Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, MALWA napisał:

Dobrze, że choć u Fado jest spory zapas gotówki.  Na innych watkach bieda.....

Przelewam dla psiaka deklarację za kwiecień i maj.

Ten zapas Agnieszko kurczy się w błyskawicznym tempie, bo deklaracji ma Fado na 505,00 zł, ale nie wszyscy wypełniają podjęte zobowiązania, a miesięczny koszt za hotel to 750,00 zł. Łatwo więc obliczyć na ile miesięcy ten zapas wystarczy  :(

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Ten zapas Agnieszko kurczy się w błyskawicznym tempie, bo deklaracji ma Fado na 505,00 zł, ale nie wszyscy wypełniają podjęte zobowiązania, a miesięczny koszt za hotel to 750,00 zł. Łatwo więc obliczyć na ile miesięcy ten zapas wystarczy  :(

Problemy z płaceniem i tu wystąpiły, niestety...

Ale mnie chodziło o to, ze dobrze, że jest choć z czego wyjąc, by zapłacić za hotelowanie Fado.

Posted
2 minuty temu, MALWA napisał:

Problemy z płaceniem i tu wystąpiły, niestety...

Ale mnie chodziło o to, ze dobrze, że jest choć z czego wyjąc, by zapłacić za hotelowanie Fado.

To prawda. Na razie  :)

Posted

Fado ma się tak, jak się miał. Apetyt mu dopisuje. Po wypuszczeniu na łączkę czasem sam potrafi wrócić do ktoregoś z otwartych boksów, w większość dni jednak trzeba go ciągnąc na smyczy z powrotem. Koszt utrzymania Fado w hotelu pozostaje również bez zmian. Nic więcej na ten temat nie będę pisać. 

Posted
Dnia 17.04.2020 o 22:02, plastelina napisał:

Agat21 przekazała na Fado również 50 zł z  mojego wygranego bazarku  proszę o nr konta to zrobię przelew.

Z tego bazarku plastelina miała przelać, tylko prosiła Cię o konto.

Posted
Dnia 25.04.2020 o 21:04, elik napisał:

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•      40,00 zł  od  funia  deklaracja  I  -  19.04.
  •      50,00 zł  od  plastelina   -  20.04.
  •      40,00 zł  od  Joanna M.  deklaracja  II -  20.04.
  •     100,00 zł  od  maarit   -  22.04.
  •      50,00 zł  od  Katarzyna R. z Zamościa  deklaracja  IV -  22.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.736bc5848ec6ee3d2866b9740df1ed07.gif    727128984_kwiatki15.jpeg.ad1f3e35a6e3e644d2f43f4c491146a0.jpeg

Posted
45 minut temu, plastelina napisał:

19 kwietnia wysłałam 50 zł z dopiskiem plastelina-Fado

I nie ma w wykazie wpłaconych?

Nie rozumiem tego szumu, jakby jakiejś wpłaty brakowało. W tytule przelewu stało: plastelina Fado i tak zapisałam. Skąd miałam wiedzieć, że to z jakiegoś bazarku?   Sory, ale nawet gdybym wiedziała, że jest jakiś bazarek dla Fado, to zdarza się zapomnieć. Nie byłoby problemu, gdyby w tytule przelewu było napisane, że to z bazarku. Wtedy dopytałabym co to za bazarek i gdzie trzeba potwierdzić.

A propos potwierdzenia Agatko wpłaty z Twojego bazarku nie potwierdziłam chyba. 

Posted
18 godzin temu, elik napisał:

I nie ma w wykazie wpłaconych?

Nie rozumiem tego szumu, jakby jakiejś wpłaty brakowało. W tytule przelewu stało: plastelina Fado i tak zapisałam. Skąd miałam wiedzieć, że to z jakiegoś bazarku?   Sory, ale nawet gdybym wiedziała, że jest jakiś bazarek dla Fado, to zdarza się zapomnieć. Nie byłoby problemu, gdyby w tytule przelewu było napisane, że to z bazarku. Wtedy dopytałabym co to za bazarek i gdzie trzeba potwierdzić.

A propos potwierdzenia Agatko wpłaty z Twojego bazarku nie potwierdziłam chyba. 

Jakiego szumu?? Napisałam to żebyś wiedziała o która wpłatę chodzi , pisałam wcześniej o tym że Agat przeznaczyła 50 zł z mojego bazarku na Fado . Potwierdziłas na wątku Fado i mi to wystarcza.

Posted
3 minuty temu, plastelina napisał:

Jakiego szumu?? Napisałam to żebyś wiedziała o która wpłatę chodzi , pisałam wcześniej o tym że Agat przeznaczyła 50 zł z mojego bazarku na Fado . Potwierdziłas na wątku Fado i mi to wystarcza.

Nie przedłużajmy tej dyskusji, bo nie ma sensu.   Jeszcze raz bardzo dziękuję za wpłatę dla Fado.

• Like 1
Posted

Przepraszam za zamieszanie, ale na wątku bazarkowym Nadziejka mi napisała, zeby wątek do bazarku podać tutaj. I to zrobiłam. Jeśli nie było to potrzebne, to sorry. 

Posted
Przed chwilą, agat21 napisał:

Przepraszam za zamieszanie, ale na wątku bazarkowym Nadziejka mi napisała, zeby wątek do bazarku podać tutaj. I to zrobiłam. Jeśli nie było to potrzebne, to sorry. 

Bardzo dobrze Agatko zrobiłaś, tylko ja nie zajarzyłam o co chodzi z tym linkiem  :) Teraz już wiem i potwierdziłam na bazarku, że Faduś otrzymał 5 dyszek  :)

Posted
3 godziny temu, agat21 napisał:

Żadne zamieszanie , ja powinnam wrzucić już dawno link do bazarku ale cos mi się na dogomani tak porobiło że linki które wrzucam się nie wyświetlają.  Dzięki że to zrobiłaś :) 

• Like 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Bardzo dobrze Agatko zrobiłaś, tylko ja nie zajarzyłam o co chodzi z tym linkiem  :) Teraz już wiem i potwierdziłam na bazarku, że Faduś otrzymał 5 dyszek  :)

Dzięki za potwierdzenie :)

• Like 1
Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•    100,00 zł  od  MALWA  deklaracja  IV-V  -  27.04.
  •      50,00 zł  od  Usiata  deklaracja  V -  29.04.
  •      30,00 zł  od  Rodzinka Aleksa  deklaracja  IV -  29.04.
  •      30,00 zł  od  Bożenka W. znajoma elik  deklaracja V -  1.05.
  •      20,00 zł  od  markofix1  deklaracja  V -  4.05.

Bardzo serdecznie dziękujemy

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.736bc5848ec6ee3d2866b9740df1ed07.gif    1579778548_dlaWaslove.jpg.fb53367f36336e4304eb35d85a111570.jpg