MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 8 godzin temu, Poker napisał: Szkoda ,że mała nie może zakotwiczyć na dłużej we Wrocławiu. Jest wielka szansa ,że mój ulubiony wet zrobiłby wszystko na jednym posiedzeniu. Oczywiście po badaniach i ewentualnej konsultacji kardiologicznej . Do Wroclawia to mala byla tylko dowozona, po to, by mogla ja przejac Ulv i przewiezc docelowo do kikou. Kasia tez ma zaufanych wetow. Zobaczymy co powie weterynarz na wizycie. Quote
MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 1 godzinę temu, Onaa napisał: Zaglądam do okruszynki. Witaj u kruszynki ! Quote
MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: Zaglądam do sunieczki Witaj w niedzielne przedpołudnie ! Quote
MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Dostałam informację od kikou, ze pierwsza noc za Fabia. Stadko trochę się uspokoiło. A mała ładnie spała z kolegą :) 5 1 Quote
Nesiowata Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 To mała zapowiada się na kolejnego psiego aniołka. Quote
Tyśka) Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Ona jest tak urocza, tak ujmująca, że od razu aż człowiekowi się w sercu robi... oby jak najszybciej udało się uporać ze sprawami zdrowotnymi i faktycznie frruuu! niech leci do siebie :) Quote
guccio Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 1 godzinę temu, MALWA napisał: Dostałam informację od kikou, ze pierwsza noc za Fabia. Stadko trochę się uspokoiło. A mała ładnie spała z kolegą :) Urocz psia ksiiężniczka. Quote
MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: To mała zapowiada się na kolejnego psiego aniołka. Z zachowania to naprawde psi aniolek ! Quote
MALWA Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ona jest tak urocza, tak ujmująca, że od razu aż człowiekowi się w sercu robi... oby jak najszybciej udało się uporać ze sprawami zdrowotnymi i faktycznie frruuu! niech leci do siebie :) Mysle, ze po leczeniu, operacjach sunia ma szanse dosc szybko znalezc swoj dom : ) 1 Quote
Anula Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 6 minut temu, MALWA napisał: Mysle, ze po leczeniu, operacjach sunia ma szanse dosc szybko znalezc swoj dom : ) Ja też tak sądzę,tylko aby uporać się jak najszybciej ze zdrowiem ślicznotki. Quote
jankamałpa Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Jestem z zaproszenia. Będę zaglądać na wątek, ale na razie nie mogę obiecać żadnej wpłaty :(. Quote
nulka07 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Piękne zdjęcie. Śliczna jest nasza malutka. Oby ktoś ją wypatrzył;) Quote
ewu Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Jak się cieszę,że Fabia już u Kasi. Przepraszam za nieobecność na dogo ale byłam na pogrzebie nomen omen w Jeleniej Gorze. Niestety jechałm pociągiem z przesiadką i nie miałbym jak zabrać Fabii. Quote
MALWA Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 11 godzin temu, jankamałpa napisał: Jestem z zaproszenia. Będę zaglądać na wątek, ale na razie nie mogę obiecać żadnej wpłaty :(. Witaj, i zaglądaj do nas częściej :) Quote
MALWA Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 16 godzin temu, auraa napisał: Zaglądam do malutkiej :) 11 godzin temu, nulka07 napisał: Piękne zdjęcie. Śliczna jest nasza malutka. Oby ktoś ją wypatrzył;) 10 godzin temu, ewu napisał: Jak się cieszę,że Fabia już u Kasi. Przepraszam za nieobecność na dogo ale byłam na pogrzebie nomen omen w Jeleniej Gorze. Niestety jechałm pociągiem z przesiadką i nie miałbym jak zabrać Fabii. 10 godzin temu, elik napisał: I ja zaglądam wieczorkiem i życzę Kochani, dziękuję za to, że czuwacie nad wątkiem Fabii ! Quote
MALWA Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 Mam informację od Ulvehin, że koszt transportu Fabii na trasie Wrocław - domek kikou - Wrocław wyniósł 110 zł. Dane do wpłaty ślę do elik. Eliczku - zrób prosze przelew zwrotu kosztów dla Ulvehin. Quote
Nesiowata Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Witam śliczny rudy drobiazg o usposobieniu aniołka. Quote
MALWA Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 Dostałam kolejną informację , tym razem od Anecik, że koszt transportu Fabii na trasie schronisko w M. do Góry Siwierskiej, i po 2 dniach z Góry Siwierskiej do Wrocławia, i z Wrocławia powrót do Góry Siwierskiej wyszedł 300 zł. Szeleczki, w których Fabia pojechała do kikou suczka dostała w gratisie. Faktura zostanie przesłana do elik na e-maila i listem. Anecik pięknie dziękuję za całość. Eliczku, po otrzymaniu faktury zrób proszę przelew do Anecik. Quote
MALWA Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 A zatem całkowity koszt transportowania Fabii na trasie schronisko do kikou wyszedł 410 zł. Czy ktoś może zrobić dla malutkiej bazarek transportowy ? Ja już jeden prowadzę. Nie chciałabym się zamotać..... Quote
elik Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 1 godzinę temu, MALWA napisał: Mam informację od Ulvehin, że koszt transportu Fabii na trasie Wrocław - domek kikou - Wrocław wyniósł 110 zł. Dane do wpłaty ślę do elik. Eliczku - zrób prosze przelew zwrotu kosztów dla Ulvehin. Już sie robi :) Quote
Recommended Posts