Alaskan malamutte Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Na konto Nelci wpłynęło 20zł od uxmal. Ślicznie dziękuję!! Quote
uxmal Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Część druga :) zmieniłam text i kolejność zdjęć . Może mod nie usunie tym razem :( Quote
uxmal Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: U mnie Melka :) Dopiero po 1 mi ogłoszenie zatwierdzili . Długo coś im ostatnio idzie :/ https://www.olx.pl/oferta/mala-melka-szuka-swojego-kochajacego-domku-CID103-IDz8esi.html tak, długo :( jeśli znowu mi mod usunie ogłoszenie zmienie imię na Felke. 1 Quote
uxmal Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 w końcu jest :) https://www.olx.pl/oferta/delikatna-i-niesmiala-sunia-nela-otworz-swoje-serce-CID103-IDz8Tyb.html Quote
b-b Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 47 minut temu, Radek napisał: Może fajne ogłoszenie przyniesie szczęście? Trzymajmy za to kciuki! :) 1 Quote
Onaa Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Zaglądam do Nelutka w pierwszy dzień Wiosny :). Quote
Alaskan malamutte Posted March 21, 2019 Author Posted March 21, 2019 Miałam pierwszy telefon o Nelę. Pani z Opola. chciałaby poznać sunię...Zobaczymy co z tego wyniknie 1 Quote
uxmal Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam pierwszy telefon o Nelę. Pani z Opola. chciałaby poznać sunię...Zobaczymy co z tego wyniknie ohoho :) trzymam kciuki :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 21, 2019 Author Posted March 21, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: ohoho :) trzymam kciuki :) 30 minut temu, Radek napisał: Miło by było, gdyby to był TEN telefon. Wielkich nadziei nie mam, ale zobaczymy. Czekam na kolejne.. Quote
Alaskan malamutte Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Miałam kolejny telefon o Nelcię, ale to nie jest TEN domek...Czekamy dalej ... Quote
Poker Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam kolejny telefon o Nelcię, ale to nie jest TEN domek...Czekamy dalej ... Ważne ,że coś się dzieje. Quote
Alaskan malamutte Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 30 minut temu, Poker napisał: Ważne ,że coś się dzieje. O ile ta pierwsza pani brzmiała bardzo dobrze, o tyle dzisiejszy telefon niekoniecznie...Chociaż nie mogę powiedzieć, że to zły domek..ale na pewno nie dla Neli... Quote
Gabi79 Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Trzymam kciuki za Nelusię, przecudna jest!!! Quote
Sowa Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Nie zaglądałam tu dawno - czy dalej są problemy z chodzeniem na smyczy, czy minęły? Proszę, jakby co piszcie na priv, łatwiej wtedy znajdę wątek. Niemal wszystkie strachulce bardzo potrzebują kogoś, kto podejmowałby decyzje za nie. No i jasne NIE WOLNO im mówić "nie bój się", bo to najgorsze, co może usłyszeć strachulec:-) Quote
Alaskan malamutte Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 Kanapowa Nelcia vel Nutka 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 9 godzin temu, Sowa napisał: Nie zaglądałam tu dawno - czy dalej są problemy z chodzeniem na smyczy, czy minęły? Proszę, jakby co piszcie na priv, łatwiej wtedy znajdę wątek. Niemal wszystkie strachulce bardzo potrzebują kogoś, kto podejmowałby decyzje za nie. No i jasne NIE WOLNO im mówić "nie bój się", bo to najgorsze, co może usłyszeć strachulec:-) Dopytam Jaagny jak chodzenie na smyczy. Quote
Alaskan malamutte Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 Wieści o Nelci delikatnie powiedziawszy, mało optymistyczne...Niszczy pozostawiona sama w domu, gryzie wszystko, wskakuje na fotele, szafki, jest bardzo skoczna i wspina się....Boi sie odgłosów aut, dżwięków np odkurzacza, wpada wtedy w panikę... Do Jaagi bardzo przylepna, rozdaje buziaki. Potrafi opiekować się szczeniaczkami, a inne psy wygania z pokoju w którym przebywa..Taka z niej "dziwna" sunia, nieprzewidywalna... Quote
Olena84 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Wieści o Nelci delikatnie powiedziawszy, mało optymistyczne...Niszczy pozostawiona sama w domu, gryzie wszystko, wskakuje na fotele, szafki, jest bardzo skoczna i wspina się....Boi sie odgłosów aut, dżwięków np odkurzacza, wpada wtedy w panikę... Do Jaagi bardzo przylepna, rozdaje buziaki. Potrafi opiekować się szczeniaczkami, a inne psy wygania z pokoju w którym przebywa..Taka z niej "dziwna" sunia, nieprzewidywalna... Ważne że nie agresywna albo mega strachliwa Quote
b-b Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Wieści nie ciekawe ...ale trzymam kciuki żeby za jakiś czas się wszystko ładnie na plus zmieniło :) Quote
Poker Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Nelcia, weź się ogarnij dziewczyno, bo kto zechce takiego łobuza? Na jakie konto mam przelać 191 zł z bazarku ? Quote
Recommended Posts