Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Czaruje maluni Faduniowy 

zaraz bedzie gotowy

rzezba wielka tam bedzie maska

pozdrawiam ogromnie Faduniu

to juz bedzie szosty kramik i naraz wszystkie

dla bieduniow wielu

31 minut temu, Nadziejka napisał:

taddy teddy!! Picture #67791040 | Blingee.com

Faduniowi Sercem Maska Majenne,zajaczki ceramika..do 30.04

Nadziejeczko ogromne dziękuję z serca płynące   347852799_dzikujlicznie.jpg.78af14e31429800939c01a8f038f9a2a.jpg

Posted

U Fado wszystko w miarę dobrze. Piszę "w miarę" z wiadomych względów. Żyje sobie swoim rytmem i w swoim świecie. 

Z całego serca dziękuję wszystkim wspierającym psiaka. ❤❤❤❤❤

Postaram się ponegocjować trochę cenę. Chyba w obecnej sytuacji ma to rację bytu. 

• Like 2
Posted
34 minuty temu, agat21 napisał:

Postaram się ponegocjować trochę cenę. Chyba w obecnej sytuacji ma to rację bytu. 

Byłoby super gdyby udało się choć trochu zmniejszyć kwotę za hotel.

Posted
34 minuty temu, agat21 napisał:

Eliku, a 50zł z mojego bazarku wplynęło? 

Zbiegło mi się wiele spraw na dogo - płacenie rachunków za marzec, karma, koniec bazarku i domowe sprawy - przeprowadzka na działkę. Postaram się dzisiaj zrobić aktualizację finansów wszystkich moich 9 psiaczków i bazarku  :)

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

Eliku, a 50zł z mojego bazarku wplynęło? 

Agat21 przekazała na Fado również 50 zł z  mojego wygranego bazarku  proszę o nr konta to zrobię przelew.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, plastelina napisał:

Agat21 przekazała na Fado również 50 zł z  mojego wygranego bazarku  proszę o nr konta to zrobię przelew.

Serdecznie dziękujemy       532076478_dajekwiat.gif.85189105e58ce2687f5df0f211c09382.gif

Posted

Na konto Fado wqpłynęły poniższe kwoty:

•      20,00 zł  od  Aldrumka  deklaracja  IV  -  14.04.
  •      50,00 zł  od  agat21  z bazarku  -  14.04.
  •      33,00 zł  od  Nadziejka  z bazarku  -  16.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

303302815_dlaWaslove.jpg.85b49ee2bec727cb7d5d7fca4badfb74.jpg

Posted
10 godzin temu, Nadziejka napisał:

prosze potwierdzonko na zakonczonym bazarku dla Fadunia

Nadziejko przepraszam, że dopiero teraz odczytałam Twój post, ale ostatnie dni są dla mnie pełne pracy.

Czy mogłabym Cię prosić o link do tego bazarku?

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Nic nie dziala mi na dogo juz prawie ..

link jest na poprzednich stronach

Wszystkie funkcje działają tylko w wersji okrojonej do podstawowych formatów.  No i zdjęć nie można wklejać dotychczasową metodą. Może jest jakaś nowa, ale trzeba ją "odkryć".

dane opiekuna.png

Posted

W poprzednim poście spróbowałam coś wkleić korzystając z opcji =wybierz pliki=   Udało się wkleić, ale nie można już tego usunąć edytując.  

Nie można wkleić, a jak już się uda wkleić, to nie można tego potem usunąć.   P A R A N O J A.

Posted
Dnia 21.04.2020 o 10:20, elik napisał:

W poprzednim poście spróbowałam coś wkleić korzystając z opcji =wybierz pliki=   Udało się wkleić, ale nie można już tego usunąć edytując.  

Nie można wkleić, a jak już się uda wkleić, to nie można tego potem usunąć.   P A R A N O J A./

Ja do tego wszystkiego mam problemy z wejściem na forum i z zapisaniem postów. Czu służą te ciągłe zmiany.

A co u Fado, jak sobie radzi?

Posted
16 minut temu, Tola napisał:

Ja do tego wszystkiego mam problemy z wejściem na forum i z zapisaniem postów.

Nie można pisać innymi czcionkami niż dogo pozwala - podstawowa czcionka, nie wolno zmieniać wielkości liter, ani kolorów. Praktycznie nie można formatować tekstu nawet nie można wyśrodkować. Jeśli nic nie będziesz zmieniać, to nie będzie problemu z zapisaniem postu.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Nie można pisać innymi czcionkami niż dogo pozwala - podstawowa czcionka, nie wolno zmieniać wielkości liter, ani kolorów. Praktycznie nie można formatować tekstu nawet nie można wyśrodkować. Jeśli nic nie będziesz zmieniać, to nie będzie problemu z zapisaniem postu.

Oby te "udogodnienia" nie zostały na stale...

Posted
Dnia 21.04.2020 o 10:20, elik napisał:

Nie można wkleić, a jak już się uda wkleić, to nie można tego potem usunąć.   P A R A N O J A.

Posted

Ciociu cos okropnego 

co to teraz poczynili 

..ulepszenia.. ale  eni wiadomo komu te ulepszenia 

boc to przeciez nic nie idzie zrobic ...koszmarusss

Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•      40,00 zł  od  funia  deklaracja  I  -  19.04.
  •      50,00 zł  od  plastelina   -  20.04.
  •      40,00 zł  od  Joanna M.  deklaracja  II -  20.04.
  •     100,00 zł  od  maarit   -  22.04.
  •      50,00 zł  od  Katarzyna R. z Zamościa  deklaracja  IV -  22.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.736bc5848ec6ee3d2866b9740df1ed07.gif    727128984_kwiatki15.jpeg.ad1f3e35a6e3e644d2f43f4c491146a0.jpeg