elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Wczoraj tj. 29.04. na konto Fabii wpłynęła kwota 30,00 zł od Ewa Marta deklaracja na maj. Serdecznie dziękujemy Quote
MALWA Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Kasia zabrała dzisiaj Fabie do weterynarza. Fabia ciut zmarkotniala od wczoraj. Jest już po usg. Macica powiększyła się. Będzie dzisiaj operowana. Proszę trzymajcie za nią kciuki. Boję się o maleńka.... 1 Quote
MALWA Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 3 godziny temu, elik napisał: Wczoraj tj. 29.04. na konto Fabii wpłynęła kwota 30,00 zł od Ewa Marta deklaracja na maj. Serdecznie dziękujemy Dziękuję pięknie za wpłatę. Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Kasia zabrała dzisiaj Fabie do weterynarza. Fabia ciut zmarkotniala od wczoraj. Jest już po usg. Macica powiększyła się. Będzie dzisiaj operowana. Proszę trzymajcie za nią kciuki. Boję się o maleńka.... Oby nie okazało się, że zbyt późno :( Trzymam kciuki oczywiście. Quote
Jolanta08 Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Kciuki mocno zaciśnięte ,oby wszystko dobrze się skończyło. Fabciu trzymaj się sunieczko Quote
guccio Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 39 minut temu, MALWA napisał: Kasia zabrała dzisiaj Fabie do weterynarza. Fabia ciut zmarkotniala od wczoraj. Jest już po usg. Macica powiększyła się. Będzie dzisiaj operowana. Proszę trzymajcie za nią kciuki. Boję się o maleńka.... Fabia trzymaj się!Jak dobrze,że Kasia czuwa. Quote
Ewa Marta Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Musi się udać! Limit złych wiadomości na dzisiaj już sie wyczerpał:( Quote
Poker Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Żeby tylko było dobrze. kikou ma dobrą lecznicę ,ale tym razem chyba przedobrzyła. Quote
Isiak Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Ja się poważnie martwię. Odetchnę, jak już będzie po wszystkim i sunia wybudzona. Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Aureliuszek też został w lecznicy. Nic nie wiem co z nim :( Quote
guccio Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 2 minuty temu, elik napisał: Aureliuszek też został w lecznicy. Nic nie wiem co z nim :( To jakiś wredny dzień. Quote
Jolanta08 Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Zaglądam do Fabiątka ,kciuki za sunię mocno zaciśnięte 41 minut temu, guccio napisał: To jakiś wredny dzień. Aurelio w lecznicy ? to już nie wredny dzień ale jakaś czarna seria , mam nadzieję ,że teraz będą tylko dobre wiadomości 2 Quote
elik Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nie wiem nic, bo kikou nic mi nie powiedziała. Że jest w lecznicy wiem od MALWA. Aruś w nocy dostał gwałtownej biegunki i wymiotów :( Został w lecznicy ma podawaną kroplówkę. Kasia ma odebrać ich oboje o 19-tej. Quote
MALWA Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Kochani przychodzę z bardzo dobrymi informacjami: FABIA ŻYJE ! Maleństwo przetrwało operację i dość dobrze zniosło narkozę. Narządy wewnątrz weterynarz ocenił jako czyste, to znaczy w dobrym stanie, bez żadnych zmian. Jeśli nie pojawią się komplikacje (a tfu, tfu), to będzie dobrze. Rachunek Kasia odbierze jutro, bo już dzisiaj weterynarz nie dał rady wypisać. Zresztą jutro Kasia i tak musi jechać jeszcze raz, bo z Aureliuszkiem na kroplówkę, to odbierze. 1 Quote
guccio Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 9 minut temu, MALWA napisał: Kochani przychodzę z bardzo dobrymi informacjami: FABIA ŻYJE ! Maleństwo przetrwało operację i dość dobrze zniosło narkozę. Narządy wewnątrz weterynarz ocenił jako czyste, to znaczy w dobrym stanie, bez żadnych zmian. Jeśli nie pojawią się komplikacje (a tfu, tfu), to będzie dobrze. Rachunek Kasia odbierze jutro, bo już dzisiaj weterynarz nie dał rady wypisać. Zresztą jutro Kasia i tak musi jechać jeszcze raz, bo z Aureliuszkiem na kroplówkę, to odbierze. UFFFFF....Ulżyło. Quote
Jolanta08 Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Całe szczęście ,że Fabia przeżyła a operacja odbyła się bez komplikacji. Trzymaj się mała i zdrowiej Quote
Anula Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 46 minut temu, MALWA napisał: Kochani przychodzę z bardzo dobrymi informacjami: FABIA ŻYJE ! Maleństwo przetrwało operację i dość dobrze zniosło narkozę. Narządy wewnątrz weterynarz ocenił jako czyste, to znaczy w dobrym stanie, bez żadnych zmian. Jeśli nie pojawią się komplikacje (a tfu, tfu), to będzie dobrze. Rachunek Kasia odbierze jutro, bo już dzisiaj weterynarz nie dał rady wypisać. Zresztą jutro Kasia i tak musi jechać jeszcze raz, bo z Aureliuszkiem na kroplówkę, to odbierze. A konkretnie co to było ropomacicze czy coś innego? Quote
MALWA Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 44 minuty temu, Anula napisał: A konkretnie co to było ropomacicze czy coś innego? Nawet nie pytałam. Ale chyba tak, bo ropomacicze miała już wcześniej stwierdzone, tyle, że z uwagi na złą reakcję na narkoze weterynarz próbował jeszcze dwóch antybiotyków. Ale wszyscy oczywiście zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że ta operacja choć bardzo niebezpieczna, to jest nieunikniona. Na szczęście maleństwo przetrwało narkoze i okruszek żyje. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Oj, czekam na wieści z kolejnych dni staruszeczki :) i mocno trzymam kciuki. Quote
Poker Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Całe szczęście ,że żyje. Oby teraz szło ku lepszemu. Quote
MALWA Posted May 1, 2019 Author Posted May 1, 2019 Mialam informacje z poznego wieczora, ale wyrzucalo mnie z dogo. Wczoraj Fabia zrobila siusiu i ciut skubnela jedzonka. Dzisiaj rano dostalam informacje, ze przespala ladnie noc. Nic sie nie dzieje. Czekam na dalsze wiesci. 2 Quote
Jolanta08 Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Zaglądam do Fabiatka w majowy, słoneczny ranek a tu dobre wiadomości, tak trzymaj sunieczko. Quote
Recommended Posts