Alaskan malamutte Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 5 minut temu, Poker napisał: Nelcia, weź się ogarnij dziewczyno, bo kto zechce takiego łobuza? Jaaga mówi, że ją lubi.... 5 minut temu, Poker napisał: Na jakie konto mam przelać 191 zł z bazarku ? Na moje, zaraz podam na PW Quote
Radek Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Taka z niej "dziwna" sunia, nieprzewidywalna... Chyba chodzą za nią jakieś lęki. Quote
Alaskan malamutte Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 Kilka wiosennych zdjęć Neluni vel Nutki 1 Quote
Poker Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 I ogon ma śliczny jak chorągiewkę. Uwielbiam ogony. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Śliczne ma uszki. 2 minuty temu, Poker napisał: I ogon ma śliczny jak chorągiewkę. Uwielbiam ogony. I te plamki na łapci.. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 27, 2019 Author Posted March 27, 2019 Na konto Nelci wpłynęło 191zł z bazarku Poker.Ślicznie dziękuję!! Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Dnia 26.03.2019 o 22:24, Alaskan malamutte napisał: Jaaga mówi, że ją lubi.... Tak, dokładnie da się lubić. Wszyscy w domu mówią mi o niej "twój pies", bo Nutka tak mnie sobie upatrzyła. Bardzo nie lubi zostawać sama. Teraz przeniosła się z sypialni do pokoju na parterze, gdzie są szczeniaczki. Jest jedyną sunią, która nie mając małych, jest tak do nich opiekuńcza. Wylizuje je, bawi się z nimi, pilnuje. Najchętniej nie wychodziłaby z pokoju. Na spacery czasem idzie na wołanie, czasem muszę brać na ręce i wynosić. jak już jest na dworze, a jest ładna pogoda, to biega i szaleje. W gorszą pogodę zaraz zmyka do środka. Bardzo boi się dźwięków, hałasu, nietypowych dla niej sytuacji. Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Zaległe zdjęcia. Tych chyba nie przesyłałam nikomu? Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Może Nutkę warto ogłosić na Warszawę? Ostatnio jest tam sporo fajnych adopcji. Wstawiam nowe zdjęcia, żeby były inne w nowym ogłoszeniu. 1 Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: A co to za " wkurzony " kotek? To brytyjka Grace, koleżanka Nutki. ona nie jest wkurzona, tylko tak zołzowato wychodzi na zdjęciach. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 48 minut temu, Jaaga napisał: Zaległe zdjęcia. Tych chyba nie przesyłałam nikomu? Nie. Pięknie dziękuję!! Zaraz usiądę i dorobię małej ogloszenie na Warszawę. Jakieś nowe info? Co zmienić w ogloszeniu? Tutaj link ogłoszenia na Opole, przeczytaj proszę https://www.olx.pl/oferta/nela-mala-sunia-w-typie-corgi-do-adopcji-CID103-IDyQf8V.html Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Nie. Pięknie dziękuję!! Zaraz usiądę i dorobię małej ogloszenie na Warszawę. Jakieś nowe info? Co zmienić w ogloszeniu? Tutaj link ogłoszenia na Opole, przeczytaj proszę https://www.olx.pl/oferta/nela-mala-sunia-w-typie-corgi-do-adopcji-CID103-IDyQf8V.html Bardzo fajny tekst ogłoszenia. Nowych informacji raczej nie mam. Wstawiam rachunek za pobyt Nutki do końca miesiąca. 30 dni wychodzi 300 zł, ale na konto fundacji ze zbiórki na FB wpłynęło dla każdego z psiaków po 58 zł, więc na tyle zostanie wystawiona faktura na ZEA, a tu rachunek pomniejszony. Do tego dochodzi 15 zł koszt transportu z Katowic do Jarząbkowic, podzielony na 3 psy, które wtedy do nas przyjechały. Zapisałam rozliczenie tylko na wątku Fado, potem już nie mialam dostępu do internetu, więc tu teraz dopiero zaznaczam. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 5 minut temu, Jaaga napisał: Wstawiam rachunek za pobyt Nutki do końca miesiąca. Przelewam. Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Przelewam. Czekaj, bo jeszcze są te paragony, co wcześniej wysłałam i 10 zł rachunek za drugą porcję 3-dniowego odrobaczenia. Zaraz go wstawię. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 minutę temu, Jaaga napisał: Czekaj, bo jeszcze są te paragony, co wcześniej wysłałam i 10 zł rachunek za drugą porcję 3-dniowego odrobaczenia. Zaraz go wstawię. Ok. To podlicz wszystko i podaj kwotę jaka mam przelać za Nutkę . Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Ogłoszenie Nutki na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/mala-mlodziutka-nutka-do-adopcji-CID103-IDzg9DT.html Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Jeden paragon za odrobaczenie jest na Nutkę, drugi za Niusię. Ani jedna po drugiej porcji leku nie wydaliła już pasożytów, więc myslę, że więcej nie trzeba już odrobaczać. Ma dwa razy po trzy dni podane. Alaskan, tamte paragony wysłałam Ci chyba za szczepienie z odrobaczeniem, metronidazol i szelki? Sprawdź proszę. To już wszystko. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Dnia 8.03.2019 o 13:55, Alaskan malamutte napisał: Rachunek: O te paragony chodzi? Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 6 minut temu, Jaaga napisał: Alaskan, tamte paragony wysłałam Ci chyba za szczepienie z odrobaczeniem, metronidazol i szelki? Sprawdź proszę. To już wszystko. Jaaga, bardzo proszę, podlicz wszystko tak jak trzeba, Ty wiesz najlepiej i wstaw mi kwotę, jaka mam przelać za Nutkę. Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Jaaga, bardzo proszę, podlicz wszystko tak jak trzeba, Ty wiesz najlepiej i wstaw mi kwotę, jaka mam przelać za Nutkę. Ok, to wyślę wszystko razem na maila, ale nie wiem, czy dziś czy jutro rano, bo mam w każdej dziedzinie zaległości i teraz nadrabiam. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Próbuję zebrać: pobyt - 275 zł odrobaczenie -10zl Ale z tych za szczepienie, odrobaczenie i metronidazol ni jak nie wiem ile..... Quote
Recommended Posts