Jump to content
Dogomania

FABIA ZA TM :( Maleńki rudy drobiazg - FABIA, sunia z guzem i chorym oczkiem w schronisku.....POMÓŻCIE JEJ PROSZĘ !

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Szkoda ,że mała nie może zakotwiczyć na dłużej we Wrocławiu.  Jest wielka szansa ,że mój ulubiony wet zrobiłby wszystko na jednym posiedzeniu. Oczywiście po badaniach i ewentualnej konsultacji kardiologicznej .

Do Wroclawia to mala byla tylko dowozona, po to, by mogla ja przejac Ulv i przewiezc docelowo do kikou. Kasia tez ma zaufanych wetow. Zobaczymy co powie weterynarz na wizycie. 

Posted

Ona jest tak urocza, tak ujmująca, że od razu aż człowiekowi się w sercu robi... oby jak najszybciej udało się uporać ze sprawami zdrowotnymi i faktycznie frruuu! niech leci do siebie :)

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Dostałam informację od kikou, ze pierwsza noc za Fabia. Stadko trochę się uspokoiło.

A  mała ładnie spała z kolegą  :)

XxY.jpg

Urocz psia ksiiężniczka.

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ona jest tak urocza, tak ujmująca, że od razu aż człowiekowi się w sercu robi... oby jak najszybciej udało się uporać ze sprawami zdrowotnymi i faktycznie frruuu! niech leci do siebie :)

Mysle, ze po leczeniu, operacjach sunia ma szanse dosc szybko znalezc swoj dom  : )

• Like 1
Posted
6 minut temu, MALWA napisał:

Mysle, ze po leczeniu, operacjach sunia ma szanse dosc szybko znalezc swoj dom  : )

Ja też tak sądzę,tylko aby uporać się jak najszybciej ze zdrowiem ślicznotki.

Posted

Jak się cieszę,że Fabia już u Kasi. Przepraszam za nieobecność na dogo ale byłam na pogrzebie nomen omen w Jeleniej Gorze. Niestety jechałm pociągiem z przesiadką  i nie miałbym jak zabrać Fabii.

Posted
11 godzin temu, jankamałpa napisał:

Jestem z zaproszenia. Będę zaglądać na wątek, ale na razie nie mogę obiecać żadnej wpłaty :(. 

Witaj, i zaglądaj do nas częściej  :)

Posted
16 godzin temu, auraa napisał:

Zaglądam do malutkiej :)

11 godzin temu, nulka07 napisał:

Piękne zdjęcie. Śliczna jest nasza malutka. Oby ktoś ją wypatrzył;)

10 godzin temu, ewu napisał:

Jak się cieszę,że Fabia już u Kasi. Przepraszam za nieobecność na dogo ale byłam na pogrzebie nomen omen w Jeleniej Gorze. Niestety jechałm pociągiem z przesiadką  i nie miałbym jak zabrać Fabii.

10 godzin temu, elik napisał:

I ja zaglądam wieczorkiem i  życzę dobranoc-5.gif.ed6882efa3fe91d7519fcb78195b3cc2.gif

Kochani, dziękuję za to, że  czuwacie nad wątkiem Fabii !

Posted

Mam informację od Ulvehin, że koszt transportu Fabii na trasie Wrocław - domek kikou - Wrocław wyniósł 110 zł.

Dane do wpłaty ślę do elik.

Eliczku - zrób prosze przelew zwrotu kosztów dla Ulvehin.

Posted

Dostałam kolejną informację , tym razem od Anecik, że koszt transportu Fabii na trasie  schronisko w M. do Góry Siwierskiej, i  po 2 dniach z  Góry Siwierskiej do Wrocławia, i z Wrocławia powrót do Góry Siwierskiej wyszedł 300 zł.

Szeleczki, w których  Fabia pojechała do kikou suczka dostała w gratisie.

Faktura zostanie przesłana do elik na e-maila i listem.

Anecik pięknie dziękuję za całość.

Eliczku, po otrzymaniu faktury zrób proszę przelew do Anecik.

Posted

A zatem całkowity koszt transportowania Fabii na trasie schronisko do kikou wyszedł 410 zł. Czy ktoś może zrobić dla malutkiej bazarek transportowy ?

Ja już jeden prowadzę. Nie chciałabym się zamotać.....

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Mam informację od Ulvehin, że koszt transportu Fabii na trasie Wrocław - domek kikou - Wrocław wyniósł 110 zł.

Dane do wpłaty ślę do elik.

Eliczku - zrób prosze przelew zwrotu kosztów dla Ulvehin.

Już sie robi  :)