Ewa Marta Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 21 godzin temu, MALWA napisał: Rozmawialam z Kasia i tak: Narzady rodne sa powiekszone, rozpulchnione. Troche to wyglada jak przy cieczce, choc nie ma krwi. Ale sa za duze jak na takiego malego pieska. Fabia leki dostala na 10 dni, bierze je od piatku, a zatem jeszcze 6 dni musimy poczekac. Za 6 dni, czyli lacznie po 10 dniach brania lekow pojedzie na kontrole. Jesli chodzi o samopoczucie, to Fabia biega po podworku, jest wesola. Dzisiaj ladnie zjadla sniadanie. Nie sprawia wrazenia obolalej czy jakby jej cos bylo. Może jednak leki działają, stąd lepszy nastrój. Oby tak było! Quote
guccio Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Taka biedna sunia,kciuki mocno trzymam.Szczęście się do niej uśmiechnęło a choroba pomimo znakomitej opieki i troski nie chce odpuścić. 1 Quote
NikaEla Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 z mojego bazarku będzie około 70zł, proszę o nr konta na które mam wysłać pieniądze Quote
MALWA Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 Dnia 16.04.2019 o 11:58, Ewa Marta napisał: Może jednak leki działają, stąd lepszy nastrój. Oby tak było! Dnia 16.04.2019 o 15:11, guccio napisał: Taka biedna sunia,kciuki mocno trzymam.Szczęście się do niej uśmiechnęło a choroba pomimo znakomitej opieki i troski nie chce odpuścić. I ja bardzo na to liczę, że leki coś tu zdziałają, ale to byłby chyba cud ...... Quote
MALWA Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 1 godzinę temu, NikaEla napisał: z mojego bazarku będzie około 70zł, proszę o nr konta na które mam wysłać pieniądze Dziękuję pięknie ! To ogromna pomoc dla suni ! Zaraz wysyłam konto :) Quote
MALWA Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Zapraszam na bazarek, który stworzyłam dla dwóch chorych staruszek Fabii i Ajki : Odsłona II: Podaruj sobie trochę luksusu : ) Quote
elik Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 18.04. na konto Fabii wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08 deklaracja IV. Serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 1 godzinę temu, teresaa118 napisał: A u mnie juz maj z alimentami Dzięki wielkie Zamelduję, gdy pojawi się na koncie Fabii :) Quote
kikou Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Kuracja Fabiusi skonczyla się wczoraj, niestety nie widzę specjalnej zmiany. Wprawdzie mała je i nie jest osowiala ale wylizuje się nadal i chłopcy ją nadal intensywnie obwąchują. Pojdziemy na badania kontrolne 1 Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 15 godzin temu, elik napisał: 18.04. na konto Fabii wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08 deklaracja IV. Serdecznie dziękujemy Slicznie dziekuje za wplate ! Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 13 godzin temu, teresaa118 napisał: A u mnie juz maj z alimentami DDziekuje : ) Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 11 godzin temu, kikou napisał: Kuracja Fabiusi skonczyla się wczoraj, niestety nie widzę specjalnej zmiany. Wprawdzie mała je i nie jest osowiala ale wylizuje się nadal i chłopcy ją nadal intensywnie obwąchują. Pojdziemy na badania kontrolne Dziekuje Kasiu za informacje o Fabii. Bardzo mu szkoda malenkiej i boje sie, se operacja jest nieunikniona. Quote
elik Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 3 minuty temu, MALWA napisał: Bardzo mu szkoda malenkiej i boje sie, se operacja jest nieunikniona. Biedna sunieczka. Z ropomaciczem na pewno źle się czuje Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 Mnie caly czas martwil wyraz pysia, taki smutny i zrezygnowany. Ale moze Fabia po prostu tak ma. Skoro prawdopodobnie nie udalo sie opanowac paskudztwa, to czeka ja niuchronnie operacja...... Quote
elik Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Przed chwilą, MALWA napisał: Mnie caly czas martwil wyraz pysia, taki smutny i zrezygnowany. Ale moze Fabia po prostu tak ma. ..... Smutny, bo zapewne czuje skutki ropomacicza :( Quote
guccio Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 4 godziny temu, elik napisał: Smutny, bo zapewne czuje skutki ropomacicza :( Biedna,nie powie nam nic.Opiekujący się mogą się tylko domyślać i ratować jak mogą.Zapewne robią wszystko żeby było lepiej,żeby ulżyć...Psinko trzymaj się!Jutro wyślę zamiast 10 kwietniowej deklaracji-20 na ten miesiąc. Quote
MALWA Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 2 godziny temu, guccio napisał: Biedna,nie powie nam nic.Opiekujący się mogą się tylko domyślać i ratować jak mogą.Zapewne robią wszystko żeby było lepiej,żeby ulżyć...Psinko trzymaj się!Jutro wyślę zamiast 10 kwietniowej deklaracji-20 na ten miesiąc. Dziekuje pieknie za slowa otuchy i za wplate. Fabia ma wspaniala opieke. Na podworku biega, dokazuje z malymi pieskami. Nie zachowuje sie jak cierpiacy pies. Ale i tak trzeba ja operowac. Cala sytuacja z ropomaciczem trwa od miesiaca. Dostawala dwie serie antybiotyku. Wyglada na to, ze na nic to, bo nie pomoglo. Termin operacji zostal wyznaczony na 2 maja. Boimy sie o malenstwo, bo w teakcie istatniej operacji byl problem z cisnieniem i malenka zle znosila znieczulenie. Operacja jest dla Fabii zagrozeniem, ale trzeba ja zrobic. Zadna sunia nie przezyje zbyt dlugo z ropomaciczem. Quote
elik Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Dostałam dzisiaj fakturę za wizytę Fabii u weta. Dostała nowy antybiotyk i azilin. Przelew Quote
elik Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Na konto Fabii wpłynęły poniższe kwoty: 50,00 zł od teresaa118 deklaracja V - 23.04. 67,50 zł od NikaEla z bazarku - 24.04. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Recommended Posts