Gabi79 Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 6 minut temu, Sara2011 napisał: No i wspaniale ! Czasem to my chyba bardziej panikujemy niż wymaga tego sytuacja. Ja miałam to samo z Dolarkiem, non-stop czarne wizje przed oczami a zupełnie niepotrzebnie . Grunt to odpowiedni, wyrozumiały domek. Trzymam kciuki :). Ja za każdym razem bardzo się stresuję i mam czarne wizje. Będę się cieszyć i odetchnę dopiero po jakimś czasie Quote
Tyśka) Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Rozumiem Twoją stonowaną radość :-) Ale ja bardzo się cieszę! I jeszcze mocniej trzymam kciuki za Sarunię, tym razem za jej aklimatyzację. 1 Quote
Gabi79 Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Jest dobrze, Sarunia już wchodzi do domu, na razie położyła się na dywaniku. Mam filmik z wieczornego wyjścia na siku. 2 1 Quote
Sara2011 Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Jest dobrze, Sarunia już wchodzi do domu, na razie położyła się na dywaniku. Mam filmik z wieczornego wyjścia na siku. Będzie dobrze :) 1 Quote
Nesiowata Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 czyli - kciuki pomogły, ale można jedynie ciut zwolnić. Musi być dobrze! 1 Quote
Tola Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Gabrysiu, tez rozumiem Twoje obawy, ja mam je prawie zawsze; nerwy, stres, strach to nieodłączne elementy adopcji. Trzymam mocno kciuki za Sarunię i jej nową rodzinę, mam nadzieję, że to jest TEN dom. 1 Quote
b-b Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Tak, zaiskrzyło. Pierwsze wieści lepsze niż się spodziewałam. Sarunia troszkę przestraszona, ale zjadła i nieśmiało podchodzi do Państwa merdając ogonkiem. Nawet zachęca Dexterka do zabawy. Jutro będzie jeszcze lepiej! Dobrze,że ma oparcie w psim bracie a jak go jeszcze zaczepia to już fajnie!:) Maleńka odwagi i będzie CUDNIE:D 1 Quote
Bogusik Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Pisałam na priv ale napiszę i tu na wątku,że bardzo się cieszę z domku Saruni :) Teraz mocno trzymam kciuki za szybką i dobrą aklimatyzację! Powodzenia Saruniu :) 1 Quote
Gabi79 Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 2 minuty temu, Bogusik napisał: Pisałam na priv ale napiszę i tu na wątku,że bardzo się cieszę z domku Saruni :) Teraz mocno trzymam kciuki za szybką i dobrą aklimatyzację! Powodzenia Saruniu :) Boguniu, wysłałam Ci filmik na WhatsAppa, mogę Cię prosić o wstawienie w wolnej chwili? Quote
Bogusik Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Boguniu, wysłałam Ci filmik na WhatsAppa, mogę Cię prosić o wstawienie w wolnej chwili? Zaraz sprawdzę Gabrysiu i wstawię :) Quote
Gabi79 Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 3 minuty temu, Bogusik napisał: Dziękuję Bogusiu!!! Słabo widać, bo ciemno. Sarunia zadowolona i biegnie do domu!!! 1 Quote
Poker Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Kolejna sunieczka ma domek. Szczęścia malutka życzę w nowej rodzinie. 1 Quote
Gabi79 Posted June 23, 2019 Author Posted June 23, 2019 Przelałam Kasi 230,- za pobyt Saruni w czerwcu Quote
Bogusik Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 8 minut temu, Gabi79 napisał: Dziękuję Bogusiu!!! Słabo widać, bo ciemno. Sarunia zadowolona i biegnie do domu!!! Nie ma za co Gabrysiu dziękować.Jest ciemno na filmiku ale i tak co nieco widać,a szczególnie można usłyszeć pełen ciepła i miłości głos Pańci :) Będzie dobrze!:) 1 Quote
Olena84 Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Ale wieści! Będzie dobrze! Trzymam kciuki! A może i inna psinka znajdzie dom i pojedzie do tego pana 1 Quote
b-b Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Gabi wydaje i się ,że na filmiku Sarunia macha ogonkiem:) Biednie radośnie do domu wiec nic tylko cieszyć się z domku:D Ma u mnie promowane jeszcze 3 dni ogłoszenie. Zmienić na innego psiaczka czy już tak zostawić?https://www.olx.pl/oferta/ona-tylko-chce-miec-swoj-kochajacy-dom-CID103-IDzpjRv.html Quote
Gabi79 Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 4 godziny temu, b-b napisał: Gabi wydaje i się ,że na filmiku Sarunia macha ogonkiem:) Biednie radośnie do domu wiec nic tylko cieszyć się z domku:D Ma u mnie promowane jeszcze 3 dni ogłoszenie. Zmienić na innego psiaczka czy już tak zostawić?https://www.olx.pl/oferta/ona-tylko-chce-miec-swoj-kochajacy-dom-CID103-IDzpjRv.html Bogduniu Tobie pozostawiam decyzję, zrób, jak uważasz, wieści z rana są takie, że Sarunia przespała grzecznie całą noc. Sarunia, jak się tylko coś do niej powie merda ogonkiem, jak szalona Dzisiaj psiaki zostały z Panem, który miał wolne 1 Quote
Gabi79 Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Ogólnie wszystko ok. Sarunia jest bardzo grzeczna i kochana. Na spacerku była bardzo grzeczna, ale się nie załatwiła. Załatwia się w ogrodzie, w jednym miejscu. Bidula ma biegunkę, pewnie z powodu stresu Quote
Gabi79 Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Mizianko: Fotki ze spacerku: Jest siku!!!! 1 Quote
Poker Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 7 minut temu, Gabi79 napisał: Jest siku!!!! Ale radocha !!!! Quote
Gabi79 Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: Ale radocha !!!! Ogromna!!! Quote
b-b Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 2 godziny temu, Gabi79 napisał: Mizianko: Fotki ze spacerku: Jest siku!!!! Tak wszyscy się baliśmy ,że Sarunia bardzo przeżyje zmianę. Będzie wielki strach i panika. A tu widać ,że dziewczyna świetnie daje sobie radę od samego początku. Widać ,że na spacerze ogonek może nie całkiem w górze ale też i nie schowany pod brzusiem. Wspaniale maleńka!:D 1 Quote
Recommended Posts