Jaaga Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 9 godzin temu, elik napisał: Witam się na wątku szczęściary :) Imię nie ważne, ważne że sunia nie jest wycofana :) A ja myślałam, że ty kochasz Zuzinkę Elu, alez oczywiście, nie da się nie lubić takiego małego diabełka, ale jesli jest to pies, za którego przed kimś odpowiadam, to zdecydowanie wolę te bez motorka w doopce i szalonych pomysłów w łepetynce. Teraz ze wzruszeniem i sentymentem oglądam jej zdjecia czy filmik z nowego domu. Jednak co strachu się przez nią najadłam, to moje. Quote
Jaaga Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Wstaw Jaagus pr zdjateczka dodam do kramciku pozdrawiam dziekuje Super, podaję stronę, to mozna wstawić w opisie https://cellactiv.pl/, tam tez sa zdjecia. Kupiłam oryginalne przez tą stronę. Na Allegro widziałam, że są po 119 zł za opakowanie. Mam dwa opakowania.Gdyby się sprzedały, to byłyby pieniądze na operację oczka. Quote
Tola Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 11 godzin temu, Nadziejka napisał: Wstaw Jaagus pr zdjateczka dodam do kramciku pozdrawiam dziekuje Dziękujemy Nadziejko za Twoje bazarki, to wielka pomoc dla tych wszystkich malusich ze schroniska. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Kochana uxmal zgodziła się zrobić bazarek kilometrowy dla naszych psiaków, ktore w sobotę opuszczaja schronisko!!! Martuniu, jesteś kochana!!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 1 minutę temu, Olena84 napisał: Zapisuję sobie i tutaj Witam pięknie!! Quote
Nesiowata Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Dziękuję za zaproszenie, ale czytam od samego początku. Słów brakuje na to całe psie nieszczęście. A mój małpiszon (tzn. Lala) zaczyna wybrzydzać na suchą karmę. 1 Quote
elik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Elu, alez oczywiście, nie da się nie lubić takiego małego diabełka, ale jesli jest to pies, za którego przed kimś odpowiadam, to zdecydowanie wolę te bez motorka w doopce i szalonych pomysłów w łepetynce. Teraz ze wzruszeniem i sentymentem oglądam jej zdjecia czy filmik z nowego domu. Jednak co strachu się przez nią najadłam, to moje. Wiem Jaguniu :) Zdaję sobie z tego sprawę, że odpowiedzialność za bąbla, zmienia punkt widzenia, ale miłość i tak kwitnie :) Miałam pod swoją opieką na BDT sporo szczeniaków i wiem, jak to wygląda. Chciałoby się schrupać z miłości, choć przed chwilą lub za chwilę chciałoby się udusić bo po raz enty sioo, czy koo na kanapę, czy pogryziony but, obgryziony stołek, rozwalona poduszka..... Znam ten ból i radość z oglądania szczęśliwego maluszka w nowym domu. Tak tylko chciałam się nieco podroczyć :) Dzięki za wspaniałą opiekę nad Zuzicą :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 47 minut temu, Nesiowata napisał: Dziękuję za zaproszenie, ale czytam od samego początku. Słów brakuje na to całe psie nieszczęście. A mój małpiszon (tzn. Lala) zaczyna wybrzydzać na suchą karmę. Fajnie, ze jesteś tutaj z nami. A Lalunia wygrała los na loterii. Mam nadzieję, że już niedługo malutka Nelcia też będzie tak kochana i rozpieszczana jak Lala. Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 6 godzin temu, Jaaga napisał: Super, podaję stronę, to mozna wstawić w opisie https://cellactiv.pl/, tam tez sa zdjecia. Kupiłam oryginalne przez tą stronę. Na Allegro widziałam, że są po 119 zł za opakowanie. Mam dwa opakowania.Gdyby się sprzedały, to byłyby pieniądze na operację oczka. Jaaga sprobuje wstwic zdjateczka dziekuje dziekuje ale pisz prosze jaka cene wywolawcza wystawic?za sztuke tulinkam za wszytkie lapeczki Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Jaaga pisz jeszcze prosze ile tableteczek i cene koniecznie czy moze byc wywolawcza 80 zl za sztuke? czy to sa te tabletunki? Quote
kado Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Melduję się u malutkiej. Po 10 wplace grosik na dziewczynkę. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 9 minut temu, kado napisał: Melduję się u malutkiej. Po 10 wplace grosik na dziewczynkę. Witaj Martuniu!! Pięknie dziekuję!! Quote
Tola Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Zaglądam do malusiej, ona jeszcze w schronisku, ale to przedostatnia noc, a jutro będzie już ostatnia! Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 One tam w tym schronisku nie wiedzą, jaką niespodziankę szykujemy im na sobotę 1 Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: One tam w tym schronisku nie wiedzą, jaką niespodziankę szykujemy im na sobotę Quote
Alaskan malamutte Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Byłyśmy na chwilkę z Tolą w schronisku...widzialam Nelusię, ale tylko przez chwilkę....wytrzymaj malutka... Quote
Radek Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: wytrzymaj malutka... Ostatnie godziny przed wyjazdem to chyba najbardziej stresujący moment. Quote
Jaaga Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dnia 28.02.2019 o 16:30, Nadziejka napisał: Jaaga pisz jeszcze prosze ile tableteczek i cene koniecznie czy moze byc wywolawcza 80 zl za sztuke? czy to sa te tabletunki? Tak, dokładnie te. Nie mam pojęcia za ile, podaj cene jak uwazasz. I tak leżą na półce. 1 Quote
Tola Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dzisiaj ostatnia noc w schronisku, a potem inne życie! Quote
uxmal Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Zapraszam na bazarek transportowy dla zamojskich umęczonych piesków: Razem wybudujmy Im nową drogę życia. LINK DO BAZARKU: Quote
Recommended Posts