Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będą nowe zdjęcia będzie trzeba pomyśleć dorobieniu ogłoszeń  i choć kilka wyróżnić. Niestety te zwykłe szybko ginom na końcu tej całej kolejki psiaków szukających domku...

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Zaglądam w oczekiwaniu na nowe  zdjęcia suni, tez mogłabym pomóc zrobić ogłoszenie...

31 minut temu, b-b napisał:

Jak będą nowe zdjęcia będzie trzeba pomyśleć dorobieniu ogłoszeń  i choć kilka wyróżnić. Niestety te zwykłe szybko ginom na końcu tej całej kolejki psiaków szukających domku...

Dzięki serdeczne, chętnie skorzystam z pomocy.

Zatem czekamy na nowe zdjęcia

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

A co tam u maleńkiej? :)

U Sary wszystko w porządku czyli bez zmian. 

U nas niestety 3 tydzień leje deszcz:-( Zwyczajnie w świecie nie dam rady zrobić suni dobrych zdjęć. W domu Sara cały dzień potrafi przespać. Jest bardzo wrażliwą sunią, reaguje strachem na każdy obcy głos, głośny dźwięk - od razu ucieka do legowiska:-/ 

Zdecydowanie dobrze czuję się na spacerach, pięknie chodzi na smyczy i załatwia potrzeby. Wypuszczona na ogród trochę "dziknie". Zamiast spędzać czas z nami czy psiakami zwija się w kłębek pod tujami i nie chce wyjść. Bardzo często nie chce sama wejść do domu choćby lało jak z cebra. Do dzieci nie podchodzi w ogóle - omija je szerokim łukiem.

Do mnie i do męża jest otwarta, miziasta, kochana ale w domu. Na ogrodzie naprawdę bardzo sporadycznie zdarza się, że podejdzie do nas. 

Moim zdaniem  Sara powinna trafić do mieszkania w bloku, do bardzo spokojnych ludzi, koniecznie bez małych dzieci .

Posted
9 godzin temu, kasiainat napisał:

U Sary wszystko w porządku czyli bez zmian. 

Czyli nie jest źle. Mogłoby być lepiej ale chyba nie ma co narzekać :)

Posted

Dzisiaj miałam tel o Sarunię, ale gdy usłyszałam, że w domu jest trójka kilkuletnich dzieci odradziłam pani adopcję.

Przelałam Kasi 300,- za maj

Posted
27 minut temu, Gabi79 napisał:

Dzisiaj miałam tel o Sarunię, ale gdy usłyszałam, że w domu jest trójka kilkuletnich dzieci odradziłam pani adopcję.

Przelałam Kasi 300,- za maj

Zadzwoni wreszcie TEN dom.

Trzymam za to mocno kciuki!

• Like 1
Posted
Dnia 24.05.2019 o 20:51, Tola napisał:

A gdzie można znalezc linki do OLX Saruni?

Dorobiłabym od siebie, chciałam podejrzeć, aby nie dublować zdjęcia głównego...

Dnia 24.05.2019 o 23:12, Alaskan malamutte napisał:

Tolu, tutaj masz link do mojego ogłoszenia

https://www.olx.pl/oferta/mala-sunia-do-adopcji-CID103-IDzEzx0.html

Na Katowice

https://www.olx.pl/oferta/sliczna-wesola-sarunia-czeka-na-dom-kocha-ludzi-kto-pokocha-ja-CID103-IDzhEwq.html

Miałam jeszcze na Kraków, ale chyba nie dopilnowałam i się skończyło, zrobię wieczorem

Jeśli możesz zrób Martuniu na Warszawę, z góry pięknie dziękuję!!!

Z góry wielkie dzięki.

Pogoda się poprawiła, więc może Kasi uda się zrobić nowe zdjęcia.

W środę około 8mej rano dostałam sms z pytaniem, czy można się teraz skontaktować w sprawie Saruni?

Poprosiłam o tel. po 17tej

Otrzymałam odp: " Dziękuję, zadzwonię, miłego dnia " i tyle, pani nie zadzwoniła.

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Ojej Bogduniu, faktycznie, przepraszam pomyliło mi się z Tigrunią. 

Za co nie ma ;)

Obojętnie kto zrobi byleby z tego domek był :)

Posted
10 godzin temu, b-b napisał:

Promowane ogłoszenie dziewczyny https://www.olx.pl/oferta/czy-chec-posiadania-kochajacego-domku-to-grzech-CID103-IDzpjRv.html

11111.jpg.b2414d6bc19f7b0a3048704308aadd74.jpg

Może i je spróbować zrobić ogłoszenia na Wrocław.Poznań?

Tak jak w przypadku Tigruni dzisiaj wyróżniłam Twoje ogłoszenie Saruni, zaraz wyróżnię to zrobione przez Tolę.

Nie mam pojęcia jakie miasta wybrać?

Na Wrocław ma od Joasi

https://www.olx.pl/oferta/mala-sunia-do-adopcji-CID103-IDzEzx0.html