Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Rozliczonko dla Niusi 70 procent czyli 88 zl 76 gr wysylam do Jo37 i juz na koncie Joasi dla Misia 30 procent czyli 38 zl 04 gr posle do mdk8 dla Balbinki 9 zl , 9 zl 80 gr, 7 zl , 6 zl , 7 zl i 88 zl od jaguski ! razem 126 zl 80 gr Sercem Calem Nadziejkowo dla Niusi ktora jedzie do Jaagi na dt Malutka Niusia jedzie do Jaagi,jej siostra niestety ostaje w schronie ..obie szukaja sponsorow. dla malenkiej Bezuni ktora cudem przezyla zabiegi ..schron ... zapraszamy na watus do pomocy i dla Duzutkiego cudnego dziadzia Misia z Wroclawia Bezunia odeszla umarla ..Beza w kokonie cierpienia..przezyla schronisko ..z saczaca sie rana trafila do elficzkowej ..prosimy o pomoc Misiu Mis dziadziu bidusny kolejna ofiara sw porzadkow...jedzie do kikou,prosimy o pomoc Wplaty dla Misia beda szly bna konto Fundacji Wpłacamy zatem na konto Fundacji Dwa plus Cztery: Numer konta: 35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 (Credit Agricole) IBAN: PL35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 BIC: SWIFT/BIC AGRIPLPRZ dopiskiem: „Datek na cele statutowe - MISIO”. Zapraszamy na kramik maly potrwa do 6 marca godz 24.00 Jesli beda pieniazki podzielimy dla Bezuni 70 proc teraz juz dla Niusi dla Misia 30 proc Rozliczonko Num 1 bransoleta mieniaca avon ciocia beataczl kup teraz 9 zl podaje num listu (00)359007734414475056 Otrzymane! polecony priorytet z kilku bazareczkow! Mam na koncie dziekuje Num 2 dwa swieczniczki czerwone kup teraz sunia2000 1 zl 60 gr Num 6 ksiazka Dziewczyna z pociagu,, sunia2000 kup teraz 8 zl Mam na koncie dziekuje wyslalam 22 marca listem zup zwyklym Num 4 rekawiczki cieple dlugie elik kup teraz 5 zl mam wplate 7 zl dziekuje podaje num polecony ekonomiczny (00)359007734414474400 Otrzymane! Num 5 czapka rozowa nowa Nadziejkowa psiapsiolka Halunia kup teraz 6 zl Num 8 a pokrowiec dlugi na ubrania Ania christo fair kup teraz 7 zl Aniu podaje num paczki z kilku bazareczkow (00) 3 5900773 3 03881562 0 Otrzymana paczunka wielkunka! mam na koncie 7 zl dziekuje Num 1 A Woda parfum Rihana Rebelle kupila jaguska kup teraz 54 zl ! Num 8 ,,Wicca Biala Magia,, kupila jaguska kup teraz 3 zl Mam wplate 100 zl ! dziekuje najmocniej podaje num polecony ekonomiczny (00)359007734414474219 jaguska przyslala sercem 100 zl wiec dla lapucinek jest 88 zl od jagusi stokrosci dziekuje! Otrzymane! 1 Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 1 Podarowaly Moje Skarby Bransoleta Avon z niebieskich szkielek stan idealny ciemny niebieski piekny kolor zdj zapozyczylam z google dlugosci 14 i pol cm plus przedluzka 4 i pol cm szerokosc bransoluni 3 cm cena wywol 7 zl beataczl kup teraz pieknie dziekuje! kup teraz 9 zl Num 1 A ,,Rihana Rebelle,, damska woda toaletowa 50 mll! Otwarte pudelenko i raz jeden tylko psiknieta! Mocny cudny zapach piekne opakowanie niezwykla toaletowa woda cena wywol 40 zl kup teraz 54 zl Cudna jaguska kup teraz dziekuje stokrosci! Rihanna Rebelle Woda Perfumowana Rebelle to pikantny, owocowo – kwiatowy zapach dla kobiet. Perfumy, bazują na soczystych tonach, uwodzicielskich akordach kwiatów i esencjach kakao i kawy. Mieszanka zapachowa jest taka sama jak ciemnoskóra piosenkarka. Grzeszne, uwodzicielsko piękne i upojnie uzależniające. Dzięki tej kompozycji będziesz się czuć niczym królowa. Dzięki Rebelle poczujesz się pewnie i seksownie. Zapach przyciągnie uwagę całego otoczenia. Nuty zapachowe: Nuty Głowy: śliwka, imbir, truskawka Nuty Serca: heliotrop, marakuja, orchidea Nuty Bazy: ambra, piżmo, kawa, paczuli Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 2 Podarowaly Moje Skarbenki Swieczniczki czerwone dwa stan idealny ladnie ozdobione srebrniczkowa kreska cena za zestaw 2 zl kup teraz 3 zl Nowa cena kup teraz 1 zl 60 gr 2 szt sunia2000 kup teraz dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 3 Podarowaly Moje Skarbenki Lampka nocna czerwona ale uwaga jest stokrosci piekniejsza niz na zdj z google inne ladniejsze kolory czerwieni piekna uzywana ale stan idealny cena wywol 17 zl Nowa cena kup teraz 18 zl! Nowa cena kup teraz 16 zl! Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 4 Rekwaiczki czarne dlugie tu na zdj krotkie cieplutenkie i dlugie wiecej ochronia ociepla stan b dobry cena wywol 1 zl kup teraz 2 zl Ciocia elik kup teraz sercem 5 zl dziekuje slicznie Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 5 Czapka rozowa cienka stan idealny kolor jak na zdj zapozyczylam ze str google cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl Nadziejkowa psiapsiolka Halunia kup teraz dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 6 Podarowaly Moje Skarby Ksiazka ,,Dziewczyna Z pociagu,, wstrzasajacy thiller 328 stron polecam ogromnie stan bardzo dobry okladka miekka cena wywol 9 zl kup teraz 12 zl Nowa cena kup teraz 10 zl! Nowa cena kup teraz 8 zl! sunia2000 kup teraz dziekuje pieknie Kontrowersyjna książka od Pauli Hawkins, którą poleca sam Stephen King! "Dziewczyna z pociągu" to najszybciej sprzedający się debiut wśród powieści dla dorosłych w historii brytyjskiego rynku książek. W Stanach książka była kupowana co 6 sekund. Ukazała się w 44 krajach. Życie Rachel wydaje się zwyczajne. Każdego dnia kobieta jedzie do pracy tym samym pociągiem. Każdego dnia pociąg zatrzymuje się w tych samych miejscach. Jest wśród nich semafor przed pewnym szeregiem domostw. Rachel każdego ranka widuje te same postaci. Sprawia to, że kobiecie wydaje się, że zna ludzi, których życie podgląda z okien pociągu. Te kilka minut dziennie styczności sprawia, że Rachel uważa, że prowadzą oni doskonałe życie. Marzy o tym, by również jej żywot był taki, jak znajomych - nieznajomych zza okna. Któregoś dnia widzi coś wstrząsającego. W zasadzie nie jest pewna, co zobaczyła, gdyż pociąg ruszył. Co zrobi Rachel? Czy alkoholiczka jest wiarygodnym świadkiem? Czy wykorzysta możliwość pojawienia się w życiu osób, które widywała jedynie przez okno pociągu? Postać głównej bohaterki jest dość kontrowersyjna i opinie Czytelników są podzielone. Przekonaj się sam i oceń, czy książka, którą polecają wielkie nazwiska w świecie sensacji i kryminału spodoba się również Tobie! Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 7 Swieczniki szklane kolor zielny i kolor czerwony ciezki bardzo ladny cena wywol za zestwaw 2 zl kup teraz 3 zl Nowa cena kup teraz 1 zl 70 gr 2 szt Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Num 8 ,,Wicca Biala Magia,, ksiazka stn dobtry plus cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl jaguska kup teraz dziekuje pieknie! Num 8 a pokrowiec dlugi na ubrania b podobny stan bardzo dobry zdj z google cena wywol 5 zl kup teraz 7 zl Ania christo fair kup teraz dziekuje najmocniej! Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Nadziejko, działasz błyskawicznie... bardzo dziękuję. :) Jesteś niezawodna. Quote
beataczl Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 dziekuje za zaproszenie jaka jest rozpietosc na nadgarstek nr 1 i jaka szeroka jest ? Quote
elik Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Dziękuję za zaproszenie i proszę w opcji K.T. za 5,00 zł Num 4 Rekwaiczki czarne dlugie tu na zdj krotkie cieplutenkie i dlugie wiecej ochronia ociepla stan b dobry cena wywol 1 zl kup teraz 2 zl Wysyłkę proszę razem z innymi fantami z poprzednich bazarków :) Ciocia Nadziejka działa jak burza. Dobra, letnia burza :) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 6 minut temu, beataczl napisał: dziekuje za zaproszenie jaka jest rozpietosc na nadgarstek nr 1 i jaka szeroka jest ? Witam Goraco Ciociu Droga bransoletunia 14 i pol cm plus przedluzeczka 4, i pol cm Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Witajcie Iskiereczki Jaskoleczki Moje Skarby Moja Burza Burzunia niezwykla tez mnie motywuje ogromnie do wszelkiej pomocy 1 Quote
beataczl Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 2 minuty temu, Nadziejka napisał: Witam Goraco Ciociu Droga bransoletunia 14 i pol cm plus przedluzeczka 4, i pol cm a jaka wysokosc? tych 3 oczek. .. ze 2 cm czy wiecej? Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 5 minut temu, elik napisał: Dziękuję za zaproszenie i proszę w opcji K.T. za 5,00 zł Num 4 Rekwaiczki czarne dlugie tu na zdj krotkie cieplutenkie i dlugie wiecej ochronia ociepla stan b dobry cena wywol 1 zl kup teraz 2 zl Wysyłkę proszę razem z innymi fantami z poprzednich bazarków :) Ciocia Nadziejka działa jak burza. Dobra, letnia burza :) Bardzo Serdecznie Ogromnie Dzziekuje Ciociu Nasza Pozdrawiam lapenki Quote
elik Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Bardzo Serdecznie Ogromnie Dzziekuje Ciociu Nasza Pozdrawiam lapenki Bardzo proszę Nadziejko podsumuj moje zakupy i przyślij mi nr konta :) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 2 minuty temu, beataczl napisał: a jaka wysokosc? tych 3 oczek. .. ze 2 cm czy wiecej? Ciociu Droga szeroka cudna 3 cm szerokosci z oczenkami szkieleczkami Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 16 minut temu, elik napisał: Bardzo proszę Nadziejko podsumuj moje zakupy i przyślij mi nr konta :) Serduszka dolozylam teraz jeszcze pokrowiec duzy Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Hop :) Dziękuję pierwszym Kupującym i Zaglądającym. Quote
Kamila Proc Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 nie ma sprawy(ja w imieniu tych drugich) Quote
Recommended Posts