Jaaga Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Dnia 27.02.2019 o 08:45, Bogusik napisał: Fajnie,że już jeden wątek założony :) Niusia i jej siostrzyczka są bardzo ładne i myślę,że nie długo posiedzą w dt. Oj, ja też mam taką nadzieję, że malenka szybciutko kogoś zauroczy. Druga sunia ma oczko do zabiegu, piesek, jak wiesz to już ogólnie dramat, więc liczę na to, że choć Niusię szybciutko wyprawimy w świat. Quote
Jo37 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 10 godzin temu, Onaa napisał: Zapisuję wątek. A to jest wątek Niusi czy obydwu siostrzyczek ? To będzie wątek Niusi. Jak wyjadą to zmienię tytuł. W momencie zakładania wątku siostra nic nie miała. 45 minut temu, Olena84 napisał: Zapisuję, przeczytałam, że siostra jedzie do bdt do Anecik tak? Tak. Anecik zaproponowała suni BDT. 1 Quote
Tola Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Do soboty już niedługo, wczoraj rozmawiałam z anecik, jej TZ będzie u nas w godzinach przedpoludniowych, potem to juz nowe życie dla psiaków. Jo37 - dziękujemy za danie Niusi tej szansy Quote
Jo37 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Niusia dostała od mojej koleżanki Ewy 100,00 zł na dobry początek. Bardzo dziękuję za to. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 I tutaj napiszę: Kochana uxmal zgodziła się zrobić bazarek kilometrowy dla naszych psiaków, ktore w sobotę opuszczaja schronisko!!! 1 Quote
Jo37 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: I tutaj napiszę: Kochana uxmal zgodziła się zrobić bazarek kilometrowy dla naszych psiaków, ktore w sobotę opuszczaja schronisko!!! Wspaniale. Każda złotówka się liczy. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 3 minuty temu, Jo37 napisał: Nie mogę się doczekać soboty. Ja też...w międzyczasie robię ogłoszenia psiakom i intensywnie myślę o bazarku dla sunieczek, bo z kasą krucho.... Quote
Tola Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 7 godzin temu, DT-Karmelki napisał: Ha! Ha! W poniedziałek kupiłam im chrumkającą gumową świnkę. Po kwadransie musiałam zabrac bo Mini była w trakcie odgryzania nogi.. Hitem jest też gryzienie misek i prętów od klatki. NIe tylko maluszek. Już kiedyś wytrząsałam takie oczko z 50kilowej psicy mojej kuzynki... Dlatego moim psom nie daję nawet zabawek wypełnionych groszkiem. Miałam rano zrobić zdjecia maluchom ( obie urosły :))) a Mini zarosła ), ale pomiędzy olejowaniem blatów, dezynfekcją transporterek i sprzątaniem ogrodu zwyczajnie nie zdążyłam. Tola - Widziałam dziś kotkę, o której myślę, że jest mamą Adasia i tej kotki z listopada. Nie chcę krakać, ale chyba niedługo poznamy ich młodsze rodzeństwo... Wetkę chyba odwiedzimy jutro, bo w sobotę nie damy rady. Ja pracuję od 9, a mój ojciec ma szkolenie. 7 godzin temu, Jo37 napisał: Wspaniale. Każda złotówka się liczy. Super, to ogromna pomoc! Dziękujemy pięknie Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Malenka juz tuz tuz kochana iskierenko zapraszam na kramik jeszcz trwa Bezunia Beza umarla..odeszla ..Rihana Rebelle 50 mll Serduchem Nadziejkowo Dla Bezuni i Misia dziadzia Wroclawiaczka -Zapraszam Cudnych Gosci Po Roznosci do 6 marca Quote
Tola Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dzisiaj ostatnia noc w schronisku, a potem już tylko lepiej 1 Quote
malagos Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Dnia 28.02.2019 o 09:14, Jo37 napisał: To będzie wątek Niusi. Jak wyjadą to zmienię tytuł. W momencie zakładania wątku siostra nic nie miała. Tak. Anecik zaproponowała suni BDT. Super, Anecik, kochana jesteś! Oby takich bdt więcej było!.... U mnie niestety zakotwiczył Pikus, w kojcu małym sunia i jej dzieci, w dużym Koleś zabrany z gminnego kojca, w gminnym śliczna jasna mała suczka :( Co z tym wszystkim robić?............. Quote
uxmal Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Zapraszam na bazarek transportowy dla zamojskich umęczonych piesków: Razem wybudujmy Im nową drogę życia. LINK DO BAZARKU: 1 Quote
Onaa Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Kędziorki - to już dzisiaj, powodzenia maleńkie i trzymam kciuki! Quote
Tola Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Dla każdej z suczek podałam tabletkę simparica, trzeba za 5 tyg. powtórzyć dawkowanie lub skonsultowac z wetem co podać Quote
Jo37 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 Bardzo się cieszę. Na drugim zdjęciu chociaż nosek widać. Bardzo dziękuję za zorganizowanie wyjazdu i za leki. Simparica jest bardzo dobra na kleszcze. Hana drugi rok dostaje i nie znalazłam na niej ani jednego kleszcza. Quote
Jaaga Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Niusia, czyli w schronisku Iza, jest boska. po prostu. Śliczna, milusia o niesamowicie mięciusim futerku. Nie wiem, jak ktos mógł pozbyć się takiego cuda. przecież minimum wysiłku i znalazłaby bez problemu nowy dom. Troche kojarzy mi się z cavisiem, ale jest ładniejsza. Domy beda się o nią bic. Dostała juz środek na robale. Wg ksiazeczki w schronisku nie została odrobaczona. 1 Quote
Jo37 Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 12 minut temu, Jaaga napisał: Niusia, czyli w schronisku Iza, jest boska. po prostu. Śliczna, milusia o niesamowicie mięciusim futerku. Nie wiem, jak ktos mógł pozbyć się takiego cuda. przecież minimum wysiłku i znalazłaby bez problemu nowy dom. Troche kojarzy mi się z cavisiem, ale jest ładniejsza. Domy beda się o nią bic. Dostała juz środek na robale. Wg ksiazeczki w schronisku nie została odrobaczona. Bardzo się cieszę. Quote
Tola Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 42 minuty temu, Jaaga napisał: Niusia, czyli w schronisku Iza, jest boska. po prostu. Śliczna, milusia o niesamowicie mięciusim futerku. Nie wiem, jak ktos mógł pozbyć się takiego cuda. przecież minimum wysiłku i znalazłaby bez problemu nowy dom. Troche kojarzy mi się z cavisiem, ale jest ładniejsza. Domy beda się o nią bic. Dostała juz środek na robale. Wg ksiazeczki w schronisku nie została odrobaczona. Nie ma na razie zdjęć Niusi, to wstawię jej siostrzyczkę Loczkę, która jest u anecik:) Mała na razie nie je, jest przestraszona, siedzi w kąciku, ale jutro na pewno będzie lepiej... Loczka :) 2 Quote
Recommended Posts