Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted

Zaopatrzyłam się w środki higieny - ręczniki, mokre chusteczki, rękawiczki. Trzymajcie kciuki, żeby się nie przydały ;) 

I jeszcze, żeby nas szybko przyjęli. Byłoby super, gdyby udało się do 18 być po wizytach, wtedy powrót o ludzkiej porze ;) 

I jeszcze, żeby Fado nam choć w miarę zaufał... 

• Like 1
Posted
18 minut temu, kamma13 napisał:

Zaopatrzyłam się w środki higieny - ręczniki, mokre chusteczki, rękawiczki. Trzymajcie kciuki, żeby się nie przydały ;) 

I jeszcze, żeby nas szybko przyjęli. Byłoby super, gdyby udało się do 18 być po wizytach, wtedy powrót o ludzkiej porze ;) 

Mocno będziemy trzymać kciuki za wspaniałą akcję :)

Fado wyczuje dobrych ludzi :)

Posted

Czytam!. Ależ organizacja. Miejmy nadzieję,że wszystko odbędzie się  bez przeszkód i przejazd i wizyta. Może się ulitują ludzie i przepuszczą Fado. Ja bym przepuściła! Kurcze ,jestem pod wielkim wrażeniem organizacji i odwagi!! Co innego widzieć psa i być odbiorcą jego zachowań ,a inaczej doświadczyć tego. Trzymam kciuki .Powodzenia!

• Like 2
Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Wszystko organizacyjnie bardzo dobrze dograne i za to chylę czoło :)

Będę mocno trzymać kciuki w czwartek już od rana, aby wszystko udało się załatwić i przebiegło bez przeszkód!

Dzięki Bogusiu  :)

Posted
1 godzinę temu, kamma13 napisał:

Super, wielkie dzięki :) Jakby jakieś pytania, problemy, dzwoń bez względu na porę :)

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Trzymam kciuki mocnoooo.

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

I ja trzymam kciuki - kolejny stres się szykuje, ale ufam że będzie dobrze.

1 godzinę temu, nulka07 napisał:

Czytam!. Ależ organizacja. Miejmy nadzieję,że wszystko odbędzie się  bez przeszkód i przejazd i wizyta. Może się ulitują ludzie i przepuszczą Fado. Ja bym przepuściła! Kurcze ,jestem pod wielkim wrażeniem organizacji i odwagi!! Co innego widzieć psa i być odbiorcą jego zachowań ,a inaczej doświadczyć tego. Trzymam kciuki .Powodzenia!

57 minut temu, b-b napisał:

Zaciskam mocno kciuki od dziś :)

Gorąco dziękujemy wszystkim kciukającym     172467085_dziekujserdecznie.png.c4487e4e5e30729c5efa1042387fe32f.png

Wasza obecność na wątku dodaje sił i daje nadzieję, że wspólnie damy radę!   Bo kto, jak nie MY  :)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

tez mysle ze moze sie ktos ulituje i przepusci Was w kolejce

a ja poprosze nr konta wplace grosik do skarbonki 

czy moze lepiej na zbiorce wplacic? ladna suma sie zbiera jak na tak krotki okres trwania

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Tianku napisał:

tez mysle ze moze sie ktos ulituje i przepusci Was w kolejce

a ja poprosze nr konta wplace grosik do skarbonki 

czy moze lepiej na zbiorce wplacic? ladna suma sie zbiera jak na tak krotki okres trwania

Wpłaty są dobrowolne, konto również :) 

Posted
1 godzinę temu, Tianku napisał:

Czy był podawany link do zbiórki?

Posted

Ja zamawiam przez DPD, przysyłają sms z numerem telefonu kuriera i mają mniejsze widełki. Do GLS musiałam dzwonić i prosić o kontakt do kuriera, żeby nie tkwić w domu godzinami, może teraz już lepiej działają.

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Ja zamawiam przez DPD, przysyłają sms z numerem telefonu kuriera i mają mniejsze widełki. Do GLS musiałam dzwonić i prosić o kontakt do kuriera, żeby nie tkwić w domu godzinami, może teraz już lepiej działają.

Dokladnie tak jak piszesz: z dpd jest sms z kontaktem, a z gls to czekaj na zmiłowanie.

Ale w Zooplus niestety tak jest, że przy płatności przelewem można sobie wybrać DPD, natomiast przy pobraniu (gotówka przy odbiorze) dostępny jest tylko gls.

Posted
1 minutę temu, b-d napisał:

Dokladnie tak jak piszesz: z dpd jest sms z kontaktem, a z gls to czekaj na zmiłowanie.

Ale w Zooplus niestety tak jest, że przy płatności przelewem można sobie wybrać DPD, natomiast przy pobraniu (gotówka przy odbiorze) dostępny jest tylko gls.

Nieprawda  :)   Zamawiałam tydzień temu przez DPD płatne przy odbiorze.

Posted
3 minuty temu, rozi napisał:

Nieprawda  :)   Zamawiałam tydzień temu przez DPD płatne przy odbiorze.

A no to sorka, może coś pomieszałem - dość dawno już u nich nie zamawiałem.

Dzięki za sprostowanie!

Posted

Dzięki wielkie za kciuki, za wszelkie rady i porady  1804772557_dlaWaslove.jpg.300ce73fba35ed7150f4aa1e2ee79839.jpg  

To już jutro. Czuję się tak, jakbym to ja miała gdzieś jechać.

Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•  30,00 zł  -  funia  -  10.03
  •  30,00 zł  -  Asia M.  FB  -  10.03.
  •  30,00 zł  -  Małgorzata B.  FB  -  11.03.
  •  30,00 zł  -  Małgorzata B.  FB   III  -  11.03.
  •  30,00 zł  -  Marta M..  FB  -  11.03.
  • 100,00 zł  -  madie  na diagnostykę  -  11.03.
  • 100,00 zł  -  Karolina H.  FB  -  11.03.
  • 100,00 zł  -  Katarzyna R.  FB  -  11.03.
  • 207,27 zł  -  Aleksandra S.  -  11.03.
  •  140,00 zł  -  Aldrumka  bazarek imienny  -  11.03.
  •    30,00 zł  -  Jolanta K. znajoma nulka07  -  12.03.

Bardzo serdecznie dziękujemy

408946997_kwiatki11.GIF.9f80fd4f708366c4a7f107e67f01fe68.GIF