Alaskan malamutte Posted April 22, 2019 Author Posted April 22, 2019 Na konto Nelci wpłynęło 20zł od uxmal. Ślicznie dziękuję!!! Quote
Alaskan malamutte Posted April 22, 2019 Author Posted April 22, 2019 Nelcia dzisiaj sama wskoczyła rano do łóżka i to od stony pańcia!!! Wszystko wskazuje na to, że strachy idą przecz!! 2 1 Quote
Nesiowata Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Nelcia dzisiaj sama wskoczyła rano do łóżka i to od stony pańcia!!! Wszystko wskazuje na to, że strachy idą przecz!! Dzielna dziewczynka! Quote
Tola Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Dzielna sunia i bardzo mądra, od razu poczuła, ze nigdzie nie będzie jej tak dobrze jak we własnym domciu :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 Na konto Nelci zaksięgowałam 143zł z tego bazarku: https://www.dogomania.com/forum/topic/349622-zakończony-rozliczambądź-piękna-na-wiosnę-bazarek-dla-neli-i-niusi/?page=1 Quote
Jaaga Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Super, ze bez problemów aklimatyzuje się w nowym domu. Łóżko ma magiczną moc przyciągania ;) 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 13 godzin temu, Jaaga napisał: Super, ze bez problemów aklimatyzuje się w nowym domu. Łóżko ma magiczną moc przyciągania ;) Jutro będę dzwonić do państwa i zapytam co i jak. A tymczasem proszę Jaaga o rozliczenie Nelci. 1 Quote
Jaaga Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jutro będę dzwonić do państwa i zapytam co i jak. A tymczasem poszę Jaaga o rozliczenie Nelci. Na rachunek czy fakturę, daj proszę znać? Jestem w Katowicach do piątku, to proszę o cierpliwość. Quote
Alaskan malamutte Posted April 24, 2019 Author Posted April 24, 2019 3 minuty temu, Jaaga napisał: Na rachunek czy fakturę, daj proszę znać? Jestem w Katowicach do piątku, to proszę o cierpliwość. Rachunek poproszę. Poczekam cierpliwie, jak będziesz miała chwilkę, w dogodnym dla siebie czasie, nie ma pośpiechu :-)). Quote
Alaskan malamutte Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 Chyba mogę troszkę odetchnąć.... Dostałam dzisiaj zdjęcia i informację z domu Nelci. Pani Jola napisała, że Nelcia jest cudna, już pozwala się glaskać, nie odstępuje ich na krok. Szczeka, broni otoczenia. Zaprzyjażniła się z suniami z sąsiedztwa. co dzień pokazuje coś nowego, jest po prostu super. Pan bardzo ją rozpieszcza!!! Nelcia niestety nie lubi aparatu, ale coś udało się uchwycić... 1 Quote
b-b Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Mała się rozkręci potrzebuje tylko więcej czasu. Fajnie ,że ma już swój domek, który ją kocha :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 12 minut temu, b-b napisał: Mała się rozkręci potrzebuje tylko więcej czasu. Fajnie ,że ma już swój domek, który ją kocha :) Bogduniu, dzisiaj minął tydzień, jak Nelcia pojechała do swojego domku, a juz śpi z państwem w łóżku, daje się głaskać i cieszy się na ich widok. Jestem z niej po prostu dumna!!! Proszę usuń juz ogłosznie Nelci. 3 Quote
Alaskan malamutte Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 Dnia 15.04.2019 o 22:45, uxmal napisał: U mnie jest Nela wyróżniona do 6.05 Martuniu, możesz spokojnie podmienić ogłoszenie Nelci, może na Sarunię od Gabi?? Tutaj jej wątek: https://www.dogomania.com/forum/topic/349537-sarunia-już-nie-musi-gryźć-krat-0203-opuściła-schronisko-bardzo-prosi-o-wsparcie-ma-tylko-35-stałych-deklaracji/?page=1 Quote
Jaaga Posted April 29, 2019 Posted April 29, 2019 Rachunek Nutki. Bardzo się cieszę, że mała odnalazła się w nowym domu i jest coraz lepiej. Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 18 godzin temu, Jaaga napisał: Rachunek Nutki. Bardzo się cieszę, że mała odnalazła się w nowym domu i jest coraz lepiej. Pieniążki wpłacone. Proszę o potwierdzenie, jak zameldują się na koncie, Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 Nelcia ma już swój cudowny domek. Zapraszam serdecznie na wątek trzech psiaków z zamojskiego schroniska. Freska była w tym samym boksie co Nelcia...Pomóżmy i tym cudownym istotom znaleźć najlepszy domek na świecie!! Zajrzyj do nas - mamy szansę opuścić schronisko - Freska, Florek i Berek Quote
Jaaga Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Pieniążki wpłacone. Proszę o potwierdzenie, jak zameldują się na koncie, Chciałam potwierdzić, że pieniądze otrzymałam. Dziękuję. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 30, 2019 Author Posted April 30, 2019 26 minut temu, Jaaga napisał: Chciałam potwierdzić, że pieniądze otrzymałam. Dziękuję. Quote
Alaskan malamutte Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Nelcia juz w swoim domku, kochana, rozpieszczana przez swoją rodzinkę. I niech juz tak zostanie!!! Chciałabym wszystkim, którzy przyczynili się do szczęśliwego zakończenia podziękować za wsparcie finansowe, aktywność na wątku, bazarki. To dzięki Waszej pomocy i wsparciu Nelcia może cieszyć się swoim domkiem i swoją rodziną. Jaaga, Tobie bardzo dziękuję za przyjęcie Nelci vel Nutki i opiekę nad nią. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Mam info i zdjęcia z domku Nelci. Sunia bardzo chce sie zaprzyjaźnić z kotką i zaprasza ja do zabawy, ale koteczka niekoniecznie chce. Pani napisała, że Nelcia zaczyna reagować na swoje imię i zaczyna słuchać komend, jest posłuszna, czyściutka. Każdy dzień przynosi coś nowego. Jeszcze za bardzo nie daje się czesać, ale pani napisała, że wszystko w swoim czasie. Quote
Gabi79 Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 Jaka cudna Nelcia, tak słodko zachęca koteczkę do zabawy. Quote
b-b Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Szczęścia i tylko szczęścia w swoim domku maleńka :) 1 Quote
Ewa Marta Posted May 6, 2019 Posted May 6, 2019 Ale super wiadomość, dopiero doczytałam, że maleńka w swoim domu! 1 Quote
Recommended Posts