Jump to content
Dogomania

Obie siostry mają DS. Malutka Niusia jedzie do Jaagi. Jej siostra jedzie do Anecik. Obie szukają sponsorów.

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Jo37 napisał:

Nie było mnie bo stary laptop się zepsuł  a nowy był u informatyka. 

Bardzo dziękuję za wstawienie. Rachunek dotyczy Migotki. 

Potwierdzam - Niusia na dom. Zamieszka na Mokotowie.

Super wieści ! Bardzo się cieszę ! Joasiu, a coś więcej o domku?

Chyba mogę już zdjąć ogłoszenie Milusi.

Posted
28 minut temu, Havanka napisał:

Super wieści ! Bardzo się cieszę ! Joasiu, a coś więcej o domku?

Chyba mogę już zdjąć ogłoszenie Milusi.

Bardzo fajna pani w młodszym średnim wieku - psychoterapeutka. Niusia nie będzie

sama dłużej niż 6 godzin.

Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuj. Dopiero jak sunia dojedzie do domu a i siostra Niusi nie ma jeszcze domu .

Posted
37 minut temu, Jo37 napisał:

Bardzo fajna pani w młodszym średnim wieku - psychoterapeutka. Niusia nie będzie

sama dłużej niż 6 godzin.

Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuj. Dopiero jak sunia dojedzie do domu a i siostra Niusi nie ma jeszcze domu .

Loczka ma już własny domek, dzwoniła anecik - mała zamieszkała w Siemianowicach Śl. :)

Tutaj jeszcze u anecik

54257168_345031259445203_2001455919577169920_n.jpg

54517486_345031189445210_1787896891350974464_n.jpg

• Like 1
Posted
39 minut temu, Havanka napisał:

Obie siostrzyczki znalazly domy prawie w tym samym czasie. Super ! Ok, wstrzymam się jeszcze ze zdjeciem ogloszenia, tylko dlatego,zeby nie zapeszyc. 

I bardzo dobrze:)

Poczekajmy jeszcze chwilkę.

Posted

Niusia od wczoraj w swoim domu. Pani pojechała po nią pociągiem.

Pierwsze chwile w DS bardzo pozytywne. Niusia napiła się, zjadła i zwiedzała mieszkanie.

Bardzo dziękuję Jaadze i jej TZ za opiekę nad sunią.

• Like 2
Posted
Dnia 20.03.2019 o 17:11, Tola napisał:

Niusia- Milusia z otwartymi oczyma, leży spokojnie na łóżeczku i pewnie zastanawia się, czy to wszystko dzieje sie naprawdę. Prawdę mówiąc, ja też nie mogę w to wszystko jeszcze uwierzyć...

Posted

Rachunek za pobyt 230 zł, ostatnie powtórkowe 3-dniowe odrobaczenie - 10 zł. Do tego dochodzi 15 zł koszt transportu z Katowic do Jarząbkowic, podzielony na 3 psy, które wtedy do nas przyjechały. Zapisałam rozliczenie tylko na wątku Fado, potem już nie mialam dostępu do internetu, więc tu teraz dopiero zaznaczam.

Czy przesyłałam komuś paragony za szczepienie z odrobaczeniem i metronidazol? Przez ten brak dostepu do internetu, już wszystko mi się miesza, co komu wysyłałam i co było wstawione na wątku.

20190328_153901.jpg

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Dziewczynki są mojej ulubionej "rasy" :) Cieszę się, że mają tak fajne domy, a nie kiblują w schronisku.

Albo nie wiszą na łańcuchu.

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

W ZEA jest więcej pieniędzy dla Niusi. 

To nikt mi nie dał znać o tym, z Martą rozmawiałąm tylko o tej kwocie. To mam ten dowód wpłaty anulować i chcesz fakturę na ZEA? Proszę więc o wiadomość, jaka to ma być kwota, bo nie wiem, czy całość.

Posted
32 minuty temu, Tola napisał:

A ja mam zdjęcia siostry Niusi - Loczki  -  z nowego domu:):)

55576042_2255086114551143_1420111832407867392_n.jpg

Kwintesencja psiego szczęścia ! Ten biały garniturek ząbków jest bardzo wymowny i świadczy o błogostanie Loczki.