MALWA Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Powiadomię jak pojawią się na koncie suni :) Dziękuję : ) 1 Quote
MALWA Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 U maleństwa wieczorem wszystko bylo ok. Tylko zawiedziona byla, ze dalej musi spać w klatce. Ale ona tego nie rozumie, ze to dla jej bezpieczeństwa. Quote
Jolanta08 Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Zdrowiej Fabciu to szybciej będziesz szczęśliwsza. 1 Quote
elik Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Tylko zawiedziona byla, ze dalej musi spać w klatce. Przez pewien czas Fabia będzie miała chów klatkowy :) Ale to prędko minie i sunia szybko zapomni o niedogodnościach. Quote
MALWA Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Dzisiaj u Fabii pojawil sie wysiek. Fartuszek był mokry. Kasia na 19.00 jechała do weta. Okazało się, że wysiek był spod skóry. Szycie się trzyma. Podobno czasami tak może się zdarzyć. Do czterech dni powinno to przejść. Uff.... Quote
MALWA Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 3 godziny temu, elik napisał: Rachunek za pobyt w hotelu kwiecień 2019 Przelew Dziękuję Eliczku za przelew :) 1 Quote
b-b Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 35 minut temu, MALWA napisał: Dzisiaj u Fabii pojawil sie wysiek. Fartuszek był mokry. Kasia na 19.00 jechała do weta. Okazało się, że wysiek był spod skóry. Szycie się trzyma. Podobno czasami tak może się zdarzyć. Do czterech dni powinno to przejść. Uff.... Oby ...oby już się to wszystko dobrze skończyło! Quote
Dusia-Duszka Posted May 7, 2019 Posted May 7, 2019 Maleńka nie daje wielbicielom wytchnienia. Trzyma nas w stresowym napięciu tymi historiami ze zdrowiem. 3 Quote
elik Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 6.05. na konto Fabii wpłynęły poniższe kwoty: 30,00 zł od MALWA deklaracja na maj 5,00zł od Agnieszka103 deklaracja na maj Serdecznie dziękujemy Quote
kikou Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Dzisiaj maleńka w dobrym nastroju, ładnie zjadła śniadanko siusiała, robiła poprawną kupkę. Bardzo jej doskwiera to odizolowanie, piszczy szczeka..tak jak pisałyście nie rozumie biedactwo że to przejściowa niedogodność dla jej dobra. Wysięk jest obecny niestety nadal ale wydaje się że mniejszy (mam nadzieję, że to nie tylko moje pobożne życzenie) 2 1 Quote
elik Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 24 minuty temu, kikou napisał: Wysięk jest obecny niestety nadal ale wydaje się że mniejszy (mam nadzieję, że to nie tylko moje pobożne życzenie) Oby to był fakt i ten stan utrzymywał się już stale. Już dość się maleńka nacierpiała :( Quote
guccio Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Ciągle zaglądam ,Fabia jest bardzo dzielna.Trzymam mocno kciuki. Quote
b-b Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Maleńka zdrowiej bo my tu za ciebie kciuki wciąż ściskamy! Quote
MALWA Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 14 godzin temu, elik napisał: 6.05. na konto Fabii wpłynęły poniższe kwoty: 30,00 zł od MALWA deklaracja na maj 5,00zł od Agnieszka103 deklaracja na maj Serdecznie dziękujemy Dziękuję pięknie za wpłaty i potwierdzenie : ) Quote
MALWA Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 14 godzin temu, kikou napisał: Dzisiaj maleńka w dobrym nastroju, ładnie zjadła śniadanko siusiała, robiła poprawną kupkę. Bardzo jej doskwiera to odizolowanie, piszczy szczeka..tak jak pisałyście nie rozumie biedactwo że to przejściowa niedogodność dla jej dobra. Wysięk jest obecny niestety nadal ale wydaje się że mniejszy (mam nadzieję, że to nie tylko moje pobożne życzenie) I ja mam nadzieje, ze wysiek minie, i Fabia wyzdrowieje. A odosobnienie przestanie doskwierać i maleńka wróci do piesków. Quote
MALWA Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Dzwoniła do mnie Kasia. Maleństwo ma znowu przepukline. Kasia jedzie z Fabia do weta na 12.00. Kłopoty maleńkiej nie opuszczają....szczególnie, ze jest to sunia juz po 3 operacjach, i w dodatku zle znosi narkoze. Bardzo boję się o sunieczke..... Quote
Jolanta08 Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Matko jedyna niech to się wreszcie skończy i mała wraca do zdrowia , biedna Fabusia. Kciuki mocno zaciśnięte Quote
guccio Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Fura nieszczęść na taką małą psinkę.Kciuki wielkie. Quote
MALWA Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Bardzo sie martwię. W ciągu tygodnia to będzie trzecia operacja Fabii..... Quote
MALWA Posted May 9, 2019 Author Posted May 9, 2019 Mam informację od Kasi, że Fabie trzeba znowu otwierać. DzisiWeci mówili o wstawieniu siatki, bo u niej mięśnie są bardzo rzadziutkie. Kasia ma przyjechać po sunieczke po 19.00. Quote
Recommended Posts