Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Sara2011 napisał:

No i wspaniale ! Czasem to my chyba bardziej panikujemy niż wymaga tego sytuacja. Ja miałam to samo z Dolarkiem, non-stop czarne wizje przed oczami a zupełnie niepotrzebnie . Grunt to odpowiedni, wyrozumiały domek. Trzymam kciuki :).

Ja za każdym razem bardzo się stresuję i mam czarne wizje.

Będę się cieszyć i odetchnę dopiero po jakimś czasie

Posted
1 minutę temu, Gabi79 napisał:

Jest dobrze, Sarunia już wchodzi do domu, na razie położyła się na dywaniku. Mam filmik z wieczornego wyjścia na siku.

Będzie dobrze :)

• Like 1
Posted

Gabrysiu, tez rozumiem Twoje obawy, ja mam je prawie zawsze; nerwy, stres, strach to nieodłączne elementy adopcji.

Trzymam mocno kciuki za Sarunię i jej nową rodzinę, mam nadzieję, że to jest TEN dom.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Tak, zaiskrzyło.

Pierwsze wieści lepsze niż się spodziewałam.

Sarunia troszkę przestraszona, ale zjadła i nieśmiało podchodzi do Państwa merdając ogonkiem.

Nawet zachęca Dexterka do zabawy.

Jutro będzie jeszcze lepiej! 

Dobrze,że ma oparcie w psim bracie a jak go jeszcze zaczepia to już fajnie!:)

Maleńka odwagi i będzie CUDNIE:D

• Like 1
Posted

Pisałam na priv ale napiszę i tu na wątku,że bardzo się cieszę z domku Saruni :) Teraz mocno trzymam kciuki za szybką i dobrą aklimatyzację! Powodzenia Saruniu :)

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Bogusik napisał:

Pisałam na priv ale napiszę i tu na wątku,że bardzo się cieszę z domku Saruni :) Teraz mocno trzymam kciuki za szybką i dobrą aklimatyzację! Powodzenia Saruniu :)

Boguniu, wysłałam Ci filmik na WhatsAppa, mogę Cię prosić o wstawienie w wolnej chwili?

Posted
8 minut temu, Gabi79 napisał:

Dziękuję Bogusiu!!!

Słabo widać, bo ciemno.

Sarunia zadowolona i biegnie do domu!!!

Nie ma za co Gabrysiu dziękować.Jest ciemno na filmiku ale i tak co nieco widać,a szczególnie można usłyszeć pełen ciepła i miłości głos Pańci :) Będzie dobrze!:)

• Like 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Gabi wydaje i się ,że na filmiku Sarunia macha ogonkiem:) Biednie radośnie do domu wiec nic tylko cieszyć się z domku:D

Ma u mnie promowane jeszcze 3 dni ogłoszenie. Zmienić na innego psiaczka czy już tak zostawić?https://www.olx.pl/oferta/ona-tylko-chce-miec-swoj-kochajacy-dom-CID103-IDzpjRv.html

Bogduniu Tobie pozostawiam decyzję, zrób, jak uważasz, wieści z rana są takie, że Sarunia przespała grzecznie całą noc.

Sarunia, jak się tylko coś do niej powie merda ogonkiem, jak szalona

Dzisiaj psiaki zostały z Panem, który miał wolne

• Upvote 1
Posted

Ogólnie wszystko ok.

Sarunia jest bardzo grzeczna i kochana.

Na spacerku była bardzo grzeczna, ale się nie załatwiła.

Załatwia się w ogrodzie, w jednym miejscu.

Bidula ma biegunkę, pewnie z powodu stresu

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Mizianko:

IMG-20190624-WA0001.jpg

Fotki ze spacerku:

IMG-20190624-WA0002.jpg

Jest siku!!!!

IMG-20190624-WA0003.jpg

Tak wszyscy się baliśmy ,że Sarunia bardzo przeżyje zmianę. Będzie wielki strach i panika. A tu widać ,że dziewczyna świetnie daje sobie radę od samego początku. Widać ,że na spacerze ogonek może nie całkiem w górze ale też i nie schowany pod brzusiem. 

Wspaniale maleńka!:D

• Upvote 1