Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Ślij je do mnie Jaguś, a ja prześlę do Jamora.

Eliku, ja już przekażę Jamorowi, nie chcę już Cię fatygować, niech Jamor w sprawie Fado ma już jedną osobę do kontaktu, bo mu się pomiesza ;))

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Eliku, ja już przekażę Jamorowi, nie chcę już Cię fatygować, niech Jamor w sprawie Fado ma już jedną osobę do kontaktu, bo mu się pomiesza ;))

Ok :) Jak sobie życzysz :)

A jak nasz Fado w nowym miejscu?

Posted

Łaaaałłłł nie wiem co powiedzieć     857184962_getattachmid370907mpid16min1uid8bacb883c6065602.jpg.3a2cd66c233be1d7de2c7a735c41fd34.jpg

Zapowiada się interesująco. Ale poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy...

Wpadłam, żeby uaktualnić finanse Fadunia, a tu takie newsy  :)

Posted

Jutro porozmawiam z Jamorem, mam nadzieję, że mi przekaże pierwsze obserwacje. Z całej mocy trzymam kciuki, żeby dobrze się Fado poczuł w nowym miejscu, żeby tam się odnalazł

• Upvote 1
Posted

Jutro porozmawiam z Jamorem, mam nadzieję, że mi przekaże pierwsze obserwacje. Z całej mocy trzymam kciuki, żeby dobrze się Fado poczuł w nowym miejscu, żeby tam się odnalazł

To tak jak my wszyscy chyba, którzy kochamy Fado i chcemy dla niego jak najlepiej.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

To tak jak my wszyscy chyba, którzy kochamy Fado i chcemy dla niego jak najlepiej.

Tak, wiem, i bardzo za to dziękuję ♡♡♡

• Like 1
Posted

Kolejna dobra duszyczka funia  podwyższa  swoją deklarację z 25, na 40,00 zł miesięcznie.

Bardzo serdecznie dziękujemy funiu  :)

731607970_sercenadoni.jpg.329e952e43055ef939f95202761eec5e.jpg

buziaczki 2.jpg

Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•    100,00 zł  od  MALWA  deklaracja VII-VIII  -  15.07.
  •    40,00 zł  od  agat21  deklaracja VII   -  15.07.
  •    30,00 zł  od  jankamałpa  deklaracja  V-VII -  15.07.
  •    20,00 zł  od  Aldrumka deklaracja VII   -  15.07.
  •    20,00 zł  od  nulka07  deklaracja VII  -  16.07.

Bardzo serdecznie dziękujemy

375283003_kwiatki15.jpeg.e482aa94cf18fc62b8c6ced64bc5d4a8.jpeg

Posted
Dnia 19.07.2019 o 21:29, jankamałpa napisał:

Moja zaległa wpłata nie dotarła jeszcze?

Jest :) Bardzo dziękujemy  1095579313_kwiatki7.gif.a53042aaa26be5575f3ed9afe6893d0a.gif

Posted
18 godzin temu, funia napisał:

Bardzo sie ciesze ze jest ok. Czekam  niecierpliwoscia na dalsze relacje . Podnosze deklaracje z 25 zl na  40

18 godzin temu, elik napisał:

Kolejna dobra duszyczka funia  podwyższa  swoją deklarację z 25, na 30,00 zł miesięcznie.

To na 30 czy 40zł? ;)
Dobrze, że grosz do grosza... uff, miło patrzeć na mobilizację Psiarzy.

Cieszę się z pierwszych relacji, bałam się ich mocno...

• Like 1
Posted
18 godzin temu, funia napisał:

Bardzo sie ciesze ze jest ok. Czekam  niecierpliwoscia na dalsze relacje . Podnosze deklaracje z 25 zl na  40

Serdeczne dzięki! :)

Posted

Serdeczne dzięki! :)

Agat, proszę powiedz, czy są jakieś wiesci - czy rozmawiałaś może z Jamorem?

Posted

Rozmawiałam z Jamorem. Fado na razie jest bardzo spokojny. Głównie śpi, je i spaceruje sobie po wybiegu. Chodzi z luźną smyczą, jak się go weźmie za smycz idzie "potulnie jak baranek" do boksu - jak powiedział Jamor. Dzisiaj Fadem zajmowała się córka Jamora. Fado pozwala się dotykać, ale widać, że nie sprawia mu żadnej radości kontakt z człowiekiem, jest obojętny. Na razie nie został poznany z innymi psami, bo głównie w hotelu są psy na krótki pobyt, nie ma sensu ich poznawać, poza tym Fado na razie ma czas żeby przywyknąć do nowego miejsca. I to tyle się dowiedziałam, Jamor do zbyt gadatliwych nie należy ;)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
7 minut temu, agat21 napisał:

Rozmawiałam z Jamorem. Fado na razie jest bardzo spokojny. Głównie śpi, je i spaceruje sobie po wybiegu. Chodzi z luźną smyczą, jak się go weźmie za smycz idzie "potulnie jak baranek" do boksu - jak powiedział Jamor. Dzisiaj Fadem zajmowała się córka Jamora. Fado pozwala się dotykać, ale widać, że nie sprawia mu żadnej radości kontakt z człowiekiem, jest obojętny. Na razie nie został poznany z innymi psami, bo głównie w hotelu są psy na krótki pobyt, nie ma sensu ich poznawać, poza tym Fado na razie ma czas żeby przywyknąć do nowego miejsca. I to tyle się dowiedziałam, Jamor do zbyt gadatliwych nie należy ;)

To są chyba calkiem dobre wiadomosci - skoro Fado nie zabunkrowal się w dziurze tylko je, spaceruje, jest spokojny i nawet pozwala się dotknąć: -)

Oby tak zostalo... oby z czasem nie wrócił do starych nawyków, bo może to wynika ze stresu?

Agat, a czy coś złego się dzieje k. ogona?

Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Nie, przy ogonie w porządku, przedwczoraj miał przy ogonie trochę zachniętej jasnej koopy, która wyglądała jakby coś tam się działo

Dzięki za dobre wieści: -)

Posted
2 godziny temu, b-d napisał:

Agat, a czy coś złego się dzieje k. ogona?

O kurcze, sokole oko :) Ja patrzę, patrze i nic nie widzę :)