Jump to content
Dogomania

21 maja 2024 r. Fadulek pobiegł za TM. Biegaj kochany psiaku bez lęku po tęczowych łąkach Niewidomy psiak w schronie. Co go tam czeka? Wszystko co najgorsze - śmierć głodowa, zamarznięcie, rozszarpanie, bo jest bezbronny, a koledzy z boksu bywają okrutni.

Recommended Posts

Posted

Na dobry początek, oprócz stałej,przelałam grosik na zbiórke.Kto może,niech też wspomoże lub udostępni zbiórkę.To niewiele,a może zdziałać cuda.

• Like 2
Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

60,00 zł  od  siostry elficzkowa  deklaracja  XII + na smaczki świąteczne  -  10.12.
     30,00 zł  od  Małgorzata B/K. z F.B.  deklaracja  XII  -  11.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1493993831_dzikujejestecie2.jpg.d39d19fed8097656eebad94e42d6ce83.jpg     1367110942_kwiatki15.jpeg.37b8e5049c26e42582f400c8f4222d92.jpeg

Posted

Zbiórka trochę przystopowała:(

Na konto fundacji wpłynęło 30 zł dla Fado od mojej znajomej Zosi K. z Zamościa, miała problemy ze zrobieniem przelewu na zbiórce.

• Like 1
Posted
Dnia 16.12.2020 o 19:58, Tola napisał:

Zbiórka trochę przystopowała:(

Na konto fundacji wpłynęło 30 zł dla Fado od mojej znajomej Zosi K. z Zamościa, miała problemy ze zrobieniem przelewu na zbiórce.

Proszę podziękuj w naszym imieniu Twojej Znajomej Martusiu  61614239_dzikuj6.jpg.77cef969f645a7d949b77f3ddd80eb24.jpg

Może dlatego zbiórka przystopowała, że są jakieś problemy ze zrobieniem przelewu. Jakby to można było sprawdzić?

Posted

Na konto Fado wpłynęły poniższe kwoty:

•     50,00 zł  od kado   XII -  14.12.
  •     40,00 zł  od agat21   XI -  14.12.
  •     50,00 zł  od limonka80  -  14.12.
  •     20,00 zł  od Aldrumka   XI -  14.12.
  •     80,00 zł  od funia  VI-VII. -  14.12.

Bardzo serdecznie dziękujemy

978329574_dzikuj1.jpg.4fd04a11aef17adf218383c0318c6090.jpg      41230473_kwiatki15.jpeg.ca1f52fe60d7a275bc28a6fbcc1486d6.jpeg

•   oraz 40,00 zł  od elik  XII  -  16.12.
Posted
15 godzin temu, elik napisał:

Proszę podziękuj w naszym imieniu Twojej Znajomej Martusiu  61614239_dzikuj6.jpg.77cef969f645a7d949b77f3ddd80eb24.jpg

Może dlatego zbiórka przystopowała, że są jakieś problemy ze zrobieniem przelewu. Jakby to można było sprawdzić?

Myślę, że to nie jest powód;  przede wszystkim  jest bardzo mało nowych udostępnień, a poza tym administrator Ratujemy Zwierzaki zmienił zdjęcie profiowe zbiórki; teraz z pierwszego zdjęcia uśmiecha się do nas zdrowo wyglądający pies, a ludzie to wzrokowcy...

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Myślę, że to nie jest powód;  przede wszystkim  jest bardzo mało nowych udostępnień, a poza tym administrator Ratujemy Zwierzaki zmienił zdjęcie profiowe zbiórki; teraz z pierwszego zdjęcia uśmiecha się do nas zdrowo wyglądający pies, a ludzie to wzrokowcy...

Ja znowu udostępniłam zbiórkę. Nie da się teraz usunąć tego zdjęcie w ogóle ze zbiórki?

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Ja znowu udostępniłam zbiórkę. Nie da się teraz usunąć tego zdjęcie w ogóle ze zbiórki?

Nie można:(

Można zmienić te dalsze, ale profilowe musi być napierw zaakceptowane przez portal Ratujemy Zwierzaki.

Przed uaktywnieniem zbiórki sprawdzają tytuł, treść i zdjęcia i mają prawo je zmienić.

Teraz Fado najwiecej pieniędzy zebrał nim zbiórka została zaakceptowana, ze starym zdjęciem.

Posted
6 minut temu, Tola napisał:

Teraz Fado najwiecej pieniędzy zebrał nim zbiórka została zaakceptowana, ze starym zdjęciem.

Czy dobrze zrozumiałam, że pieniądze były zbierane, zanim zbiórka została zaakceptowana?

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Czy dobrze zrozumiałam, że pieniądze były zbierane, zanim zbiórka została zaakceptowana?

Elu, pieniądze można wpłacać w momencie, kiedy podaję link do zbiórki, dlatego tak ważne jest udostępnianie.

Administrator potrzebuje paru dni na sprawdzenie i zaakceptowanie zbiórki i wtedy dopiero jest widoczna dla stałych "pomagaczy" na portalu.

Posted
6 minut temu, Tola napisał:

Elu, pieniądze można wpłacać w momencie, kiedy podaję link do zbiórki, dlatego tak ważne jest udostępnianie.

Administrator potrzebuje paru dni na sprawdzenie i zaakceptowanie zbiórki i wtedy dopiero jest widoczna dla stałych "pomagaczy" na portalu.

Dobrze wiedzieć na przyszłość, z tym, że ja zawsze udostępniam natychmiast, jak tylko pojawi się link do zbiórki, czy jakiegoś ważnego postu :)

Posted

Ale z udostępnionego linku pokazuje się zdjęcie w pierwotnej wersji.Tak przynajmniej jest u mnie i u mojego męża. Wszystkich proszę o udostępnianie,ale efekt jest jaki jest.

Posted
3 minuty temu, elik napisał:

Z tego linku pokazuje się Fado roześmiany.

Zanim zmieniono zdjęcie na udostępnionych pokazuje się wersja pierwotna. Dopiero jak kliknie się w zbiórkę,pokazuje się wersja aktualna.

Posted
4 minuty temu, kado napisał:

Zanim zmieniono zdjęcie na udostępnionych pokazuje się wersja pierwotna. Dopiero jak kliknie się w zbiórkę,pokazuje się wersja aktualna.

No tak. Szkoda.

Posted

3 Tatty Teddy <3 | Tatty teddy, Teddy bear pictures, Teddy pictures

Szczescia Spokojnosci Zdrowka Zdrowka Faduniowi 

Jamorowi Z Rodzina

Posted

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pamiętają o Fado.

Najlepsze najcieplejsze życzenia wszystkim Wam składam - bez Was Fado nie mógłby się cieszyć tą namiastką normalnego życia, którą ma teraz.

obraz.png.e440e19ab39f7a351e754e0567874f47.png

Posted

Kochani, zycze Wam z calego serca, by te swieta choc inne niz zawsze, byly pelne spokoju, radosci i ciepla. Zycze Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia !

A psiakom i wszystkim opuszczonym, samotnym zwierzetom zycze, by znalazly swoje miejsce na ziemi, i by byly kochane i szanowane.