Gabi79 Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 Dnia 21.03.2019 o 15:51, Tyś(ka) napisał: Sarunia chyba jest wysoka?;) Łóżko... wie co dobre :) 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudna lisica :) Dziewczyny mówią, że Sarcia jest mała, tylko ma długie łapki. To prawda, cudna jest!!! 3 Quote
guccio Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 43 minuty temu, Gabi79 napisał: Dziewczyny mówią, że Sarcia jest mała, tylko ma długie łapki. To prawda, cudna jest!!! aa jak jej teraz dobrze.Kanapowa psinka się zrobiła. 1 Quote
Tyśka) Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 51 minut temu, Gabi79 napisał: Dziewczyny mówią, że Sarcia jest mała, tylko ma długie łapki. To wdała się w Mimi :) Na łóżku jak księżniczka :) 1 Quote
Gabi79 Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: To wdała się w Mimi :) Na łóżku jak księżniczka :) Faktycznie, podobna do Mimi. Sarunia jest troszkę nieśmiała, ale bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Nawet, jak się boi podejść merda ogonkiem, jak szalona. Załatwiała się w domu, ale od dwóch dni już to się nie zdarzyło. Wszystko robi ( siku i kupę) na dworze. Do psiaków i kotów ok. Tylko miski broni. Za kilka dni Kasia zrobi Saruni sesję zdjęciową i będzie można ruszyć z ogłoszeniami Quote
b-b Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Faktycznie, podobna do Mimi. Sarunia jest troszkę nieśmiała, ale bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Nawet, jak się boi podejść merda ogonkiem, jak szalona. Załatwiała się w domu, ale od dwóch dni już to się nie zdarzyło. Wszystko robi ( siku i kupę) na dworze. Do psiaków i kotów ok. Tylko miski broni. Za kilka dni Kasia zrobi Saruni sesję zdjęciową i będzie można ruszyć z ogłoszeniami A mówiłam!A mówiłam ,że się dziewczyna nauczy :D)))) Jak będzie coś szkic tekstu to daj Gabi znać. Pomogę na OLX z ogłoszeniami małej :) 1 Quote
Gabi79 Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 Wpłynęła kwietniowa deklaracja 20,- od p. Irenki z Katowic. Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
b-b Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Wpadam i czekam kiedy będą zdjęcia malutkiej :D Quote
Gabi79 Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 21 minut temu, b-b napisał: Wpadam i czekam kiedy będą zdjęcia malutkiej :D Pewnie na dniach, też się nie mogę doczekać Quote
Olena84 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Sarcia jest cudna, wybacz kochana, ale ja bazarki robię powoli ale już niedługo i pamiętam by Sarunię dodać ;) 1 Quote
Mysza2 Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Dla Saruni przelałyśmy z Agusiąp 220,60 zł z bazarku. https://www.dogomania.com/forum/topic/349438-koniec-rozliczamy-pełna-szafa-dla-lisia-do-19022019-godz-2000/ Bardzo prosimy o potwierdzenie na bazarkowym wątku jak dolecą:) 1 Quote
Gabi79 Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Dnia 26.03.2019 o 10:10, Olena84 napisał: Sarcia jest cudna, wybacz kochana, ale ja bazarki robię powoli ale już niedługo i pamiętam by Sarunię dodać ;) Olenko, z góry bardzo serdecznie dziękuję!!! 19 godzin temu, Mysza2 napisał: Dla Saruni przelałyśmy z Agusiąp 220,60 zł z bazarku. https://www.dogomania.com/forum/topic/349438-koniec-rozliczamy-pełna-szafa-dla-lisia-do-19022019-godz-2000/ Bardzo prosimy o potwierdzenie na bazarkowym wątku jak dolecą:) Eluniu, Aguś, z całego serca dziękuję, że wybrałyście właśnie Sarunię, to ogromny zastrzyk finansowy. Sarunia jest przekochana, niestety boi się wielu rzeczy, mopa, odkurzacza, ucieka wtedy w panice. Ostatnio, jak została sama ( tzn. z psiakami ) pogryzła drewnianą żaluzję w oknie. W czwartek dotarła sucha karma od Fundacji ZEA z Zamościa. Tolu, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! 1 Quote
