Havanka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 4 godziny temu, Jo37 napisał: Nie było mnie bo stary laptop się zepsuł a nowy był u informatyka. Bardzo dziękuję za wstawienie. Rachunek dotyczy Migotki. Potwierdzam - Niusia na dom. Zamieszka na Mokotowie. Super wieści ! Bardzo się cieszę ! Joasiu, a coś więcej o domku? Chyba mogę już zdjąć ogłoszenie Milusi. Quote
Jo37 Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 28 minut temu, Havanka napisał: Super wieści ! Bardzo się cieszę ! Joasiu, a coś więcej o domku? Chyba mogę już zdjąć ogłoszenie Milusi. Bardzo fajna pani w młodszym średnim wieku - psychoterapeutka. Niusia nie będzie sama dłużej niż 6 godzin. Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuj. Dopiero jak sunia dojedzie do domu a i siostra Niusi nie ma jeszcze domu . Quote
Alaskan malamutte Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 38 minut temu, Jo37 napisał: Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuj. Dopiero jak sunia dojedzie do domu a i siostra Niusi nie ma jeszcze domu . Info od anecik: Siostra Niusi od soboty w swoim domku!!! Quote
Tola Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 37 minut temu, Jo37 napisał: Bardzo fajna pani w młodszym średnim wieku - psychoterapeutka. Niusia nie będzie sama dłużej niż 6 godzin. Ogłoszeń jeszcze nie zdejmuj. Dopiero jak sunia dojedzie do domu a i siostra Niusi nie ma jeszcze domu . Loczka ma już własny domek, dzwoniła anecik - mała zamieszkała w Siemianowicach Śl. :) Tutaj jeszcze u anecik 1 Quote
Havanka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Obie siostrzyczki znalazly domy prawie w tym samym czasie. Super ! Ok, wstrzymam się jeszcze ze zdjeciem ogloszenia, tylko dlatego,zeby nie zapeszyc. Quote
Tola Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 39 minut temu, Havanka napisał: Obie siostrzyczki znalazly domy prawie w tym samym czasie. Super ! Ok, wstrzymam się jeszcze ze zdjeciem ogloszenia, tylko dlatego,zeby nie zapeszyc. I bardzo dobrze:) Poczekajmy jeszcze chwilkę. Quote
Jo37 Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Sunie są wyjątkowo urodziwe i malutkie. Quote
b-b Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Fajnie ,że obie zostały zabrane i obie już mają domki :) Powodzenia maleńkie! Quote
Onaa Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Powodzenia malutkie w swoich nowych domkach :). Quote
Bogusik Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Bardzo,bardzo się cieszę :) Powodzenia malutkie! Quote
Jo37 Posted March 25, 2019 Author Posted March 25, 2019 Niusia od wczoraj w swoim domu. Pani pojechała po nią pociągiem. Pierwsze chwile w DS bardzo pozytywne. Niusia napiła się, zjadła i zwiedzała mieszkanie. Bardzo dziękuję Jaadze i jej TZ za opiekę nad sunią. 2 Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Dostałam zdjęcie z nowego domu. Cieszę się, że obu laleczkom tak fajnie udało się zaczać nowe życie. 2 Quote
Tyśka) Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Dziewczynki są mojej ulubionej "rasy" :) Cieszę się, że mają tak fajne domy, a nie kiblują w schronisku. 1 Quote
Havanka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Dnia 20.03.2019 o 17:11, Tola napisał: Niusia- Milusia z otwartymi oczyma, leży spokojnie na łóżeczku i pewnie zastanawia się, czy to wszystko dzieje sie naprawdę. Prawdę mówiąc, ja też nie mogę w to wszystko jeszcze uwierzyć... Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Rachunek za pobyt 230 zł, ostatnie powtórkowe 3-dniowe odrobaczenie - 10 zł. Do tego dochodzi 15 zł koszt transportu z Katowic do Jarząbkowic, podzielony na 3 psy, które wtedy do nas przyjechały. Zapisałam rozliczenie tylko na wątku Fado, potem już nie mialam dostępu do internetu, więc tu teraz dopiero zaznaczam. Czy przesyłałam komuś paragony za szczepienie z odrobaczeniem i metronidazol? Przez ten brak dostepu do internetu, już wszystko mi się miesza, co komu wysyłałam i co było wstawione na wątku. Quote
Jo37 Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Dziewczynki są mojej ulubionej "rasy" :) Cieszę się, że mają tak fajne domy, a nie kiblują w schronisku. Albo nie wiszą na łańcuchu. Quote
Jaaga Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: W ZEA jest więcej pieniędzy dla Niusi. To nikt mi nie dał znać o tym, z Martą rozmawiałąm tylko o tej kwocie. To mam ten dowód wpłaty anulować i chcesz fakturę na ZEA? Proszę więc o wiadomość, jaka to ma być kwota, bo nie wiem, czy całość. Quote
Tola Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 A ja mam zdjęcia siostry Niusi - Loczki - z nowego domu:):) 1 Quote
Havanka Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 32 minuty temu, Tola napisał: A ja mam zdjęcia siostry Niusi - Loczki - z nowego domu:):) Kwintesencja psiego szczęścia ! Ten biały garniturek ząbków jest bardzo wymowny i świadczy o błogostanie Loczki. Quote
Recommended Posts