Poker Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 13 godzin temu, Tola napisał: Większość psów z zamojskiego schronu boi się facetów... Z innych schronów i nie tylko, również.Podejrzewam ,że mężczyźni są bardziej brutalni. Quote
Jaaga Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Odrobaczcie maleńką, bo jedna z "moich" już wydala tasiemca. Sara też może mieć. Poker ma rację, większosć schroniskowych psów boi się początkowo mężczyzn. Quote
Tola Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Sarunia Okrszek juz bezpieczna, to bardzo cieszy, ze juz koniec złego w jej zyciu:) 1 Quote
Olena84 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Saruniu będę za jakiś czas robić bazarek książkowy to Cię dodam Quote
Gabi79 Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 10 godzin temu, Jaaga napisał: Odrobaczcie maleńką, bo jedna z "moich" już wydala tasiemca. Sara też może mieć. Poker ma rację, większosć schroniskowych psów boi się początkowo mężczyzn. Sarunnia też wydaliła tasiemca, jutro Joasia po pracy podjedzie z nią do weta na zastrzyk 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Saruniu będę za jakiś czas robić bazarek książkowy to Cię dodam Olenko, pięknie dziękuję!!! Sarunia ma zadeklarowane 50,- (jednorazowa) i 20,- (stała). Joasia kupiła 2 smycze, podkłady, jutro jedzie do weta a propos tasiemca. Będzie trzeba zapłacić za transport ze schroniska, później za transport do Kasi i utrzymanie u Kasi 300/miesiąc. Wydatki mnie przerażają Quote
Gabi79 Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 26 minut temu, ania75 napisał: Gabrysiu moja stała 15 zł pozostaje Aniu, z całego serca dziękuję!!! Pani Irenka też przenosi swoją deklarację 20,- Jestem ogromnie wdzięczna!!! Quote
nulka07 Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Też jestem u Saruni. Piękna psinka. Taka malunia :) Na razie zaglądam, ale też postaram się pomóc. Mizionka dla sunieczki. Quote
Gabi79 Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 17 minut temu, nulka07 napisał: Też jestem u Saruni. Piękna psinka. Taka malunia :) Na razie zaglądam, ale też postaram się pomóc. Mizionka dla sunieczki. Witaj nulka07 u Saruni, pomoc na wagę złota, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
b-b Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Może ktoś jeszcze dałby radę maleńką wpłatę zrobić dla Saruni? Ona ma tylko to: DEKLARACJE STAŁE p. Irenka z Katowic 20,- ania75 15,- razem 35,- brakuje 265,- DEKLARACJE JEDNORAZOWE Poker 50,- Quote
Gabi79 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Znowu nie miałam czasu wysłać zaproszeń na wątek........... Sarunia do weta pojedzie jutro. Ujawnił się u niej lęk separacyjny, gdy zostaje sama wyje, poza tym podrapała drzwi i urwała i pogryzła listwę. A tak poza tym jest bardzo kochana, daje Joasi buziaki. Aha, ani raz nie załatwiła się na dworze, cały czas na podkłady Quote
b-b Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Mam nadzieję,że te wszystkie "złe" jej zachowania szybko zmienią się na te dobre:) Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Gabi, ja myślę, że to stres..Jak sytuacja sie ustabilizuje, sunia poczuje sie pewniej, to wszystko minie jak zły sen... Ciekawa jestem, co w ksiązeczce ma wpisane Sarunia.... Quote
Gabi79 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Gabi, ja myślę, że to stres..Jak sytuacja sie ustabilizuje, sunia poczuje sie pewniej, to wszystko minie jak zły sen... Ciekawa jestem, co w ksiązeczce ma wpisane Sarunia.... Dzisiaj była kolejna demolka, jak Joasia wyszła do pracy. Z tego, co pamiętam (Joasia mi mówiła) Sarunia ma wpisane ur. styczeń 2017 Na koncie Saruni pierwsze pieniążki 30,- od Oleny84 (jednorazowa) i marcowa deklaracja od p. Irenki z Katowic 20,- Z całego serca dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Joasia była z Sarunią u weta. Zapłaciła 54,- za: 2 tabletki na tasiemca 2 zastrzyki - antybiotyk - na wygojenie się brzuszka antybiotyk w tabl. na 4 dni preparat i maść do smarowania ogólny przegląd Wklejam potwierdzenie zapłaty. Tym sposobem Sarunia w chwili obecnej jest na minusie Quote
Gabi79 Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 51 minut temu, ania75 napisał: Gabrysiu podeśle małej bonusik ze stałą Aniu, z całego serca dziękuję!!! Quote
b-b Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Ciekawe czy mała jeszcze tak żle znosi kiedy zostaje sama. Quote
Gabi79 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 11 minut temu, Tianku napisał: poprosze konto dodzuce grosik Pięknie dziękuję, wyślę jak się dorwę do laptopa. Quote
Gabi79 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 2 godziny temu, b-b napisał: Ciekawe czy mała jeszcze tak żle znosi kiedy zostaje sama. Dzisiaj Sarunia była około 2 godziny sama i nic nie zniszczyła. Podejrzewamy z Joasią, że do tej pory była psem kojcowym, nie załatwia się na dworze mimo dość długich spacerków. tylko w domu Rano około 6tej wyje przez kilka minut, jakby brała przykład z kogutów ( w tym dawnym życiu) Martwię się, bo Sarunia nie jest gotowa do adopcji, za kilka dni pojedzie do Kasi, a kasy brak. Szczerze, to jestem przerażona, jak nigdy Quote
Gabi79 Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 12 minut temu, b-b napisał: Bazarek dla Sary. Dla biednej myszki :) Bogduniu, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za kolejny bazarek dla Saruni!!! Quote
Recommended Posts