Nadziejka Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Obnizylam cene Rihana Rebelle na 40 zl wywolawcza Dostalam to cudenko w prezencie od cioci bakusiowej cudnej juz tr mieisecy temu ktora wszedzie gdzie tylko moze pomaga Quote
Nadziejka Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 Dnia 23.02.2019 o 17:46, elik napisał: Bardzo proszę Nadziejko podsumuj moje zakupy i przyślij mi nr konta :) Mam pieniazki za rekawisie dziekuje za nadplate ! 7 zl od Cioci Dziekuje slicznie Quote
Tyśka) Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Dziękuję za odwiedziny.Z Bezą dzisiaj źle. Jutro będzie miała operację :( Quote
Radek Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Mogę tylko zacisnąć kciuki za Bezę. Oby wszystko poszło dobrze. Quote
Nadziejka Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Wujenku sciskjamy ogromnie ogromnie za Bezunie i za dziadzia Misienka do zobaczonka do wieczora moze sie wyrobie z pracunki ale ale szkoda ze malo nas wszytkich na bazarku a biedunki lapenki czekaja kazdenki pieniazek wazny bardzo Quote
Radek Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Bezunia odeszła:( Nie przeżyła operacji. Strasznie mi przykro i trudno powstrzymać łzy. Quote
Nadziejka Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 matko jedyno ziemio nasza pozwol wytrwac tym wszytkim ktore ceirpaly lata cale pozwol na noe zycie jak ujrzalalm ze Bezunia odeszla .... serca nasze juz cale w cierpieniu .... Quote
nulka07 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Tak :( Bezusia odeszla. ......Znowu smutek..... Quote
Tyśka) Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Kochani, już wiecie - Bezy z nami już nie ma :( Z racji, że mamy wystarczająco dużo pieniążków, proszę o to, aby zmienić beneficjenta bazarku... może komuś się uda pomóc... Bezuni już nie będą potrzebne pieniądze.... NIE UMIEM ZROZUMIEĆ TEGO, co się stało. Dlaczego... Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Bezuniu juz Jestes w lepszym swiecie 1 Quote
Radek Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Jedyne pocieszenie, że zebrane na bazarku pieniądze pomogą jakiejś bidzie. 1 Quote
jaguska Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Boże jedyny, z dnia na dzień jestem coraz bardziej sfrustrowana, co za kraj, co za ludzie, tyle wyrządzonej krzywdy tym które nie potrafią bronić się same, które nie mają głosu, kijów bejsbolowych i opon do palenia.:((( Poproszę w opcji KT Num 1 A ,,Rihana Rebelle,, Num 8 ,,Wicca Biala Magia,, 1 Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Niema na Swiecie miesjca gdzie potworny czlowiek by nie dotarl i nie zabral zycia wszelkiego straszne wszystko straszne Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 2 godziny temu, jaguska napisał: Boże jedyny, z dnia na dzień jestem coraz bardziej sfrustrowana, co za kraj, co za ludzie, tyle wyrządzonej krzywdy tym które nie potrafią bronić się same, które nie mają głosu, kijów bejsbolowych i opon do palenia.:((( Poproszę w opcji KT Num 1 A ,,Rihana Rebelle,, Num 8 ,,Wicca Biala Magia,, Ogromnie Dziekuje Droga jagusiu Bardzo Pieknie Dziekuje Calunim Serduchem Klaniam Quote
Recommended Posts