Gabi79 Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 Na koncie Saruni 175,- z bazarku Onaa Bazarek dla małej Saruni, rozliczamy. oraz 220,60 z bazarku Myszy2 i AgusiP Rozliczamy Pełna szafa dla Lisia do 19.02.2019 godz. 20:00 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za tak ogromne wsparcie dla Saruni!!! Quote
Tola Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Dnia 30.03.2019 o 08:04, Gabi79 napisał: Olenko, z góry bardzo serdecznie dziękuję!!! Eluniu, Aguś, z całego serca dziękuję, że wybrałyście właśnie Sarunię, to ogromny zastrzyk finansowy. Sarunia jest przekochana, niestety boi się wielu rzeczy, mopa, odkurzacza, ucieka wtedy w panice. Ostatnio, jak została sama ( tzn. z psiakami ) pogryzła drewnianą żaluzję w oknie. W czwartek dotarła sucha karma od Fundacji ZEA z Zamościa. Tolu, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Dzięki za infomację, bo juz zaczynałam się martwić, ze gdzieś utknęła po drodze;) Quote
Alaskan malamutte Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Dnia 30.03.2019 o 08:04, Gabi79 napisał: Ostatnio, jak została sama ( tzn. z psiakami ) pogryzła drewnianą żaluzję w oknie. No to nam się gryzaki trafiły... Nelcia też, jak zostaje sama, bez człowieka, to gryzie... Jednak wierzę, że nasze malutkie znajdą super domki. Wszak obie doskonale wiemy, że niejeden "gryzak" już w swoim domku I tego się trzymajmy!! Quote
Gabi79 Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: No to nam się gryzaki trafiły... Nelcia też, jak zostaje sama, bez człowieka, to gryzie... Jednak wierzę, że nasze malutkie znajdą super domki. Wszak obie doskonale wiemy, że niejeden "gryzak" już w swoim domku I tego się trzymajmy!! Obie muszą znaleźć SUPER domki, innej opcji nie biorę pod uwagę Quote
Gabi79 Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 14 minut temu, Tola napisał: Dzięki za infomację, bo juz zaczynałam się martwić, ze gdzieś utknęła po drodze;) Przepraszam, powinnam wysłać Ci smsa Quote
Tyśka) Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 Żucie i gryzienie uspokaja psy, może pomogłoby zostawienie jakiegoś gryzaka? Quote
Gabi79 Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 20 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Żucie i gryzienie uspokaja psy, może pomogłoby zostawienie jakiegoś gryzaka? Najświeższe wieści: nie ma nowych zniszczeń, Sarunia grzecznie zostaje w domu, utrzymuje czystość. Bardzo boi się obcych, Kasi, gdyby tylko mogła nie odstępowała by na krok. Tz-a Kasi i chłopców trochę się boi, ale daje się przekupić. Reaguje na imię, bardzo chętnie chodzi na spacerki. Kasia zrobiła kilka zdjęć, wrzuci na wątek, jak obrobi. Za pobyt w marcu wyszło 130,-, ale Kasia odliczyła 90,- za karmę, więc przelałam 40,- 2 Quote
b-b Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Wspaniale,że mała się przełamuje. Dajmy jej jeszcze trochę czasu i pewnie nas mega zaskoczy :) Quote
Tyśka) Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Bardzo dobre wieści jak na pierwsze chwile w nowym miejscu, brawo Sarunia! Quote
kasiainat Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 5 godzin temu, b-b napisał: I co tam malutka nabroił coś od poniedziałku? ;) Sara jest grzeczna:-) dzisiaj została sama na godzinki i wszystko było na miejscu:-) Natomiast nadal jest bardzo wrażliwa/strachliwa i delikatna - ciężko zrobić jej dobre zdjęcia bo bardzo szybko się płoszy z byle powodu :-/ 4 Quote
Tola Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Cudna dziewczynka, a ten uśmiech w trakcie zabawy bezcenny:) Quote
Gabi79 Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 7 minut temu, Tola napisał: Cudna dziewczynka, a ten uśmiech w trakcie zabawy bezcenny:) To prawda, Kasiu bardzo dziękuję za fotki!!! Jak jutro uda mi się wrócić z pracy o ludzkiej porze i wrócę od weta z Misiem zrobię olx Quote
b-b Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Cudna maleńka :) Mam nadzieję,że czas i psiaki i opieka człowieka spowodują, że się otworzy a strach już nie będzie miał tak dużych oczu :) 1 Quote
Recommended Posts