Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted

Jakby ktoś niewtajemniczony poczytał tylko ostatnie wpisy wysłałby nas do wariatkowa! Ekscytować się tym, że pies zjadł parówkę! 😄

Że zaszczekał! 😅

Ale mnie i tak znajomi często mają za wariatkę, więc w sumie, to co mi tam... 🤪

• Like 3
Posted
Dnia 8.11.2023 o 13:38, agat21 napisał:

I uwaga uwaga! - zaszczekał po raz pierwszy 😁

Cieszy tak samo jak pierwsze słowo dziecka❤️❤️❤️

Posted

Bardzo cieszą  sukcesy Fado w nowym miejscu;  jest mu na pewno  trudno, ale ważne, że się stara.

To bardzo skrzywdzony przez człowieka pies;  tak bardzo chciałoby się, aby czuł się bezpieczny miał swoje malutkie radości.

• Like 2
Posted

Na koncie ZEA z adopcji wirtulanych Fado ma 200 zł.

Wysyłam agat listę wirtualnych opiekunów i ich wpłaty.

Fado ma 3 wirtualnych opiekunów, wszyscy wpłacają.

• Like 1
Posted
Dnia 8.11.2023 o 19:51, Tola napisał:

Dziękuję bardzo za aktualizację. 🙂

Posted
Dnia 8.11.2023 o 19:51, Tola napisał:

Prosiłaś kiedyś Martusiu, żebym prowadziła ewidencję wpłat i wypłat dla Fado z konta ZEA. Dotychczas podawałaś chronologicznie wpłaty i wydatki i są one ewidencjonowane w poście rozliczeniowym. Czy już nie ma potrzeby kontynuowania tego rozliczenia?

Posted
Dnia 8.11.2023 o 22:28, elik napisał:

Prosiłaś kiedyś Martusiu, żebym prowadziła ewidencję wpłat i wypłat dla Fado z konta ZEA. Dotychczas podawałaś chronologicznie wpłaty i wydatki i są one ewidencjonowane w poście rozliczeniowym. Czy już nie ma potrzeby kontynuowania tego rozliczenia?

Nic się Elu nie zmieniło w tym temacie🙂Agat poprosiła mnie wczoraj o przypomnienie, jaką kwotą z adopcji wirtualnej dysponuje Fado, stąd mój wpis. Przy okazji przypomniałam o uzbieranych funduszach pozostałych psów na ich wątkach.

Posted
Dnia 9.11.2023 o 10:03, agat21 napisał:

Uwaga! Uwaga! Od wczoraj wieczór Fadulec michę opróżnia!! 😁

image.jpeg

Cudownie, tak trzymaj Fado ❤️

Posted
Dnia 11.11.2023 o 22:09, rozi napisał:

Nie ma tego złego.

Tak właśnie napisałam Anecie. Że kto wie czy ta zmiana, której tak się baliśmy nie będzie w sumie dla Fado dobra.. 🙂

Posted

Fado w niedzielę został odrobaczony, ale żadnych sensacji żołądkowych nie miał. Apetyt też nadal w porządku. Myślę, że nie ma jakiegoś szczególnego życia wewnętrznego, ale w grupie psiaków trzeba podchodzić zapobiegawczo.

• Like 1
Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

30,00 zł od Siostry elficzkowa  XI  -  9.11.
    80,00 zł od kado  XI  -  13.11.  
   30,00 zł od Pani Małgorzaty K/B  XI  -  13.11.
  100,00 zł od Karen116   XI  -  16.11.
   20,00 zł od Dulska    XI  -  16.11.
  150,00 zł od MALWA  X-XII  -  17.11.
   50,00 zł od ania75    XI  -  19.11.

Bardzo serdecznie dziękujemy 

kocham11.gif.e7596c0eb073f11091bbc06fb383bc0a.gif     dlaWaslove.jpg.97294c852378f8768e850369f40753c0.jpg

Posted

U Fado całkiem dobrze, apetyt dopisuje bardzo dobrze, jedynie jeszcze sam nie potrafi wyjść z domku, musi być naprowadzany smyczą. Jutro chyba zapozna się z kolegą, który też nie gustuje w tłumach, woli towarzystwo na dystans. Jeśli sobie nie będą wadzić będą razem wychodzić na wybieg. 

• Like 4
Posted
Dnia 25.11.2023 o 15:21, Ellig napisał:

Czekam na dalsze dobre wieści o Fado.

Dzięki Elu. Niestety z powodu kłopotów z Guciem i czuwania przy nim Aneta przesunęła zapoznanie Fado z kolegą na trochę później kiedy będzie mogła posiedzieć z nimi na wybiegu i poobserwować. 

• Like 1