fabia na kontrolę. Da znać co z malenstwem.......

Posted

Informacja od Kasi:

"Wyszlysmy od weta, szycie sie trzyma, wet mowi ze podciekanie spowodowane jest bardzo duza iloscia szwow wewnetrznych, jeszcze z 4-5 dni jak wytrzyma to juz powinno byc wszystko zrosniete. U niej zdjecie szwow bedzie pozniej niz zwykle. Zwykle zdejmuje sie ok 10 dnia u Fabiusi najwczesniej ok 15 dnia od zabiegu".

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Przekazuję wiesci od Cioci elik: od piatku walczy z jakims laptopowym problemem. Dzis wieczorem powinna sie juz zjawic.

A za rude malenstwo mocne kciuki! 

Niech sie wszystko juz dobrze zrasta i goi.

• Like 1
Posted

Kasia mi napisała, ze jeszcze nie można wprawdzie odetchnąć z ulgą, ale dzisiaj fartuszek był cały. Maleństwo od rana macha ogonkiem !

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
50 minut temu, MALWA napisał:

Kasia mi napisała, ze jeszcze nie można wprawdzie odetchnąć z ulgą, ale dzisiaj fartuszek był cały. Maleństwo od rana macha ogonkiem !

Dobra wiadomość!